Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα την Δευτέρα

Η  κεντρική πολιτική εκδήλωση  του  ΣΥΡΙΖΑ  στην Χαλκίδα  θα  πραγματοποιηθεί  την  Δευτέρα  11  Ιούνη  στις  8,30  μμ  στην  παραλία  Χαλκίδας στο  στρογγυλό.

Ομιλητής θα  είναι  ο  Δημήτρης  Βίτσας  Γραμματέας της ΚΠΕ του  Συνασπισμού, μέλος  της Γραμματείας  του  ΣΥΡΙΖΑ  και  υποψήφιος  βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία.
 
Μετά  την  ομιλία  θα ακολουθήσει  μουσική  εκδήλωση  με το  λαϊκό συγκρότημα   «οι  φίλοι  του  Στέλιου» .

Bild: «Oι Έλληνες μας συμπεριφέρονται άψογα»


Με ορατά τα σημάδια της κρίσης, αλλά χωρίς τα αντιγερμανικά συναισθήματα που φοβούνταν, βρίσκουν την Ελλάδα οι Γερμανοί τουρίστες που την επέλεξαν φέτος για τις διακοπές τους, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild».
Η εφημερίδα, με αφετηρία την δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Ντιρκ Νίμπελ, ο οποίος επισήμανε χθες τον κίνδυνο η Ελλάδα να οδηγηθεί σε «καθεστώς αναπτυσσόμενης χώρας», επιθυμούσε, όπως περιγράφεται στο δημοσίευμα, να διαπιστώσει εάν αυτή η κατάσταση γίνεται αισθητή και από τους επισκέπτες της χώρας.
«Η εικόνα της Αθήνας μας σόκαρε. Είναι λυπηρό που κλείνουν τα καταστήματα, κανείς δεν έχει πια διάθεση να ψωνίσει. Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες θα επιστρέψουν στη δραχμή», δηλώνει ένα ζευγάρι που επισκέφθηκε την Ελλάδα με την 13χρονη κόρη του.
«Πριν από τις διακοπές μας στην Κρήτη ανησυχούσαμε, αλλά οι Έλληνες είναι "σούπερ" ευγενικοί μαζί μας. Σχεδόν πιο ευγενικοί από ό,τι είναι μεταξύ τους. Δεν υπήρχε ίχνος εχθρότητας προς τους Γερμανούς», λένε δύο 15χρονες μαθήτριες.
«Επισκεπτόμαστε την Κρήτη εδώ και χρόνια, αλλά μετά την κρίση έχουν αλλάξει πολλά», δηλώνουν ένας δικηγόρος και η τραπεζική υπάλληλος σύζυγός του και επισημαίνουν: «Τα μαγαζιά είναι κλειστά και στις ταβέρνες υπάρχει λίγος κόσμος. Αυτό μας θλίβει, αλλά θα ξανάρθουμε».

Σε Βλαχιά και Σίμια Ιστιαίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας

Δυο μικρές και απομακρυσμένες από το κέντρο, Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 το απόγευμα μετέβη στην Ενορία της Βλαχιάς του Δήμου Κηρέως, όπου χοροστάτησε και ομίλησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, ο οποίος τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και προεξήρχε στην Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Τριάδος στους δρόμους του γραφικού αυτού χωριού, με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Στην Ενορία αυτή εφημερεύει επαξίως ο π. Ιωάννης Γκέκας, ενώ στην φετινή πανήγυρη έψαλλαν μαθητές του παραρτήματος Προκοπίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του καθηγητού κ. Στυλιανού Μπενή.

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012 το πρωί μετέβη στην Ενορία της Σίμιας Ιστιαίας, όπου χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στους πολλούς ευσεβείς χριστιανούς, οι οποίοι προσήλθαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ζάχος Χριστοφής με συνεργάτες του, ενώ έψαλλαν Ιεροψάλτες της περιοχής, υπό την διεύθυνση του κ. Παναγιώτου Αναστασίου, Λαμπαδαρίου του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας και καθηγητού στο παράρτημα της Ιστιαίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως.

MEGA ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Εκλογές με το κύρος και την αξιοπιστία του MEGA και στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012.
Στις 07.00 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Μανώλης Αναγνωστάκης, στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία με το άνοιγμα της κάλπης.
Στις 10.00 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην έκτακτη εκπομπή «MEGA Εκλογές 2012-Η ώρα της κάλπης». Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα και τα γραφεία των κομμάτων και συζητήσεις στο στούντιο για τη επόμενη μέρα.
Στις 14.00 στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα παρακολουθήσουμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αλλά και την υπόλοιπη ειδησεογραφία από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Στις 18.15 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος στο MEGA με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2012-Η ώρα της κάλπης». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη συντονίστρια της εκπομπής, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα, θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, τη ροή των αποτελεσμάτων, ενώ θα συζητούν για τη διαμόρφωσή τους με στελέχη των κομμάτων και εκπροσώπους όλων των χώρων του δημόσιου βίου.
Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls.
Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί θα σχολιάσουν την πρόβλεψη, αλλά και τα επίσημα αποτελέσματα της κρίσιμης εκλογικής βραδιάς.
Το MEGA θα μεταδώσει και σε live streaming το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα της ημέρας των εκλογών, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του www.megatv.com/ekloges2012

ΕΟΦ: Επικίνδυνα σκευάσματα για τη στυτική δυσλειτουργία

Επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη μπορεί να αποβούν, σύμφωνα με προειδοποίηση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων ΕΟΦ , προϊόντα αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας που περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία Tadalafil.

Πιο συγκεκριμένα, η προειδοποίηση του Οργανισμού αφορά τα μη εγκεκριμένα προϊόντα «KABOOM action strips» και «ONE FOR HER caps», τα οποία διανέμονται στoν Καναδά και παράγονται στις ΗΠΑ από άγνωστο εργοστάσιο. Σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών του Καναδά, τα εν λόγω προϊόντα περιέχουν τις φαρμακευτικές ουσίες Sildenafil και Tadalafil, το πρώτο και Tadalafil, το δεύτερο.

Όπως επίσης έκανε γνωστό ο ΕΟΦ, επικίνδυνα για την υγεία του χρήστη, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, είναι και τα μη εγκεκριμένα προϊόντα «FIRMINITE caps, EXTRA STRENGTH INSTANT HOT ROD caps» και «LIBIDRON caps», που διανέμονται στις ΗΠΑ, και περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία Tadalafil.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων η δραστική ουσία Tadalafil χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά προϊόντα που ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα προϊόντα, πιθανόν να διακινούνται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, γι' αυτό ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε, σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα, με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό.

Επαναλαμβάνει, παράλληλα, ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Πρεσβύτερος και Αρχιμανδρίτης χειροτονήθηκε ο π. Μεθόδιος

Με λαμπρότητα εγινε την Κυριακή της Πεντηκοστής η Χειροτονία σε Πρεσβύτερο του επί πενταετίαν Διακόνου και κατά την τελευταία διετία Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, π. Μεθοδίου Φουντούλη, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Η Θεία Λειτουργία και η Χειροτονία τελέσθηκαν στο Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου στο Νέο Προκόπι της Εύβοιας με την συμμετοχή πολλών Ιερέων και πλήθους ευσεβών χριστιανών, οι οποίοι προσήλθαν να προσκυνήσουν το Ιερό και Χαριτόβρυτο Λείψανο του Οσίου Ιωάννου και να προσευχηθούν για τον νέο Πρεσβύτερο της Εκκλησίας π. Μεθόδιο, ο οποίος με την ευγένεια, την καλοσύνη και την αγάπη του προς πάντας, έχει κατακτήσει την συμπάθεια του ευσεβούς Λαού της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο οποίος βροντοφώναξε το «ΑΞΙΟΣ» στον νέο Ιερέα.

