Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Οι ληστές έπαιξαν άνετη μπάλα!


Μετά τη σύντομη περιπέτεια στη Ν. Αφρική, ας επιστρέψουμε περήφανοι στη χαρούμενη ελληνική πραγματικότητα με τα ΔΝΤ, τα ασφαλιστικά και ό,τι άλλο τέλος πάντων μας ετοιμάζεται.
Οσον αφορά στα δικά μας, η εβδομάδα που πέρασε ήταν "καυτή" και στη θερμοκρασία και στις ειδήσεις...

1) Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο του 35 χρονου γιου του τ. δημάρχου Λίμνης, Ανέστη Ψαρρού. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του γεγονότος που συγκλόνισε την Εύβοια.

2) Χαιρέτα τους τον πλάτανο!: Σας παρουσιάζομαι τα δικά μας παληκάρια που το έχουν ρίξει στο χαβαλέ με πολύ επιτυχημένα βιντεάκια στο Internet από την...Platanos Productions.

3) Σε νέες περιπέτειες το Stavedo. Θ' ανοίξει ή όχι φέτος; Ποιες οι καινούργιες εξελίξεις και τι προμηνύεται για το μέλλον. Όλα στα έχουμε, μην ανησυχείς!

4) Πήγαμε να το "κλέψουμε" το ματσάκι με την Αργεντινή, αλλά στην Εύβοια οι ληστές έπαιξαν πολύ άνετη μπάλα! Εξι ληστείες μέσα σε τρεις μέρες. Μάλιστα στην Ερέτρια χτύπησαν δυο τράπεζες απανωτά! Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα... Αναλυτικά ρεπορτάζ.

5) Η Αθήνα έχει Mall, αλλά εμείς έχουμε...Small! Διαβάστε τη σύγκριση που κάναμε και αποδεικνύει ότι τους ρίχνουμε στ' αυτιά!

6) Πέφτουν λουκέτα στην πλατεία Πυροσβεστικής με τους περιοίκους να διαμαρτύρονται για τα έργα. Και πού σαι ακόμα...

7) Μάνα πέταξε ποτήρι στην κόρη της και της έκοψε το χέρι! "Μα καλά, πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά;" θα πεις. Συμβαίνουν όμως...

Ελα, βιάσου, η "Γνώμη" είναι ήδη στα περίπτερα και σε περιμένει φρεσκάτη και ενημερωμένη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...