Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Harlem Shake και στη Χαλκίδα (Όλα τα είχαμε, αυτό μας έλειπε...)

Harlem Shake και στη Χαλκίδα. Αν νομίζατε ότι θα μέναμε πίσω από τη νέα χορευτική μόδα, χάσατε! Η φοιτητική ομάδα (FOX) διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα  στο «Στρογγυλό» στην παραλία της Χαλκίδας το δικό μας Harlem Shake!!

Δεκάδες νέες και νέοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης.Μετά από αυτή την ... πρωτοπορία της Χαλκίδας θα αναρωτιέστε και σεις  οι ανενημέρωτοι, τι  είναι το Harlem Shake.

Το Harlem Shake γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, πάνω από 30 χρόνια πριν. Ένας αδύνατος άνδρας γνωστός στη γειτονιά ως Αλ Μπι διασκέδαζε το κοινό με ένα δικό του χορό. «Χόρευε στρίβοντας τους ώμους του. Πέρναγε πολλές ώρες χορεύοντας, σε κάθε ρυθμό και κάθε τραγούδι. Ο χορός του, που ήταν γνωστός με το όνομά του, έγινε το Harlem Shake».

Στη συνέχεια, ένα τετραμελές χορευτικό γκρουπ, οι Crazy Boyz, πέρασαν τις κινήσεις του Αλ Μπι στο επόμενο επίπεδο και τις έκαναν ευρέως γνωστές. Τις είχαν μάθει καλά στο τέλος των 90s, παρατηρώντας τον Αλ Μπι στο Χάρλεμ και τις μετέδωσαν στις γειτονιές του Μπρονξ. Προσθέτοντας δικές τους «σπαστικές» κινήσεις των χεριών και του στήθους, δημιούργησαν το Harlem Shake και το διέδωσαν στη μουσική βιομηχανία του χιπ χοπ.

Πολλοί, θεωρούν ότι είναι και ένας είδος ανταγωνισμού απέναντι στο βίντεο του Κορεάτη PSY στο τραγούδι Gagnam Style. Όπως και να έχει το Harlem Shake, έχει ευρεία διάδοση και είναι μια μόδα που τρελαίνει άτομα όλων των ηλικιών.

Οι πληροφορίες για την ιστορία του Harlem Shake προέρχονται από το site: www.lifo.gr, το video και οι φωτό από το eviaportal.gr


Ροβιές: Όταν μπήκε στο χωράφι του άρχισε να ουρλιάζει από θυμό!

Δεν τα είδε πουθενά, έψαξε σε όλο το αγρόκτημα. Πήγε σε μία γωνία και άρχισε να φωνάζει.
Τον κυρίευσε ο θυμός όταν ο κόπος του μέσα σε λίγες ώρες πήγε όλος χαμένος.


Ήταν χθες όταν στις 5 το απόγευμα κλείδωσε το αγρόκτημα και σήμερα το πρωί τα έξι αρνάκια που είχε και έτρεφε για το Πάσχα, έκαναν φτερά.

Δεν άντεχε άλλο να πέφτει θύμα κάθε τρεις και λίγο, αποφασίζοντας να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Λίμνης και να καταγγείλει την ζωοκλοπή.
evianews.com

Ξεφάντωσαν τα παιδιά του 21ου Δημοτικού Σχολείου

Ξεφάντωσαν τα παιδιά του 21ου Δημοτικού Σχολείου,  στην κοσμική ταβέρνα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, στον αποκριάτικο χορό που οργάνωσε με επιτυχία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων !!! 


Εκεί ήταν και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ που μας έστειλε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Τέρενς Κουίκ: Να τελειώσει ο δρόμος Στόμιο - Πλατανιάς

Την επείγουσα αποπεράτωση  των έργων διάνοιξης του κλειστού δρόμου Στομίου-Πλατανιάς στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η άνετη και ασφαλής κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον Πολιτευτή  του Κινήματος στην Εκλογική Περιφέρεια της Εύβοιας Σταύρο Μακαρίου, στις πληροφορίες του οποίου βασίστηκε η Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ, «πριν από δύο μήνες ο δρόμος έκλεισε εντελώς προκειμένου να επισκευασθεί και έτσι η κυκλοφορία εκτρέπεται δια μέσου Κονιστρών και άλλων οδών για να μπορέσει κάποιος να φθάσει στην Πλατάνα και στη συνέχεια στο λιμάνι της Κύμης για να πάει στη νήσο Σκύρο. Ο ως άνω δρόμος είναι σε απόσταση διπλάσιος, με δύσκολες στροφές, περιορισμένης ασφάλειας και δεν επιτρέπει την άνετη και ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων».