Στη σύντομη προσφώνησή του πριν την Χειροτονία ο π. Μεθόδιος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο, πλησίον του οποίου διδάχθηκε, όπως είπε, τί σημαίνει να είναι κάποιος Διάκονος των ανθρώπων, ενώ με πολλή συγκίνηση παρακάλεσε τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο και την Μάνα Παναγία, όπως την ονόμασε (αφού μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Ναό της Παναγίας της «Λιμνιάς» στη Λίμνη Ευβοίας), να τον διατηρούν πάντοτε ακέραιο στο καθήκον του Ιερέως.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, κάλεσε τον νέο Διάκονο να ζει πάντοτε στο γεγονός της Πεντηκοστής και να αγωνίζεται συνεχώς για να έχει το Παράκλητο Πνεύμα στην καρδιά του.
Στο τέλος του Εσπερινού της Γονυκλισίας, που ακολούθησε την Θεία Λειτουργία, ο π. Μεθόδιος έλαβε και το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου από τον Σεβασμιώτατο, ενώ ως Ιερέας θα υπηρετήσει ως δεύτερος εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης, πλησίον του Ιερατικώς Προϊσταμένου Αρχιμ. Σεραφείμ Σπέη.      

Δύο υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου "έφαγαν" 1 εκατ. ευρώ

Δύο υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους φέρονται να έδιναν εντολή για την καταβολή συντάξεων σε άτομα που δεν είναι εν ζωή και με αυτόν τον τρόπο να υπεξαίρεσαν ένα εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία του δημοσίου.


Όπως προκύπτει από την έρευνα που διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το «κόλπο» είχε ξεκινήσει το 2010. Εντοπίζονταν συνταξιούχοι που είχαν αποδημήσει, στους λογαριασμούς των οποίων πιστώνονταν αναδρομικά από την καταβολή συντάξεων και άλλα ποσά, τα οποία όμως στην πραγματικότητα καταβάλλονταν σε λογαριασμούς των φερόμενων ως εμπλεκόμενων υπαλλήλων.

Μάλιστα, ένας εκ των δύο υπαλλήλων, παρότι είχε συνταξιοδοτηθεί από τα τέλη του 2011, είχε ζητήσει να πηγαίνει αμισθί στο γραφείο για να διεκπεραιώνει υποθέσεις και άλλες εκκρεμότητες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κάνηθο Χαλκίδας

Πραγματοποιήθηκε  χθές  το βράδυ  στην  πλατεία  της  Κανήθου  Χαλκίδας  η πολιτική εκδήλωση  του  ΣΥΡΙΖΑ.
Μίλησαν  οι  υποψήφιοι  βουλευτές  Εύβοιας  του  ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος  Ακριώτης  και  Λεβέντης  Νίκος.
Στις  ομιλίες  τους  αφού  τόνισαν  την  καταγγελία  τους  για  την  συμπεριφορά  του  εκπροσώπου  της  Χρυσής Αυγής  στην  πρωινή  εκπομπή  του  τηλεοπτικού  σταθμού Αντένα  ,που  αποκαλύπτει - για άλλη  μια  φορά -την  ναζιστική μορφή  αυτής της  εγκληματικής  οργάνωσης, επεκτάθηκαν  στην  στηλίτευση  των  μνημονιακών  πολιτικών  που  εφάρμοσαν  τα  κόμματα  του  ΠΑΣΟΚ  και της  ΝΔ    με  τα  γνωστά  δεινά  για  την  κοινωνία  αποτελέσματα  και  παρουσίασαν  το  αριστερό  ρεαλιστικό  κυβερνητικό  πρόγραμμα του   ΣΥΡΙΖΑ  όπου  τέλος  κάλεσαν  τον  κόσμο  να  στηρίξει  ψηφίζοντας  τον   ΣΥΡΙΖΑ  στις    17  Ιούνη  ώστε  να μπούν  μπροστά  τα  λαϊκά  συμφέροντα .

Πανελλήνιες: Μέχρι 22 Ιουνίου η παραλαβή των κωδικών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Έως τις 22 Ιουνίου θα πρέπει οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων να προσέλθουν στα λύκεια, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) προκειμένου να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους.
Η υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου θα γίνει ηλεκτρονικά από τις 18 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, ενώ η ανακοίνωση των βαθμολογιών αναμένεται στο τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου.
Οι υποψήφιοι, με τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, θα επεξεργάζονται και τελικά, θα υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr , από τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη, 5 Ιουλίου.
Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση παρέχονται στους υποψηφίους αναλυτικές οδηγίες επεξεργασίας και υποβολής του μηχανογραφικού, χρήσιμοι σύνδεσμοι, στατιστικά, αριθμός εισακτέων και συχνές ερωτήσεις.
Σε όσους υποψηφίους επιλέξουν για οποιονδήποτε λόγο να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στο Λύκειο, δίνεται η δυνατότητα χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Λυκείου, με ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή ζητήσουν από τους καθηγητές τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22 Ιουνίου, όσοι από τους υποψηφίους εμπίπτουν σε κάποια από τις ειδικές περιπτώσεις (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους τα αντίστοιχα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να υπαχθούν οριστικά σε μία και μόνον ειδική περίπτωση.
Τέλος, όσοι απόφοιτοι δήλωσαν, με την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, υποψηφιότητα για το 90% των θέσεων (με νέα εξέταση), αλλά τελικά δεν προσήλθαν στις πανελλαδικές εξετάσεις σε κανένα μάθημα, δικαιούνται να τους επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης.
Αν αυτοί οι απόφοιτοι τελικά αποφασίσουν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση (το δικαίωμα αυτό έχουν οι κάτοχοι Βεβαίωσης Πρόσβασης ημερήσιων ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ-Β΄ των ετών 2010 ή 2011), θα πρέπει από τις 15 Ιουνίου έως και τις 22 Ιουνίου να προσέλθουν στο Λύκειο, προκειμένου να δημιουργήσουν νέο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και να χαρακτηριστούν εκ νέου ως ειδική περίπτωση (αν ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση), ακόμα και αν το έχουν ήδη κάνει από τις 8 Μαΐου ως και τις 18 Μαΐου.

