Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πάσχα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα - Ζάκυνθος - Καλαμάτα - Κεφαλονιά - Μέγαρα - Κόρινθος - Κιάτο - Τρίπολη - Εύβοια - Κέρκυρα

Σε όλους τους χώρους θα φιλοξενηθούν οι πρωτότυπες και χαρούμενες πασχαλινές κατασκευές των παιδιών από τα Σπίτια μας και των εθελοντών.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά στολίδια και άλλες πασχαλινές κατασκευές γεμάτες χρώμα, Επίσης, θα διατίθενται και τα είδη του οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη και είδη ένδυσης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα υποδεχτεί όλους τους φίλους του, ενημερώνοντας παράλληλα για τις δράσεις του, τα μελλοντικά σχέδια αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

http://theywantyourhelp.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html

Περγαντάς πρός Μαρκόπουλο : "Η επιστολή σας είναι απαράδεκτη. Επιστρέφεται" !

Με "ύφος χιλίων καρδιναλίων" ο βουλευτής κ. Μαρκόπουλος ζητούσε εξηγήσεις από τον περιφερειάρχη κ. Περγαντά για τη χρηματοδότηση της κατασκευής νέου νοσοκομείου.

Και απαιτούσε μια απάντηση. Και αυτή ήταν άμεση  και σκληρή από τον περιφερειαρχη κ. Περγαντά.

Διαβάστε την: 


"κ. Μαρκόπουλε ,

Ο κ. Τιμοσίδης στις 5/4/2011, δεσμεύτηκε ενώπιον εμού και των Βουλευτών της Εύβοιας κας Κατερίνας Περλεπέ και του κ. Συμεών Κεδίκογλου ότι το Υπ. Υγείας θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Υπήρξε δηλαδή άμεση ανταπόκριση της Κυβέρνησης στο αίτημα μας.

κ. Μαρκόπουλε, βεβαίως και δεν απολογούμαι για τις παραλείψεις της προηγούμενης Κυβέρνησης και βεβαίως είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω σε επιστολή αναλόγου ύφους και περιεχόμενου σαν αυτήν που μου αποστείλατε και την οποία σας επιστρέφω ως απολύτως απαράδεκτη".

H καταραμένη "κακιά σκάλα" του Αλιβερίου!

Ένας Αλβανός που την ώρα του τροχαίου βρίσκονταν στην περιοχή είναι ο άνθρωπος που έδρασε αστραπιαία.... και βούτηξε στα νερά του Ευβοϊκού και έσωσε το 16χρονο κορίτσι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν χθες το απόγευμα όταν στο ίδιο σημείο που είχε γίνει η τραγωδία με τα δύο νεκρά παιδάκια την 1η Ιουλίου συνέβη και το χθεσινό ατύχημα.

Η 60χρονη γυναίκα μαζί με την 16χρονη εγγονή της ήταν στο αυτοκίνητο με προορισμό ένα γειτονικό χωριό του Αλιβερίου. Η άτυχη γυναίκα έμενε στην Χαλκίδα και πήγαινε στον τόπο καταγωγής της.

Για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου συνέβη το μοιραίο. Ένας Αλβανός βλέποντας την όλη κατάσταση βούτηξε στα νερά και άνοιξε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα ήταν να βγει η 16χρονη κοπέλα από το αυτοκίνητο. Δυστυχώς το ίδιο δεν συνέβη με την γιαγιά της. Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε πάνω από το αυτοκίνητο και ένα αλιευτικό σκάφος το οποίο δεν κατάφερε να σώσει την κατάσταση. Το κορίτσι, σοκαρισμένο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του Αλιβερίου και ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία της.

Πέρα από αυτή την τραγωδία που σε λιγότερο από ένα χρόνο ξαναπαίχτηκε στην «κακιά σκάλα» οι κάτοικοι ζητούν από την πολιτεία να γίνει κάτι με αυτό τον καταραμένο δρόμο που έχει βαφτεί με αίμα οδηγών. «Λίγο αν βρέξει, ο δρόμος γλιστρά και είναι πολύ επικίνδυνος» μας είπε κάτοικος της περιοχής.

http://newse.gr

Eίχε την τιμητική του το σκάκι! (VIDEO)

Το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 10 το πρωί, άρχισε στην Ερέτρια το 9ο Πανελλήνιο Ομαδικό και το 23ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού 2011 το οποίο θα ολοκληρωθεί την Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, στη 1:30 το μεσημέρι.

Το Σχολικό Πρωτάθλημα συνδιοργανώνει η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, υπό την Αίγιδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Στο βίντεο θα δείτε στιγμιότυπα από την σημερινή έναρξη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...