Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 52χρονος στη Χαλκίδα, με ένταλμα για πλαστογραφία και απάτη

Συνελήφθη, χθες (24-02-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 20-01-2014 ένταλμα σύλληψης του Α’ Ανακριτή Χαλκίδας. 

Συνελήφθη 24χρονος από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., μετά από κλοπή σε Ι.Χ. στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, χθες (24-02-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.


Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο 24χρονος διέρρηξε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής, στη Χαλκίδα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος μικρό χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.

Χαϊνάς: Η μάχη της αυτοδιοίκησης δεν προσφέρεται για δημοψηφίσματα

Το προεδρείο της εκδήλωσης από αριστερά Χρήστος Χατόλας, Κώστας Χαϊνάς, Μαίρη Χουλιέρη

Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 6:30 μ.μ. η συνέντευξη τύπου του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Χαϊνά, στο Ξενοδοχείο “ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ”.


Την εκδήλωση διηύθυνε η Μαίρη Χουλιέρη και προλόγισε ο δικηγόρος Χρήστος Χατόλας.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του Κώστα Χαϊνά ήταν :

Γιώτα Αγνάντη: Η Χαλκιδέα ηθοποιός που έγινε γυμνάστρια

Δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που ουσιαστικά «γύρισε» την πλάτη στο επάγγελμα και ασχολήθηκε με άλλα πράγματα.


Η εντυπωσιακή Χαλκιδέα Γιώτα Αγνάντη ήταν από τις πιο σέξι παρουσίες στις ελληνικές βιντεοκασέτες την δεκαετία του '80 αλλά και του '90 με εμφανίσεις σε ουκ ολίγα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, ρετρό σήμερα, όπως το «Αραχτοί και λάιτ», το

Αναγνωστάκης: Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

Ο βουλευτής Εύβοιας, της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, καταθέτει ως αναφορά την με ημερομηνία 24-2-2014, επιστολή του Επιμελητηρίου Φωκίδας στην οποία, το Επιμελητήριο αιτείται την υπαγωγή των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε καθεστώς παρόμοιο με τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Καρναβάλι Αμαρύνθου με το Γιώργο Τσαλίκη

Ξεφάντωμα με μουσική, τραγούδι από το Γιώργο Τσαλίκη, εδέσματα και παιχνίδια επιφυλάσσει ο Δήμος Ερέτριας και το ΝΠΔΔ «ο Δαφνηφόρος Απόλλων», σε όλους όσοι παρακολουθήσουν τις τριήμερες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν 1 – 3 Μαρτίου 2014, για τη λήξη του Τριωδίου και την έναρξη της Σαρακοστής. 


Το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων δίνεται με κομφετί και σερπαντίνες, το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στις 17.00, στην κωμόπολη Γυμνό. Η εκδήλωση, για μικρούς και μεγάλους, περιλαμβάνει γαϊτανάκι, χορό, κρασί και μουσική.

Στο Αλιβέρι θα περιοδεύσει ο Γ. Μαρίνος

Τη Παρασκευή 28/2, στο Αλιβέρι θα περιοδεύσει  ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».  


Το πρωί, της Παρασκευής, θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου. 

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (100 περίπου άτομα) πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιμορφωτική συνάντηση τη Δευτέρα 24/2 και ώρα 15:30 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Χαλκίδας.

ΣΟΚ - Απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία στην Τανάγρα

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σήμερα το πρωί τραγωδία στην Τανάγρα, όταν ο χειριστής αεροσκάφους Μιράζ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαπίστωσε βλάβη στο μαχητικό με το οποίο πετούσε...


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρουσιάστηκε βλάβη στον κινητήρα του μαχητικού αεροσκάφους ενώ βρισκόταν σε άσκηση αερομαχίας κοντά στην περιοχή του Παρνασσού. 

ΟΛΑ τα ονόματα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στην Εύβοια

Στα δημαρχεία και στο site του ΕΟΠΥΥ αναρτήθηκαν οι λίστες με τα ονόματα των συμβεβλημένων με τον Οργανισμό γιατρών που θα εξυπηρετούν τους ασθενείς, μετά και το προσωρινό κλείσιμο των πολυϊατρείων.  Ήδη, στο Δημαρχείο Χαλκίδας αναρτήθηκε η σχετική λίστα.


Με τις αλλαγές στον χώρο της υγείας, πολλοί ασφαλισμένοι διαμαρτύρονται ότι δυσκολεύονται να βρουν γιατρό που δεν έχει συμπληρώσει το πλαφόν των 400 επισκέψεων το μήνα, ή περιμένουν στις ουρές στο ΕΣΥ ακόμη και για απλή συνταγογράφηση φαρμάκων.

Θεατρο Χαλκίδας: Πίτα...μασκέ


Λουκίσια: «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Λουκισίων «Η ΑΝΘΗΔΩΝ», με τη συμπαράσταση του  Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), την Κυριακή 2 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιήσει «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ», στην κεντρική πλατεία του χωριού. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...