Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοπόρος ο πολιτιστικός σύλλογος Κανήθου και στο γέλιο!


Το ΚΛΑΜΠ  ΓΕΛΙΟΥ είναι γεγονός, από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι συναντήσεις  με άριστα αποτελέσματα. Η νέα συνεργάτης του συλλόγου, σύμβουλος ψυχικής υγείας κυρία Ευαγγελία Αγγελίδου, είναι άριστη στη δουλειά της και είναι τυχερός ο σύλλογος που την έχει κοντά του.

Αναγνωστάκης: «Ανάγκη ενίσχυσης του φοροελεγκτικού έργου».

Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών κατάθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης και Νίκος Τσούκαλης και Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη, για την ανάγκη ενίσχυσης των δομών του Υπουργείου Οικονομικών με καταρτισμένους ελεγκτές.

Οι έρευνες για πλαστά και εικονικά τιμολόγια, λαθρεμπόριο καπνού και καυσίμων αλλά και οι

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Ληλαντίων

Ο πρώην Δήμαρχος Ληλαντίων, Σταμάτης Λυμπέρης έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί και βύθισε σε απέραντη θλίψη το Μπούρτζι, αλλά και την Χαλκίδα.


Ο Σταμάτης Λυμπέρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και πρωτοστατούσε στα πολιτικά δρώμενα, ενώ έχει διετελέσει για πολλά χρόνια κοινοτάρχης του Αγίου Νικολάου.

Φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στα ναυπηγεία Χαλκίδας

Ocean Countess
Ocean Countess (Photo credit: o-wagen)

Πυρκαγιά υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο κατάστρωμα του κρουαζιεροπλοίου Ocean Countess, με σημαία Πορτογαλίας, στα ναυπηγεία Χαλκίδας.

Νέα Αρτάκη: Δραπέτευσε για να δει την έγκυο γυναίκα του

Ένας 25χρονος απέδρασε πριν από λίγες ημέρες από τα κρατήτηρια του Αστυνομικού τμήματος Νέας Αρτάκης για να βρεθεί στο πλευρό της εγκυμονούσας γυναίκας του.


Κατάσχεση αλιευμάτων στην Κάρυστο

Εντοπίστηκε  χθες, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο ελλιμενισμένο αλιευτικό-οστρακαλιευτικό «ΔΡΟΣΟΣ Κ» Ν. Καλύμνου 567, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρύστου, ότι είχε προβεί στην παράνομη διενέργεια υποβρύχιας αλιείας με ψαροντούφεκο και καταδυτική συσκευή εξήντα εννέα (69) κιλών αλιευμάτων ποικίλων ειδών (σφυρίδα, σαργός, ροφός, στήρα).

Γκαλοπ MARC: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ 1,4%

Στη δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Επενδυτής», o ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 23,2% και προηγείται  της Ν.Δ.  με ποσοστό 1,4%. 

«Αντιγριπικός εμβολιασμός στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 2/12/2013 ξεκινάει ο δωρεάν αντιγριπικός εμβολιασμός σε όλη την Περιφέρεια αποκλειστικά και μόνο για άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφέρειας, όπως αυτά αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, με την ταυτότητά τους ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό έγγραφο των στοιχείων τους.

Η επιμήκυνση της κατανάλωσης φρέσκου γάλακτος προκαλεί κίνδυνο στην υγεία των καταναλωτών

Kαι κατάρρευση στο κλάδο της αγελαδοτροφίας.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου Βουλευτής Εύβοιας και συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη πρόθεση της Κυβέρνησης να επιμηκύνει το χρόνο κατανάλωσης φρέσκου γάλακτος έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς που υιοθετεί η Κυβέρνηση έφτασε μέχρι του σημείου της επιμήκυνσης της κατανάλωσης του φρέσκου γάλακτος . Μάλιστα δε χρησιμοποίησε ως επιχείρημα την έκθεση του ΟΟΣΑ , σύμφωνα με την οποία η επέκταση αυτή θα επιφέρει μείωση της τιμής κατά 0,10 ευρώ το λίτρο , που ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...