Ο Αναγνωστάκης σήμερα στο CONTRA την Δευτέρα στο MEGA

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης θα εκπροσωπήσει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, σήμερα το βράδυ στις 9.00 μ.μ. στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του CONTRA CHANΝEL και τη Δευτέρα το πρωί στο MEGA στην πρωινή εκπομπή των Καμπουράκη & Οικονομέα στις 8.00

Παπαδάκης: Θά κάνω μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα [βίντεο]

Μήνυση και αγωγή εναντίον του συναδέλφου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα θα καταθέσει ο Γιώργος Παπαδάκης, για το γεγονός ότι στο σημερινό του άρθρο στην «Καθημερινή» αφήνει να εννοηθεί ότι πως η σύσταση του πάνελ της εκπομπής της Πέμπτης (Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλη, Ρένα Δούρου) τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Παρασκευής, είπε πως όλη η εκπομπή αποφάσισε να κάνει μήνυση και αγωγή στον κ. Ζούλα, καθώς με τις αιχμές που αφήνει στο σημερινό του άρθρο μειώνει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη τουλάχιστον δέκα εργαζομένων σε αυτή την εκπομπή που εργάζονται 21 χρόνια.
«Κύριε Ζούλα, όποια στιγμή θέλετε μπορείτε να έρθετε στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε μόνο στα δικαστήρια, γιατί θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων μας και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
Μάλιστα, συνέχισε απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, λέγοντας: «Κωνσταντίνε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα!»
Το κείμενο του Κωνσταντίνου Ζούλα
«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο», αφήνοντας αιχμές προς τον Γιώργο Παπαδάκη πως η συγκεκριμένη σύσταση του πάνελ τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
«Ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνεχίζει.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη χθεσινή βιαιοπραγία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρης εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη,  ο κ. Ζούλας τονίζει στο άρθρο του πως «Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πίστευα ότι όλα ήταν τέλεια και αυτή ήταν η χρονιά μου

Για τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή της τα όσα συνέβησαν με το Alter, τη γνωριμία της με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Αναφερόμενη στην περίοδο μετά το κόψιμο της εκπομπής της και το λουκέτο στο σταθμό του Alter είπε: «Είμαι καλά τώρα, είμαι πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Έχω βρει πλέον τους ρυθμούς μου. Πίστευα ότι όλα ήταν τέλεια και ότι αυτή ήταν η χρονιά μου, όμως από την μια μέρα στην άλλη τα πράγματα ήρθαν τούμπα. Όμως έτσι πήρα ένα μάθημα. Πλέον, δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο. Πάντα πάλευα για το καθετί, αλλά τώρα το καθετί που έχω το εκτιμώ πολύ περισσότερο».
Στη συνέχεια μίλησε για τα αντιφατικά συναισθήματα που ένιωθε τότε: «Δεν ήμουν καλά στις αρχές, μου κόστισε όλο αυτό πολύ. Δεν αντιμετώπισα βέβαια θέμα επιβίωσης -γιατί κι εμένα μου λείπουν άλλωστε τα δεδουλευμένα μου χρήματα. Αλλά ήταν κυρίως το συναισθηματικό κομμάτι. Πριν μπει το λουκέτο, δουλεύαμε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες και με κακή ψυχολογία».
Αναφέρθηκε επίσης και στη γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό: «Η Φαίη Σκορδά μού είχε προτείνει να βγω με τον Θέμη. Αλλά εγώ δεν ήμουν σε τέτοια φάση. Μετά από δύο χρόνια ξανασυναντηθήκαμε, κάπως ο Γιώργος Λιάγκας του έδωσε το "πράσινο φως" και βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού, που κράτησε 4-5 ώρες όπου δε βαρέθηκα καθόλου».
Όταν ρωτήθηκε πώς τα έβγαζε πέρα οικονομικά μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε ξεκάθαρα: «Όταν είχα τα δικά μου λεφτά, έκανα το πρόγραμμά μου. Και ξαφνικά βρέθηκα χωρίς δουλειά. Δεν είχα ποτέ και το χρυσό συμβόλαιο και τα εκατομμύρια οπότε να πω ότι μένω ένα χρόνο εκτός δουλειάς και τρώω από αυτά. Αλλά παρεξηγήθηκε αυτό που είπα. Ξαφνικά, δεν έγινα η κυρία του κυρίου, αν δεν υπήρχε ο Θέμης θα έπαιρνα λεφτά από την μαμά μου. Τώρα έχω σταματήσει να ζητάω γιατί βγάζω ένα χαρτζιλίκι».
Τέλος, σχολίασε σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το πρωινό του ΑΝΤ1 του χρόνου: «Υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό, η οποία υπήρχε και από πέρυσι αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει κουβεντιαστεί τίποτα συγκεκριμένο. Περιμένουμε τις εκλογές. Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση».

“ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό”

Στα πλαίσια της εβδομάδας δράσεων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια και το συντονισμό της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων Θάλειας Καλαμπαλίκη γιορτή με τίτλο “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για το περιβάλλον, την υγεία, τον πολιτισμό”, στο Θέατρο Παπαδημητρίου (6/6) με τη συμμετοχή περισσότερων από τετρακόσια παιδιά.
Οι μικροί μαθητές έδωσαν με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών ηχηρά μηνύματα μέσα από μια ποικιλία παρουσιάσεων σε διάφορα θέματα.
Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, τμήμα ολοήμερο με συντονίστρια τη Μαρία Σκαρπέλου παρουσίασε ένα παραμύθι που είχε εικονογραφηθεί από τα παιδιά.
Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με συντονίστριες τη Ζαχαρένια Καραθανάση και τη Βασιλική Μαρσέλου παρουσίασε τα προγράμματα E-twinning «Η μοναδικότητα κάνει τη διαφορά» και η «Θέα από το παράθυρό μας».
Το Ειδικό Δημοτικό Κωφών Χαλκίδας με συντονίστρια τη Θεοδώρα Γεροκώστα παρουσίασε το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας του σχολείου και πρόγραμμα παιχνιδιών σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
Το 1ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με συντονίστρια τη Δήμητρα Καρβούνη σε συνεργασία με το  2ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με συντονίστριες τις νηπιαγωγούς Γεωργία Σταματίου, Δέσποινα Τζώρτζη και Ιωάννα Παπαδημητροπούλου παρουσίασαν το οικολογικό παραμύθι «Ο Δήμαρχος και οι πεταλούδες» που αναφέρεται στην σημασία του πράσινου και των λουλουδιών στη ζωή μας.
Το Νηπιαγωγείο Βατώντα με συντονίστριες τις Άννα Κηρύκου και Σούλα Παυλίδου παρουσίασε δραστηριότητες από το περιβαλλοντικό του πρόγραμμα «Η αυλή του σχολείου ,η αυλή των θαυμάτων».
Το 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (τάξη Γ’), με συντονιστές τους Κώστα Μπαϊρακτάρη  και Μαρία Γαβριήλ αναβίωσε το έθιμο της Περπερούνας.
Τέλος το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού( τάξεις Α’ & Β’) με συντονιστές τους Ιωάννα Κατσικά, Μαρία Κριτσιμά, Κατερίνα Κοτρογιάννη και Κουκουράβας Χρήστος παρουσίασε το πρόγραμμα «το πιο γλυκό ψωμί».
Στο  δεύτερο μέρος, που αφορούσε μαθητές μεγαλυτέρων τάξεων, συμμετείχαν:
Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας(τάξη Ε1’)με συντονίστριες τις Αικατερίνη Σπανού και  Σταυρούλα Μαρκατζίνου παρουσίασε το βιβλίο  « Οδύσσεια στο διάστημα» που δημιούργησαν οι μαθητές σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ( τάξεις Δ’& Ε’) με συντονίστρια τη Σταυρούλα Χρυσομαλλίδου παρουσίασε χορευτικό δρώμενο  από το πρόγραμμα «Μια φορεσιά θυμάται…»
Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ( τάξη ΣΤ2’) με συντονιστή το Στέφανο Καραμπέρη παρουσίασε ένα οικολογικό δρώμενο,  στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους στο ΚΠΕ Καρπενησίου και ένα τραγούδι με την επιμέλεια της μουσικού Έλλης  Παπουτσή.
Το 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ( τάξη ΣΤ3’) με συντονίστρια τη Λουκία Τσιάρα παρουσίασε στιγμιότυπα από την επίσκεψη  στο Κ.Π.Ε. Μολάων και ένα σύγχρονο χορό. Στη συνέχεια οι μαθητές  συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους  τις εντυπώσεις τους από το πρόγραμμα «Εφηβεία-Διαφυλικές σχέσεις» που εκπόνησαν τη φετινή χρονιά.
Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας( τάξη Ε3’),με συντονιστές τους Αθανάσιο Ζήκο και   Γεωργία Κακαρά παρουσίασε το «Μικρό  Πρίγκιπα» σε θεατρική διασκευή.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (τάξεις Δ1’& Ε’), με συντονιστές τους Λουκία Σουρλά, Ανέστη Μαζαράκη, και Νανά Φωτίου παρουσίασε με δραματοποίηση το λαϊκό παραμύθι  «Ο ξυλοκόπος και το ψάρι».
Επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πιλοτικό πρόγραμμα «Αφηγήσεις στο Λαογραφικό μουσείο» με την παιδαγωγική επιμέλεια της Θάλειας Καλαμπαλίκη και έγινε αναφορά στις αφηγήσεις στο Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι σχολικοί σύμβουλοι Π.Ε. Δημήτρης Μιτάκος  και  Πέτρος Ορφανός.

