Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πως έγινε το μακελειό στην Ερέτρια

Στον εισαγγελέα Χαλκίδας οδηγείται την Τρίτη ο 54χρονος δράστης του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το μεσημέρι την Ερέτρια. Ο Παναγιώτης Σιμωνίδης, έκλεισε ραντεβού θανάτου στους τέσσερις άνδρες με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές. Η συνάντηση ορίστηκε σε παραλιακή ταβέρνα της Εύβοιας και κατέληξε σε λουτρό αίματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τρία θύματα μαζί με έναν δικηγόρο, τον Γεώργιο Ζωγράφο, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα με προορισμό την Χαλκίδα, ώστε να έρθουν σε επαφή με τον 54χρονο δράστη, που είναι πατέρας ιδιοκτήτη «ίντερνετ-Καφέ» και να λύσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Οι τρείς άνδρες κάθισαν να φάνε στο παραλιακό εστιατόριο και λίγο μετά τη 13.00, εμφανίστηκε και ο 54χρονος. Με το που έφτασε όμως, σήκωσε το όπλο του, αιφνιδιάζοντας τους τρείς άνδρες οι οποίοι δεν πρόλαβαν ούτε να αντιδράσουν. Ο τέταρτος της παρέας είχε «τύχη βουνό» αφού εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν στο τραπέζι γιατί είχε σηκωθεί για να μιλήσει στο κινητό του. Τα τρία θύματα εξέπνευσαν αμέσως.

Αμέσως μετά το μακελειό, ο Παναγιώτης Σιμωνίδης κατάφερε να διαφύγει, αλλά λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία με τους αστυνομικούς, παραδόθηκε μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα των τριών ανδρών να κείτονται μέσα σε μια «λίμνη αίματος» πάνω στο πεζοδρόμιο ήταν αποκρουστικό.

Θύματα του άγριου φονικού είναι οι: Ανδρέας Καρμίρης 34 ετών, Γεώργιος Παπαδόπουλος 40 ετών και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θάνος, 52 ετών, όλοι από την Αθήνα.

Ο δράστης μέχρι αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξηγώντας τους λόγους της εγκληματικής του πράξης.

Τρεις νεκροί σε εστιατόριο της Ερέτρειας έπειτα από φιλονικία για είσπραξη επιταγής

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της λογομαχίας που είχε ομάδα τεσσάρων ατόμων, μεταξύ τους και ένας δικηγόρος, με ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ερέτρεια για την είσπραξη μία επιταγής.

Τα τέσσερα άτομα  πήγαν το πρωί της Δευτέρας στο εστιατόριο για την είσπραξη της επιταγής και κατά την έντονη συζήτηση που ακολούθησε ο πατέρας του καταστηματάρχη πήρε το όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους.

Τα τρία θύματα εξέπνευσαν επί τόπου, ενώ το τέταρτο άτομο  που τους συνόδευε γλίτωσε επειδή την ώρα του συμβάντος είχε απομακρυνθεί για να μιλήσει στο κινητό τηλέφωνό του. Μεταξύ των νεκρών είναι και ο δικηγόρος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία.

Ο δράστης διέφυγε και καταζητείται από την Αστυνομία

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...