Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής»


Ο Βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς ήταν ομιλητής στην εκδήλωση που οργανώθηκε σήμερα, 20 Νοεμβρίου , στο ξενοδοχείο PARK της Αθήνας, με θέμα: «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής».

Χαιρετισμό απηύθυνε  ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

- Γρηγοράκος Λεωνίδας Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

"Good Bye Lenin!" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 η Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας "Κ. Κανάρης" θα προβάλλουν την ταινία "Good Bye Lenin!" του Wolfgang Becker.


Δράμα - Σάτιρα | Έγχρωμη | 121' | Ακατάλληλο κάτω των 15

Το Good Bye Lenin! είναι μία δραματική - κωμική κινηματογραφική ταινία, Γερμανικής παραγωγής, που προβλήθηκε παγκόσμια το 2003. Πολλοί θεωρούν πως έχει στοιχεία οσταλγίας (όρος που περιγράφει την νοσταλγία για την Ανατολική Γερμανία όπως ήταν πριν την ένωση των δύο Γερμανιών). Σκηνοθέτης της είναι ο Wolfgang Becker, ενώ πρωταγωνιστούν οι Daniel Brühl, Katrin Saß, Chulpan Khamatova, Maria Simon and Florian Lukas.

Το θρυλικό... χρηματιστήριο στο Αυλωνάρι αφέθηκε στην τύχη του

ΦΩΤΟ από eviagreen.com

Πριν δεκάδες χρόνια τέτοια εποχή, ήταν ανοιχτές οι πόρτες και τα παράθυρα του κτιρίου. Μέσα ήταν δεκάδες άτομα που δούλευαν και ζούσαν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους


Το κτίριο αυτό ήταν λιοτρίβι και ήταν το χρηματιστήριο της περιοχής μιας και το 80% των κατοίκων είχε εκεί τις ελιές του. 

Στη Χαλκίδα ο Δ. Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί τη Χαλκίδα, την Κυριακή 24 Νοέμβρη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το ακόλουθο:


-- 17.30: Θα συναντηθεί με τα ΔΣ των Σωματείων ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ (πρ. Τσαούσογλου), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» υποστηρίζουν το «Τελευταίο Θρανίο»


Οι «Πειρατές στην Εκπαίδευση» υποστηρίζουν το «Τελευταίο Θρανίο» http://teleftaio-thranio.blogspot.gr/, ανεξάρτητη παράταξη εκπαιδευτικών Α’θμιας, στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς από τη Χαλκίδα που είναι μέλη ή φίλοι των «Πειρατών στην Εκπαίδευση» να υποστηρίξουν με το ψήφο τους το «Τελευταίο Θρανίο» στις εκλογές της Πέμπτης 21/11/2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...