ΒΙΝΤΕΟ - Αχαϊα:''Μάνα θα βρω τους δολοφόνους σου και θα τους σκοτώσω''!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Όρκος εκδίκησης από τον γιο και την κόρη της 80χρονης που βρέθηκε νεκρή, μέσα στο σπίτι της - Την κατακρεούργησαν ληστές με 15 μαχαιριές


Άγρια δολοφονία με κίνητρο, όπως όλα δείχνουν τη ληστεία, σημειώθηκε στο σπίτι που ζούσε η άτυχη ηλικιωμένη, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου στην Πάτρα. Την 80χρονη γυναίκα αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης (07-06-2012). Είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της μέσω τηλεφώνου, όμως η ηλικιωμένη δεν απαντούσε και έτσι πήγε στο σπίτι να δει τι είχε συμβεί.

Οι ενδείξεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Ασφάλεια Πατρών, οδηγούν στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς το εσωτερικό του σπιτιού στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας που διέμενε μόνη η άτυχη 80χρονη, ήταν άνω-κάτω.

Το ερώτημα όμως αυτή τη στιγμή στο οποίο οι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν μία απάντηση είναι το πώς μπήκαν ο δράστης ή οι δράστες στο εσωτερικό καθώς από την πρώτη έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε  παραβίαση είτε της πόρτας είτε κάποιου παραθύρου.
Αυτό που εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι πως ο δολοφόνος πιθανόν να μπήκε στο εσωτερικό είτε με κάποιο αντικλείδι, σενάριο το οποίο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέχρις στιγμής, είτε του άνοιξε η άτυχη Ρεγγίνα Παπανδρέου δίχως ασφαλώς να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς θα ακολουθούσε.
Πάντως γείτονες που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το χώρο του εγκλήματος έλεγαν πως τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι γίνονταν κάποιες εργασίες συντήρησης και πιθανόν να έχει κάποια σχέση και αυτό. Το όπλο πάντως της δολοφονίας της γυναίκας μέχρι και αργά το βράδυ δεν είχε βρεθεί.


Την κατακρεούργησαν με 15 μαχαιριές

Στο σημείο βρέθηκε και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα η οποία έκανε μία πρώτη εκτίμηση για το χρόνο αλλά και τον τρόπο που έγινε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρει σε όλο της το σώμα αλλά και στον λαιμό πάνω από δεκαπέντε μαχαιριές, όμως ακόμα δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν ήταν πάνω από ένας οι δράστες που την μαχαίρωσαν. Παράλληλα αυτό που προέκυψε από την πρώτη εξέταση που έκανε η ιατροδικαστής στη σορό, είναι πως το περιστατικό έγινε πριν από αρκετές ώρες, πιθανόν γύρω στις 08.00 με 10.00 το πρωί της Πέμπτης.

''Θα βρούμε τους δολοφόνους και θα τους σκοτώσουμε''
Σε κατάσταση σοκ ο γιος και η κόρη της άτυχης Ρεγγίνας Παπανδρέου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην μητέρα τους. Με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδιναν όρκο στην μάνα τους πως θα βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους και θα τους τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο.
Είναι χαρακτηριστικές οι φράσεις (δείτε στο βίντεο) που έλεγαν ιδίως την ώρα που άνδρες του γραφείου τελετών έβγαζαν από το σπίτι τη σορό της άτυχης 80χρονης. Ο γιος της φώναζε μεταξύ άλλων «θα τον βρω και θα τον σκοτώσω», «εμένα θα μου τον δώσουν για να δει πως γίνεται» και «την μάνα μου βρήκε;».

Καλοκαιρινή συναυλία από τον Σπύρο Χαϊκάλη

Piano
Piano (Photo credit: esc861)
Αύριο Σάββατο 9 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο «Π. Κωτσόπουλος», στη Μέσα Παναγίτσα 

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή συναυλία, γεμάτη αγαπημένες μελωδίες και τη νέα συλλογή «Κάτω από τον ίδιο ουρανό» του Σπύρου Χαϊκάλη.

 
Πιάνο: Σπύρος Χαϊκάλης
Φωνή: Ηρώ Μπογδάνου
Κιθάρα: Γιώργος Σαμαρτζής
Βιολί: Νάντια Ζιμλάνσκαγια, Χριστίνα Λιώτα
Είσοδος Ελεύθερη
Enhanced by Zemanta

2 VIDEOS: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

-“Είναι αθώος, αφήστε τον ελεύθερο”

- Δεκάδες κάτοικοι της Παιανίας στο πλευρό του

- 150 άτομα ξέσπασαν όταν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στα δικαστήρια

- Όπως θα δείτε στο βίντεο, καταχειροκροτήθηκε και κάποιοι τον χαϊδεψαν στο κεφάλι

- “Φόρτωσα τη συνείδησή μου σκοτώνοντας έναν άνθρωπο” λέει o ίδιος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 24χρονος που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής απαγγέλθηκε στον 24χρονο φοιτητή από τον εισαγγελέα.
Ο νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε τον 43χρονο Αλβανό ο οποίος νωρίτερα είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε απειλήσει τη μητέρα του. Τώρα οδηγείται στον ανακριτή.

