Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

17χρονος πήγε να κλέψει μηχανάκι από είσοδο πολυκατοικίας

Συνέβη χθες το μεσημέρι και ο 17χρονος βρέθηκε με χειροπέδες...

Σύμφωνα με το EviaNews, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον είδαν την ώρα που προσπαθούσε να κάνει την κλοπή με τους τρεις συνεργούς του, οι οποίοι όμως κατάφεραν να ξεφύγουν.

Αφού διέρρηξαν την είσοδο πολυκατοικίας, προσπαθούσαν να κλέψουν το μηχανάκι ενός 23χρονου.

Ερευνάται η συμμετοχή του δράστη και σε άλλες αξιόποινες πράξεις ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Σταυρούλα Οικονομέα: Παραιτήθηκε (και αυτή) από το ΠΑΣΟΚ Στερεάς

Παραιτήθηκε και η  Σταυρούλα Οικονομέα, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική παραίτηση, μετά από εκείνη του Γραμμαέας της Περιφέρειας κ. Γεράλη και ήδη στο ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας οι απλοί τριγμοί εξελίσσονται σε συνεχείς σεισμικές δονήσεις.

Στην επιστολή της η κα Οικονομέα λέει:

"Σαν φυσική συνέχεια της δημόσιας επιστολής μου από τον Νοέμβριο του 2011 με άλλους δύο συντρόφους μου, με την οποία δημόσια εξέφραζα την διαφωνία μου με τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, σήμερα για άλλη μια φορά η ελπίδα διαψεύστηκε με την ψήφιση του ¨Μνημονίου 2¨.

Προσωπικά έχασα κάθε ελπίδα να περιμένω πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανακτήσει τη ιδεολογική και πολιτική του φυσιογνωμία.

Όλοι εμείς, όλο αυτό το διάστημα ανεχτήκαμε δια της σιωπής, μια πολιτική που δεν αποφασίσαμε, μια πολιτική που δεν έχει να κάνει με τίποτα, με τα παλιότερα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης.

Με την πολιτική που ακολουθήσαμε έως σήμερα και με την αποδοχή του ¨Μνημονίου 2¨, διευρύνεται η ύφεση στη χώρα, συρρικνώνονται τα λαϊκά εισοδήματα, αυξάνεται η ανεργία, καταστρέφεται η παραγωγική βάση της χώρας, καταλύεται το κοινωνικό κράτος, κτυπιούνται τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, πωλείται η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος, της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος και παραμένω στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ως απλό μέλος. Δίνοντας στον εαυτό μου μια πιθανή τελευταία ελπίδα.

Κρατάω μέσα στη καρδιά και στη μνήμη μου, το ΠΑΣΟΚ των εφηβικών μας χρόνων. Το ΠΑΣΟΚ του μεγάλου μας δασκάλου ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Δεν αποχωρώ σε ότι ασπάστηκα!!! Όταν η αδικία γίνεται νόμος τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον!!! Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράζει τους αποκλεισμένους, τους ανήμπορους τους φτωχούς και τους μη προνομιούχους. Ο θυμός και η οργή των απλών μελών και των μη κρατικοδίαιτων του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλος.

Ευχαριστώ τους συντρόφους μου και φίλους του ΠΑΣΟΚ της Ευβοίας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σας αποχαιρετώ με το τραγούδι του Μ. Θεοδωράκη «Αρνιέμαι να με κάνουν ότι θένε….»

Α ν τ ί ο
Συντροφικά
Οικονομεα Σταυρούλα

Mέτρα ενίσχυσης της ελληνικής κτηνοτροφίας, ζητά η κ. Περλεπέ

Με μια ακόμα παρέμβασή της υπέρ των Ελλήνων κτηνοτρόφων που ασφυκτιούν από τα οικονομικά κυρίως προβλήματα, η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη, συνυπέγραψε σχετική ερώτηση με άλλους συναδέλφους της, που απευθύνεται προς τους Υπουργούς Οικονομικών, και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην ερώτηση αναφέρονται εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κτηνοτροφία όπως, η αύξηση του κόστους ζωοτροφών με τις τιμές παραγωγού να παραμένουν στάσιμες ή να μειώνονται, η κρίση ρευστότητας, κυρίως όμως τα κτηνοτροφικά δάνεια που έχουν δοθεί τα προηγούμενα χρόνια τα οποία οι κτηνοτρόφοι αδυνατούν να αποπληρώσουν.

Τα ερωτήματα προς τους δύο υπουργούς είναι τα εξής:

α) Προς τον Υπουργό Οικονομικών

Με ποια μέτρα θα αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα πιστωτικής ασφυξίας στον κτηνοτροφικό κόσμο κι αν σ’ αυτά περιλαμβάνονται:

1. Παράταση εξόφλησης των χορηγηθέντων δανείων με εγγύηση του Δημοσίου για τέσσερα επιπλέον χρόνια πέραν της εξαετίας (σύνολο 10 χρόνια) με 2- 3 χρόνια περίοδο χάριτος;

2. Παράταση μέχρι τις 30-6-2012 της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για ρύθμιση και αξιολόγηση προηγούμενων δανείων που έληξαν τον Δεκέμβριο του 2011 προκειμένου να μην υποχρεωθεί το Δημόσιο να πληρώσει ως εγγυητής το ποσό των 200 εκατ. ευρώ και οι κτηνοτρόφοι να μην υποστούν την ταλαιπωρία του συνωστισμού στα Δημόσια Ταμεία για την ρύθμιση των οφειλών τους;

3. Εγγύηση του δημοσίου για την χορήγηση νέων δανείων με επιδότηση επιτοκίου και εγγύηση του Δημοσίου;

β) Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:

Υπάρχει σχεδιασμός και σε ποιο στάδιο ετοιμότητας βρίσκονται συγκεκριμένα μέτρα για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας με ενίσχυση της παραγωγής, της μεταποίησης, της τυποποίησης και εμπορίας των κτηνοτροφικών προϊόντων;

Μαρκόπουλος: Οι πολίτες της Εύβοιας μού είπαν να μην γυρίσω στην Ν.Δ. (ΑΝΕΚΔΟΤΟ !)

ND logo
Στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου αναμένεται να προσχωρήσει ο πρώην Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος.

«Οι πολίτες της Εύβοιας μου είπαν να μην γυρίσω πίσω», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος διεγράφη από τον Αντώνη Σαμαρά εξαιτίας της αρνητικής ψήφου που έδωσε στο νέο οικονομικό πρόγραμμα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Enhanced by Zemanta

Οι 8 πρώτοι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ

Οι οκτώ πρώτοι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ αποφασίστηκαν σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ , παρουσία και του  μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννη Κακουλίδη.

Μετά από εισηγήσεις αποφασίστηκε ότι υποψήφιοι θα είναι οι:

Αγγέλου Βαγγέλης, Μηχανολόγος,
Αλατά - Καραγιάννη Ελένη, συνταξιούχος,
Αναγνωστάκης Δημήτρης, Εκπαιδευτικός, πρ. Δήμαρχος Χαλκίδας
Κολιοπάνος Πάνος, Δημοσιογράφος,
Παπαγεωργίου Σπύρος, Συνδικαλιστής των ΕΛΤΑ,
Παπανδρέου Ανδρέας, Οικονομολόγος (Από τους "Ελεύθερους Πολίτες")
Παύλοβιτς Αλέξανδρος, συνταξιούχος,
Σαραφιανού Αμφιτρίτη, Εκδότης.

Ήδη ετοιμάζονται εξορμήσεις σε όλη την Εύβοια και σύντομα θα ανακοινωθούν περιοδείες.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...