Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το Radio-Taxi Χαλκίδας μειώνει την απλή κλήση

Το Radio-Taxi Chalkidas συναισθανόμενο το δυσβάσταχτο κόστος διαβίωσης και την οικονομική δυσπραγία των νοικοκυριών της Πόλης, μειώνει το κόστος των μετακινήσεων του επιβατικού κοινού κατά 80 λεπτά σε κάθε διαδρομή, για το διάστημα από 1/12/11 έως 29/2/12 και πλέον η απλή κλήση από 1,90 ευρώ μειώνεται σε 1,10 ευρώ (π.χ. μία διαδρομή που κοστίζει 5,30 ευρώ θα κοστίζει 4,50 ευρώ).

Σε τετράγωνο σχήμα το περιοδικό της Χαλκίδας «Square»

Τετράγωνο στο σχήμα. Πολύγωνο στη θεματολογία. Στρογγυλό στη φαντασία. Το όνομά του: «Square». Αυτό είναι το περιοδικό της Χαλκίδας που από το 2004 κυκλοφορεί με τιράζ 5.000 τεύχη σε όλη την Εύβοια.

Ένα έντυπο που η ύλη του περιλαμβάνει όλ' αυτά που ήθελαν να διαβάσουν οι αναγνώστες και τα οποία έλειπαν μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Περιέχει ρεπορτάζ σε ανάλαφρο ύφος αλλά και μεγάλες και διεισδυτικές έρευνες. Θέματα που γνωρίζουν πολλοί, αλλά μιλούν γι' αυτά λίγοι. Θέματα άγνωστα στο κοινό αλλά και ιστορίες της διπλανής πόρτας.

Το περιοδικό «Square» εκτός του ότι είναι το πρώτο τετράγωνο περιοδικό της Ελλάδας, είναι και το μόνο με σταθερή διμηνιαία έκδοση σε ολόκληρη την Εύβοια.

Η διμηνιαία αυτή απόδραση από την καθημερινότητα σας παρασύρει στις σελίδες της στις 10 κάθε ζυγού μήνα με θέματα ποικίλης ύλης και life style, που αφορούν ως επί το πλείστον τη Χαλκίδα και την Εύβοια.

Το υψηλό επίπεδο φωτογραφιών, η πρωτοπορία σε θέματα που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του «Square» και το γεγονός ότι οι διαφημίσεις δεν ξεπερνούν το 40% του συνολικού του περιεχομένου εξηγούν γιατί τα 5.000 τεύχη γίνονται ανάρπαστα κάθε δίμηνο!

Να μειωθούν τα επιτόκια δανείων των τριτέκνων

Περλεπέ
Μιχελογιαννάκης
Ερώτηση σχετικά την μείωση των επιτοκίων των δανείων των τριτέκνων οικογενειών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή, μαζί με δώδεκα ακόμα συναδέλφους βουλευτές, ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, η βουλευτής Εύβοιας κ. Περλεπέ, σχετικά με την μείωση των επιτοκίων των δανείων των τριτέκνων οικογενειών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης ΕΔΩ

Αυλίδα: 1000 € της κόστισε ο ύπνος!

Βαρύ ύπνο αποδείχθηκε πως έκανε μία 75χρονη στην παραλία της Αυλίδας, αφού δεν κατάλαβε του φασαριόζους διαρρήκτες που μπήκαν σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα στη μία τα ξημερώματα, οι δράστες έσπασαν κομμάτι της πόρτας για να μπουν μέσα και παρόλο τον θόρυβο, η άτυχη γυναίκα συνέχιζε να κοιμάται.

Πήγαν και στο δωμάτιο της όπου από το πορτοφόλι της, άρπαξαν 1000 ευρώ.

Φεύγοντας, οι δράστες έκαναν φασαρία αφού παραπάτησαν και έτσι ξύπνησε η ηλικιωμένη, ωστόσο δεν κατάφερε να τους δει καθαρά μιας και άρχισαν να τρέχουν.


evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...