Οι κάτοικοι της Παιανίας ακούγοντας την κατηγορία που του απαγγέλθηκε η οποία ουσιαστικά δεν τον οδηγεί στην φυλακή τον καταχειροκρότησαν.

Ο δικηγόρος του μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ουσιαστικά αυτή η κατηγορία επισείει ποινή από 1 έως 5 έτη και αν συνυπολογιστεί και το ελαφρυντικό του προτερου εντιμου βίου, τότε ίσως ο πελάτης του να μην φυλακιστεί.

Είπε επίσης ότι ο νεαρός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξήγησε στον εισαγγελέα πως ό,τι έκανε, το έκανε σε κατάσταση πανικού.

Περίπου 150 κάτοικοι, φίλοι και συγγενείς του νεαρού είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Όταν είδαν τους αστυνομικούς να τον οδηγούν με χειροπέδες στα χέρια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.


Ο ίδιος ο νεαρός, όπως περιέγραψαν οι δικηγόροι του στο newsit είναι συντετριμμένος μετά την πράξη αυτοδικίας παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πλέον δηλώνει πέρα από τις ποινικές συνέπειες σκέφτεται πάνω απ' όλα πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.

"Ανεξάρτητα από τις ποινικές συνέπειες έχω φορτώσει τη συνείδησή μου ότι σκότωσα έναν άνθρωπο. Έκανα κάτι που δε το σκέφτηκα ποτέ για τον εαυτό μου. Βρέθηκα και βίωσα σκηνές σαν αυτές που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες. Ξαφνικά βλέπω δύο ληστές να πάνε να σκοτώσουν τη μητέρα μου", είπε στους συνηγόρους του.

Οι κάτοικοι της περιοχής κοντά στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία από την πρώτη στιγμή δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον νεαρό, τονίζοντας πως νιώθουν εγκαταλελειμμένοι στα χέρια των ληστών που δρουν στην περιοχή.

Formula 1 Κυριακή, 10 Ιουνίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Καναδά

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον έβδομο αγώνα της χρονιάς, το GP Καναδά.

H F1 ετοιμάζεται για μια μοναδική παράσταση σε ένα μοναδικό μέρος. Το GP του Καναδά διεξάγεται σε ένα τεχνητό νησί που κατασκευάστηκε στην κοίτη του Αγ. Λαυρεντίου στο Μόντρεαλ από τις εξορύξεις του μετρό. Εκεί, στο μητροπολιτικό πάρκο της πόλης όπου λειτουργεί η Βιόσφαιρα, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα Περιβαλλοντολογικών Ερευνών, διεξάγεται αγώνας F1 μια φορά το χρόνο που συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία.

Φέτος, με έξι διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, οι προβλέψεις απαγορεύονται και το GP αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά στην πίστα όπου πέρυσι είχαμε τον συναρπαστικότερο αγώνα της χρονιάς, με τελικό νικητή τον Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός, από την τελευταία θέση βρέθηκε πρώτος, μετά από λάθος του Σεμπάστιαν Φέτελ λίγα μέτρα πριν την καρό σημαία.

Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα, όπως η τομή μονοθέσιου F1 σε ένα μοναδικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Sauber. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης παρουσιάζει το Nissan Juke-R και τη Chevrolet Camaro. Τέλος, αποστολή στις Άλπεις όπου οδηγούμε την ολοκαίνουργια Mercedes GLK στο φυσικό της περιβάλλον.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 20:00
Εκκίνηση αγώνα: 21:00

Από 1-11 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας

Από την 1η έως και την 11η Ιουλίου θα γίνουν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας για την τόνωση της αγοράς. 


Εκτός από τον εκπτωτικό χαρακτήρα από μέρους των καταστημάτων, οι εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τις 11 αυτές ημέρες, θα έχουν πολιτιστικό, περιβαλλοντολογικό, κοινωνικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Ορισμένες από τις εκδηλώσεις που θα γίνουν (οι οποίες θα προσφερθούν όλες δωρεάν) είναι ποδηλατικός γύρος, ξενάγηση επισκεπτών στο κάστρο Κανήθου, καθαρισμός του βυθού από δύτες, έκθεση περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα, έκθεση με αυτοκίνητα αντίκες και μηχανές βέσπα, παιδικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, ταχυδακτυλουργοί, μανεκέν, συγκροτήματα μουσικά και χορευτικά που θα χορεύουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, στήσιμο παιδικής πισίνας, εκθέσεις βιβλίου και πολλές ακόμη εκδηλώσεις που είναι υπό συζήτηση.

Σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων θα διανέμονται δωρεάν γλυκά, αναψυκτικά, παγωτά και μεζέδες.

Σε όλα τα ανωτέρω θα  συμμετέχουν όλοι  οι φορείς της πόλης.

VIDEO - Λοστούς ή σιδηρογροθιές χρησιμοποίησαν Χρυσαυγίτες για να τραυματίσουν μετανάστες

Το πιστοποιεί στο  o Υποδιοικητής του νοσοκομειου "Γεννηματάς".

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των επιθέσεων που εξαπολύουν Χρυσαυγίτες εναντίον των μεταναστών. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα περιμετρικά της Παντείου.

Οι μετανάστες καταγγέλουν πως γύρω στις 7.00 το απόγευμα δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από 6 με 7 κουκουλοφόρους Χρυσαγίτες στην υπόγεια διάβαση που βρίσκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο.Τρεις από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" που εφημεύρευε.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o Υποδιοικητής του νοσοκομείου "Γεννηματάς" Χρήστος Τσάμης "χθες μεταφέρθηκαν απο το χώρο περιμετρικά της Παντειου 3 άνδρες μικροπωλητές γύρω στα σαράντα, με θλαστικά επιφανειακά τραύματα στο κεφάλι.

Τους γρονθοκοπησαν με μεταλλικό αντικείμενο όπως εκτίμησαν οι γιατροί, δηλαδή με σιδηρογροθια ή λοστούς. Στον έναν εκ των τριων που ήταν σοβαρότερα χτυπημενος στο κεφάλι, οι γιατροί συνέστησαν παραμονή στο νοσοκομείο για νοσηλεία αλλα αποχώρησε οικειοθελώς τα ξημερώματα. Είναι και οι 3 ομογενείς απο την πρώην Σοβιετική Ενωση".

Για την ιστορία η ΕΛΑΣ δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.

Newsit

VIDEO: Δέκα χρόνια χωρίς τη Μαλβίνα!

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια που η Μαλβίνα Κάραλη μας άφησε να τυραννιόμαστε μόνοι, χωρίς το πηγαίο χιούμορ της.

Η Μαλβίνα - το κορίτσι σκάνδαλο της Χαλκίδας (μαθήτρια γυμνασίου έμεινε έγκυος με τον τυπογράφο της Αβάντων , Κάραλη και παντρεύτηκε) κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει και να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Η δημοσιογραφία ήταν η μεγάλη αγάπη της και στην τηλεόραση έβγαζε το άχτι της για πράγματα και καταστάσεις που την ενοχλούσαν !