«Εν’ όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, κατανοείτε το πρόβλημα που θα υπάρξει στην μετακίνηση των τουριστών και επισκεπτών που θα κατευθύνονται τόσο στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη της περιοχής όσο και στο νησί της Σκύρου που εξυπηρετείται από οχηματαγωγό πλοίο από το λιμάνι της Κύμης;», ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό ο Τέρενς Κουίκ και ζητά την επείγουσα αποπεράτωση των έργων προκειμένου να ανοίξει ο εν λόγω δρόμος.

Αναγνωστάκης: Ερώτηση για την προστασία εγγυητών σε δανειολήπτες


Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε ερώτηση σχετική με την προστασία των πολιτών που υπογράφουν ως εγγυητές για άλλους δανειολήπτες.

Σκοπός της ερώτησης είναι να ενταχθούν οι εγγυητές στο Ν.3869 (Nόμο Κατσέλη), ώστε να αποφεύγεται η απαίτηση για κατάσχεση της πρώτης κατοικίας, των πιστωτικών ιδρυμάτων προς εξόφληση των δανείων που έχουν υπογράψει ως εγγυητές.

Αμάρυνθος - Γυμνό: Σόου με τον Δήμαρχο - μπουλντόζα!


Ριάλιτι σόου έχουμε δει και μάλιστα πολλά...

Μουσικά σόου ακόμη περισσότερα...

Σόου με ηθοποιούς και παρουσιαστές, τραγουδιστές και ... νούμερα δεν λείπουν από τη καθημερινότητά μας.

Ότι θα βλέπαμε και σόου με... μπουλντόζες και μάλιστα από Δήμαρχο της Εύβοιας δεν το περιμέναμε!

Ο Βασίλης Βελέντζας, Δήμαρχος Ερέτριας σκέφτηκε να πρωτοτυπήσει και πάνω στην... πρωτοτυπία έφτασε (ή μήπως ξεπέρασε;)  το "υψηλό επίπεδο" του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Διαβάστε το κείμενο από το - καλό - evianews που παρουσιάζει τον Δήμαρχο σε... σόου μπουλντόζας....

"Ήταν το όνειρο του, τα χωριά να αποκτήσουν την δικιά τους αποχέτευση! 

Όταν είδε ότι πήρε την έγκριση, η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που παράτησε το γραφείο του στο Δημαρχείο και ξημεροβραδιάζεται στην κατασκευή του έργου.

Πρόκειται για τον Δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα που επισκέπτεται, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρκετές φορές το εργοτάξιο, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Πρόκειται για το δίκτυο αποχέτευσης Αμαρύνθου και Γυμνού Για κατασκευή του, εσωτερικού και εξωτερικού, οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης στην Αμάρυνθο και στο Γυμνό, απασχολούνται άνεργοι από το Δήμο Ερέτριας".

Αυτά γράφτηκαν και συνοδεύτηκαν από 4 φωτογραφίες ΟΛΕΣ του Δήμαρχου με την... μπουλντόζα. Αν λοιπόν πηγαίνετε στη δουλειά σας ή για βόλτα στην Αμάρυνθο μην παραξενευτείτε αν δείτε  άλλο ένα σόου με τον Δήμαρχο - μπουλντόζα!


ΣΥΓΓΝΩΜΗ: ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΛΕΞΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΒΙΩΜΑ


Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, στο κτίριο της Οικογενείας Πνευματικού (Μεσσαπίων 10 – Χαλκίδα), θα πραγματοποιηθεί Ομιλία στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της  Μητρόπολης Χαλκίδας, με ομιλήτρια την κ. Αναστασία Πρωτογήρου, Πρωτοδίκης Δ.Δ. και θεολόγος, η οποία θα εισηγηθεί το θέμα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ: ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΛΕΞΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΒΙΩΜΑ».

            Μετά την ομιλία ακολουθεί συζήτηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...