Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Χαλκίδα: Κάθε τρεις μέρες, συλλαμβάνουν και ένα επιχειρηματία!


Και άλλον ένα Χαλκιδέο επιχειρηματία, έπιασαν για χρέη στο δημόσιο...

Σταματημό δεν έχουν οι συλλήψεις χια χρέη στην Εύβοια. Κάθε τρεις μέρες συλλαμβάνεται και ένας από τους αστυνομικούς.

Συνελήφθη, χθες (23-02-2013) το μεσημέρι στην Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 52χρονος επιχειρηματίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 197.148,89 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την επιστροφή του στη ΝΔ προαναγγέλει ο Κώστας Μαρκόπουλος

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε από τον κυριακάτικο Τύπο ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθεια «της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς».

Σε συνέντευξή του στη «Real News» ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε «παρών» στην προσπάθεια που κάνει ο Πρωθυπουργός για ανασύσταση του κεντροδεξιού χώρου και ότι η επιστροφή του στη ΝΔ είναι ένα θέμα που του ζητούν και οι ψηφοφόροι του

«Σε μεγάλη πλειοψηφία, οι ψηφοφόροι που με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στην Εύβοια μού λένε ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας» δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος. Παράλληλα τάχθηκε υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας ότι «του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...