Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΙΑΙΑ: Έσβησε 40χρονος επιχειρηματίας-Θρήνος λίγο πριν τη νέα χρονιά


Yπέκυψε ο 40χρονος επιχειρηματίας από την Ιστιαία, ο οποίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας  που λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα έπεσε θύμα τροχαίου.

Ήταν 22/12 σε δρόμο έξω από την Ιστιαία. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή τραυματίζοντας σοβαρά και τους δύο οδηγούς.

Ωστόσο ο 40χρονος επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, λίγες ώρες πριν την έλευση του 2013...

Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται την Τετάρτη στη Χαλκίδα

Η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται την Τετάρτη στη Χαλκίδα για ένα εκρηκτικό live! Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια, και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου, κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση! 

Η Μελίνα Ασλανίδου την περίοδο 2000 - 2002 άνηκε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε μόνο ένα άλμπουμ το 2002, το "Μικρή Αγάπη". Έκτοτε η Ασλανίδου ακολούθησε solo καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Το Πέρασμα". Το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2005 τιτλοφορούμενο "Παιχνίδι Είναι". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα Cd-Single με τρία τραγούδια με τίτλο "Ψηλά Τακούνια", τα τραγούδια του οποίου δεν έχουν συμπεριληφθεί σε κάποιο ολοκληρωμένο άλμπουμ. Το 2008 κυκλοφόρησε ένα Greatest Hits άλμπουμ με τίτλο "Στο Δρόμο".

Τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική της δουλειά, ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Οδός Ονείρων, Χαλκίδα
Τετάρτη 2/1/2013 ωρα 10 μ.μ.
Εισοδος 15 ευρω με μπίρα/ κρασί


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...