 Ήταν 7 Ιουνίου το 2002 , όταν η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή στην Ηλικία των 50 ετών και έριξε σε πένθος όλη την Ελλάδα που την λάτρευε. Η Μαλβίνα δεν νίκησε τον καρκίνο αν και πάλεψε για 2 μήνες σαν αντράκι, όπως έκανε με κάθε τι στην ζωή της. Σε όλους, θα μείνουν αξέχαστα τα υπέροχα μπλε μάτια της, το κατάμαυρο κοντό μαλλί της και οι απίστευτες ατάκες της!

Η Μαλβίνα Κάραλη έγινε γνωστή μέσω των καναλιών SEVEN X, ΣΚΑΪ και MEGA, παρουσίαζοντας τις εκπομπές ''ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΨΥΧΗΣ'', ''ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE'' και ''MALVINA HOSTESS''! Χάραξε την δική της πορεία και κέρδισε με την εξυπνάδα της μικρούς και μεγάλους. Μπορούσε με τον δικό της καυστικό τρόπο να σε κατακτήσει, σατιρίζοντας την επικαιρότητα.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΔΩ

Χτυπούσε το κεφάλι του, έξω από το γραφείο του εισαγγελέα!

Το "έλα να δεις" έγινε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όταν οι αστυνομικοί οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα έναν 23χρονο...


ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ (07-06-2012) για οπλοκατοχή. Ένα αυτοσχέδιο γκλοπ και μια ξύλινη μαγκούρα "κουβαλούσε" στο φορτηγό αυτοκίνητό του ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη, ενώ αρχικά βρέθηκε "πάνω του" ένας σουγιάς.

Αστυνομικοί της ΟΕΑ Κρήτης και του ΤΑΕ Ηρακλείου σταμάτησαν τον 23χρονο στις Κάτω Γούβες του δήμου Χερσονήσου για έλεγχο, κι αφού βρήκαν "πάνω του" ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου σουγιά, συνέχισαν την έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου εντόπισαν το γκλοπ και τη μαγκούρα.

Κατά την προσαγωγή του στα Δικαστήρια, ωστόσο, ο νεαρός άνδρας ήταν εκτός εαυτού! Φώναζε αδιάκοπα εναντίον των αστυνομικών, που δεν μπορούσαν να τον ηρεμήσουν! Ο 23χρονος, μάλιστα, φώναζε ότι οι αστυνομικοί τον χτύπησαν με κουκούλες, χωρίς να σεβαστούν πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον καθίσουν στις καρέκλες, έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, εκείνος όμως αντέδρασε, ακόμη και χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, ενώ επίσης αντέδρασαν ο πατέρας και ο αδερφός του, που βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο. Μάταια προσπαθούσε και ο δικηγόρος του να τον ηρεμήσει, ο 23χρονος συνέχιζε να φωνάζει, εκτός εαυτού!

Ακόμη και οι εισαγγελείς βγήκαν από τα γραφεία για να δουν τί συμβαίνει και προσέφεραν νερό στον 23χρονο, ο οποίος φώναζε ότι τον συνέλαβαν για μια βέργα που είχε ως βοσκός που είναι. Φώναζε επίσης ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο και θέλει τα φάρμακά του, αλλά και πως ... θα αυτοκτονήσει μέσα στο Δικαστήριο!

Η ΔΗΜ.ΑΡ. σε Προκόπι, Μαντούδι, Κήρινθο, Παπάδες, Αγιάννα, Γούβες και Ιστιαία

Οδοιπορικό ενημέρωσης στη βόρεια Εύβοια πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ομάδα στελεχών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, αποτελούμενη από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Κολιοπάνο Πάνο, Παπανδρέου Ανδρέα & Παύλοβιτς Άλκη και πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Προκόπι, Μαντούδι, Κήρινθο, Παπάδες, Αγιάννα, Γούβες και Ιστιαία.


Τα μέλη της ομάδας συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες των περιοχών, για το πρόγραμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. και αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του έλληνα πολίτη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και στην αίθουσα του μουσείου φυσικής ιστορίας στην Ιστιαία, πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση, με συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας, που έθεσαν ερωτήσεις για το διακύβευμα και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχοντας ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, δηλώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ότι, ως Αριστερά της ευθύνης, είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιούργησαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφάρμοσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. ζητά εντολή για λύση.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι έτοιμη με απαντήσεις.

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Έχω ακούσει οτι είμαι λεσβία - VIDEO

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Σήμερα το "Πρωινό  ΑΝΤ1" μετέδωσε αποσπάσματα από το αποψινό "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" με καλεσμένη την Έλενα Παπαρίζου η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όταν είδε τη νέα σχέση του πρωην συντρόφου της, δεν ζήλεψε καθόλου, γιατί η φλόγα έχει πια σβήσει. Επίσης για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν λεσβία!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ

12ος Διασχολικός Ποδηλατικός Γύρος Αυλίδας

Με επιτυχία διοργάνωσαν  τον 12ο Διασχολικό Ποδηλατικό Γύρο Αυλίδας οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Αυλίδας, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας

Ο ποδηλατικός γύρος ήταν αφιερωμένος, φέτος, στο περιβάλλον. Τα παιδιά, συνοδευόμενα και από γονείς, ξεκινώντας από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, ακολούθησαν μία διαδρομή που περνάει και από τα τέσσερα Δημοτικά Διαμερίσματα της Αυλίδας με τερματισμό το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος.

Νικητές δεν υπήρχαν σε αυτό τον αγώνα, αφού όσοι συμμετείχαν ήταν αυτομάτως και νικητές. Όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν, παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα. Στο τέλος κληρώθηκαν και χαρίστηκαν δύο ποδήλατα, προσφορά των Συλλόγων.

''Καρφώθηκε'' σε δέντρο και άφησε ορφανά δύο αγγελούδια!

Ακαριαίος ο θάνατος της νεαρής μητέρας, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της...


Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, είχε πάει στο χωριό της, την Αμαλώτα και επέστρεφε στη Λαμία.

Στο δρόμο Λαδικού-Λουτρά Υπάτης, λίγο πριν μπει στα Λουτρά, στο σημείο όπου υπάρχει μια συστάδα δέντρων, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, που οδηγούσε, από άγνωστη αιτία.

Το αυτοκίνητο ''καρφώθηκε'' σε δέντρο και η 44χρονη Λαμιώτισσα ανασύρθηκε νεκρή. Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της, που πλέον προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά, τα δύο ανήλικα παιδιά της...

ΔΗΜΑΡ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ για ΛΑΡΚΟ

Ως υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Ν. Εύβοιας, συντάσσομαι με τους εργαζόμενους και ενώνω τις δυνάμεις μου, ενάντια σε κάθε λογική απολύσεων και εκχώρησης του δημόσιου πλούτου.


Η βιωσιμότητα της ΛΑΡΚΟ και η διατήρηση των θέσεων εργασίας, είναι όχι μόνο αναγκαία, αλλά και μια εφικτή προοπτική. 

Η απαραίτητη αναδιάρθρωση της εταιρείας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδυαστεί με εκχώρηση δημόσιου πλούτου ή απολύσεις.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί ότι στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται η χώρα επιβάλλεται η επέκταση της σύμβασης με σχετική απόφαση του υπουργού ΠΕΚΑ, έτσι ώστε να υπάρχει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για την προώθηση των κατάλληλων λύσεων.

Δώρο ζωής έκανε μια Ισπανίδα σε Έλληνα μετά τον θάνατό της

Γέφυρα ζωής στήθηκε μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας για έναν 62χρονο άνδρα, για τον οποίον βρέθηκε το πολυπόθητο μόσχευμα νεφρού, που περίμενε... τα τελευταία τρία χρόνια που υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.

Η διαδικασία ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων ειδοποιήθηκε από τον αντίστοιχο Οργανισμό της Ισπανίας (OCATT) για προσφορά μοσχεύματος νεφρού από 58χρονη δότρια, η οποία κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία, καθώς στην Ισπανία δεν υπήρχε συμβατός λήπτης για το συγκεκριμένο μόσχευμα.

Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του κατάλληλου λήπτη από την εθνική λίστα αναμονής του ΕΟΜ και έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι ιστοσυμβατότητας. Ο νεφρός μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και μεταμοσχεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον 62χρονο λήπτη στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Η Στερεά Ελλάδα στη κορυφή απορρόφησης κονδυλίων από το ΕΣΠΑ

Συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά και του Προέδρου της Μ.Ο.Δ. (Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης) Αναπτυξιακών Προγραμμάτων κ. Μάριο Καμχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια συνολική επισκόπηση της πορείας του ΕΣΠΑ στη Στερεά Ελλάδα, για την οποία ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι μετά την πρωτιά της Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2011 διατηρείται σταθερή η πρωτοκαθεδρία σε όλους τους δείκτες απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ και το πρώτο πεντάμηνο του έτους 2012.

Στο γεγονός αυτό συμφώνησε ο κ. Καμχής, αναγνωρίζοντας την υψηλή απορρόφηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο ΕΣΠΑ, όπως προκύπτει αδιαμφισβήτητα από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Παράλληλα, στη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά και σε προβλήματα που προκύπτουν από την γραφειοκρατία και τις χρονοβόρες διαδικασίες. Όπως είναι γνωστό, για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας) το συνολικό ύψος του ΕΣΠΑ ανέρχεται στα 252,57 εκατ. Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος “Jessica”). Το 2011, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Περιφερειάρχη κ. Περγαντά, των Αντιπεριφερειαρχών, των Συλλογικών Οργάνων, της Διαχειριστικής Αρχής, των εμπλεκόμενων φορέων και των δικαιούχων, η Στερεά Ελλάδα βρέθηκε στην κορυφή των Περιφερειών με τη μεγαλύτερη υλοποίηση έργων και απορρόφηση κονδυλίων που έφτασε σε ποσοστό 62,05 %.

Σε σταθερή τροχιά, η υλοποίηση του προγράμματος και τους πρώτους μήνες του 2012, εξακολουθεί να καταγράφει εξαιρετικές επιδόσεις Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς: «η Στερεά Ελλάδα καταγράφει άλλη μια συνεχόμενη πρωτιά, που είναι αποτέλεσμα σκληρής και επίπονης προσπάθειας, συνεχών συναντήσεων, διαρκούς παρακολούθησης της υλοποίησης των έργων και άμεσης επίλυσης προβλημάτων. Η επίτευξη των στόχων του 2011 και του πρώτου πενταμήνου του 2012, μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες, για τη χρονιά που διανύουμε, που εν μέσω οικονομικής κρίσης απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και γρήγορο αποτέλεσμα. Αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο, είναι επιβεβλημένο να συνεχίσουμε αποδοτικά και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας, έτσι ώστε μέσα από την επιτυχημένη υλοποίηση του ΕΣΠΑ να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στη διατήρηση της αγοράς εργασίας και στην προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια και την κοινωνία».

Οι κ.κ. Περγαντάς και Καμχής συζήτησαν, επίσης, για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό ενόψει της Πέμπτης Προγραμματικής Περιόδου (2014-2020), όπου σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές ενισχύεται ο ρόλος της Περιφέρειας αλλά και τα περιφερειακά προγράμματα με την πρόβλεψη μεταβίβασης προς αυτά πόρων που έως τώρα κατευθύνονταν στα τομεακά προγράμματα των Υπουργείων. Ήδη στον τομέα αυτό στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει προηγηθεί μια σημαντική προεργασία, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία αλλά και με ευρωπαϊκούς φορείς.

Μπαρόζο: Η Ελλάδα έχει αξιοποιήσει το 20% των χρημάτων για τη νεανική απασχόληση

«Μόνο το ένα πέμπτο περίπου από το διαθέσιμο προϋπολογισμό του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου για προγράμματα στήριξης... της απασχόλησης των νέων έχει ήδη αξιοποιηθεί».

Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ε. Μπαρόζο, σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Στην απάντησή του, ο κ. Μπαρόζο, σημείωσε πως εξακολουθεί να μην παρατηρείται ικανοποιητική απορρόφηση των πόρων από τα διαρθρωτικά ταμεία για την απασχόληση των νέων και ανέφερε πως το καθήκον της ομάδας είναι να προσδιορίσει τα απαραίτητα στοιχεία ενός προγράμματος για την απασχόληση των νέων, καθώς και την ανάπτυξη καθεστώτων στήριξης των ΜΜΕ, τα οποία χρήζουν επιτάχυνσης ή μεταβίβασης από τα κονδύλια της Ένωσης που έχουν ήδη διατεθεί.
euro2day.gr

Πόσο ακόμη χωρίς Ράδιο Χαλκίδα;

Μπήκαμε στο καλοκαίρι του 2012 και η Χαλκίδα συνεχίζει να μην έχει δημοτικό Ραδιόφωνο, περισσότερο από 2 χρόνια.
Άγνωστο επίσης παραμένει, το κατά πόσο η Άδεια λειτουργίας του Ράδιο Χαλκίδα 99,6 ισχύει ακόμη, όπως επίσης και πολλά άλλα θέματα.
Βέβαια προεκλογικά ο Δήμος είχε εκδηλώσει την καλή πρόθεσή του να μην κλείσει το ιστορικό ραδιόφωνο της πόλης και πρώτο επί Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, αλλά από τότε καμία εξέλιξη…  ή αν θέλετε, καμία πληροφόρηση.
Αν και υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν προτάσεις για την λειτουργία του σταθμού από διάφορους, παρόλα αυτά και αυτές έπεσαν στο κενό.
Σαφώς και πρόκειται για ένα θέμα που «καίει», όμως η στρόφιγγες της ενημέρωσης επί του θέματος παραμένουν κλειστές…
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο το θέμα είναι μια υπόθεση πολιτικής βούλησης ακόμη ή κατά πόσο είναι πλέον νομικό. Πάντως καλή πρόθεση μάλλον… δεν υπάρχει, αφού αν υπήρχε θα είχαν γίνει κάποιες κινήσεις.
Κατά τη γνωστή τακτική κάποιων, η αναβλητικότητα είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τέτοια καυτά θέματα. Έτσι η Χαλκίδα και γενικότερα η Εύβοια, στερείται ενός ραδιοφωνικού σταθμού, που θα μπορούσε ειδικά σε τέτοιους καιρούς να είναι η… φωνή των πολιτών και του πολιτισμού της πόλης μας.
Ειδικά μάλιστα στην τουριστική προβολή της πόλης, θα μπορούσε να παίξει τεράστιο ρόλο και να γλυτώσει από πολλά χρήματα το Δήμο. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα έσοδα που θα μπορούσε να φέρει…
Έτσι κάποιοι αρέσκονται να λένε μεγάλα λόγια περί τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της Χαλκίδας, αλλά ως συνήθως όλα παραμένουν λόγια.
Το θέμα είναι πολύπλευρο και ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης το αφήνει να χρονίζει, άγνωστο για πους λόγους.
Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως και μόνο η Άδεια λειτουργίας του Ράδιο Χαλκίδα, αποτελεί ή αποτελούσε για το Δήμο, σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, πέρα από όλα τα άλλα…
Ας ελπίσουμε αν όχι σε εμάς, αλλά στους πολίτες της Χαλκίδας των οποίων ανήκει και το Ράδιο Χαλκίδα, να δοθούν κάποια στιγμή όπως οφείλεται κάποια… καλή εξήγηση για όλα αυτά!

 eviaroom.gr

Βρήκε την μητέρα του σφαγμένη μέσα στο σπίτι τους

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Καποδιστρίου, κοντά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, βρέθηκε απόψε μια συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε τραύματα στο λαιμό, ενώ οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης. Την γυναίκα βρήκε νεκρή συγγενικό της πρόσωπο, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία στους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση.

Έκκληση Ιταλών διανοουμένων: "Βοηθήστε την Ελλάδα"

Έκκληση Ιταλών, κυρίως προοδευτικών πολιτικών και διανοουμένων, υπέρ της χώρας μας δημοσιεύσει η ιταλική εφημερίδα Ιl Sole 24 Ore.

Μεταξύ των άλλων, στo κείμενο υπογραμμίζεται:

«Υπάρχει μια χώρα που υποφέρει. Μια χώρα, η Ελλάδα, που βρίσκεται ενώπιον του οικονομικού βαράθρου και ανθρώπινα αποπροσανατολισμένη. Προβάλλει η προοπτική μιας εξόδου από την Ευρωζώνη. Μπροστά σε αυτή τη δυνατότητα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες τακτικές έξοδοι. Θα ήταν μια καταστροφή, ένα άλμα στο κενό, με μη υπολογίσιμες συνέπειες».
«Όλες οι οδοί για τη διάσωση της Ελλάδας πρέπει να διερευνηθούν, πριν να είναι αργά. Η αναθεώρηση των μνημονίων με την Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού. Θα έπρεπε να εκτιμηθεί μια ρεαλιστική αναθεώρηση των στόχων της δημοσιονομικής εξυγίανσης για το 2014, ώστε η Ελλάδα να συνδυάσει ανάκαμψη και βιωσιμότητα της δημόσιας οικονομίας της. Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, βυθίζεται και η Ευρώπη».

Η έκκληση που δημοσιεύεται από την εφημερίδα της ιταλικής ένωσης βιομηχάνων, καταλήγει:

«Το ευρωπαϊκό πολιτικό σχέδιο γεννιέται ως κοινή απάντηση σε πολέμους, φτώχεια και καταστροφές. Σήμερα παρατηρούμε την αθέτηση του βασικού όρου της αλληλεγγύης μεταξύ κρατών και κυβερνήσεων της ηπείρου. Η πτώχευση της Ελλάδας κινδυνεύει να θέσει υπό αμφισβήτηση τη σημασία της συνύπαρξης, όλοι θα ζούσαν μια εμπειρία ουσιαστικού ακρωτηριασμού. Η Ευρώπη, χωρίς την Ελλάδα, θα ήταν σαν ένα παιδί χωρίς πιστοποιητικό γέννησης».

Το κείμενο υπογράφουν, μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Άννυ Παδηματά, οι Ιταλοί κεντροαριστεροί πολιτικοί Λουίτζι Μπερλιγκουέρ και Φράνκο Μπασσανίνι, ο φιλόσοφος Ρέμπο Μποντέι, ο μουσικός Νικόλα Πιοβάνι, ο διεθνούς φήμης ογκολόγος Ουμπέρτο Βερονέζι και ο καθηγητής αστικού δικαίου Στέφανο Ροντοτά.

Φτιάξ’τη μόνη σου: ενυδατική κρέμα προσώπου

Τελείωσε η ενυδατική κρέμα προσώπου και δεν ξέρετε τι να εφαρμόσετε στο πρόσωπο σας; Μην ανησύχησε καθόλου.
Μπορείτε μόνες σας να φτιάξετε την καλύτερη η οποία θα είναι φυσική και αποτελεσματική.

Θα χρειαστείτε:

2 κρόκους αυγών
50 γρ. λάδι αβοκάντο
μισό κουταλάκι χυμό λεμονιού
μισό κουταλάκι ξύδι μήλου

Εκτέλεση:

Ξεχωρίστε τον κρόκο των 2 αυγών και τα χτυπάτε στο μίξερ προσθέτοντας σταγόνα-σταγόνα το λάδι αβοκάντο. Στη συνέχεια προσθέστε το χυμό λεμονιού και το ξύδι μήλου. Η κρέμα είναι η έτοιμη! Την συντηρείτε στο ψυγείο. Η διάρκεια ζωής της είναι 3 μέρες.

Μην ξεχνάτε: Να κάνετε πάντα τεστ αλλεργίας : τοποθετείτε μία μικρή ποσότητα από το μείγμα του προϊόντος στο σημείο πίσω από το αυτί και περιμένετε για 20 λεπτά . Εάν κοκκινίσει και δημιουργηθεί ερεθισμός, ξεπλένετε και δεν το εφαρμόζετε.

Συνελήφθη ταξιτζής που είχε «πάρει» κούρσα... 90 κιλά χασίς

Στη Νέα Σμύρνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ο 53χρονος ταξιτζής που μετέφερε με το ταξί του 89,5 κιλά χασίς.

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το ταξί, 1.000 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο Σάκης Ρουβάς παίζει ποδόσφαιρο με την Εθνική Ελλάδος! [video]

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος βρίσκονται ήδη στη Βαρσοβία για την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.


Λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με ένα πρόσωπο-έκπληξη που δεν είναι άλλο από τον Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής όχι μόνο προπονήθηκε με τους παίκτες της Εθνικής αλλά τους έδωσε τις ευχές όλων των Ελλήνων εν όψει του Euro που ξεκινά την Παρασκευή.

Ανάκληση μοτοσικλετών Suzuki

English: Suzuki GSX-R1000
English: Suzuki GSX-R1000 (Photo credit: Wikipedia)
Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών Suzuki μοντέλα GSX-R1000 K9/L0/L01 εκτελεί η εταιρεία Σφακιανάκης A.Ε.Β.E., όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Ειδικότερα, η ανάκληση αφορά 112 μοτοσικλέτες, μοντέλα ετών 2009- 2011, με πανελλαδικό εύρος πλαισιών από JS1CY111100100074 έως JS1CY111100107467, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθούν οι βίδες του διακόπτη του πλαγιοστάτη (σταντ). Οι βίδες οι οποίες ασφαλίζουν τον διακόπτη αναγνώρισης θέσης του πλαγιοστάτη (σταντ) υπάρχει πιθανότητα να ξεβιδωθούν και να αποσπαστούν. Αν αυτό συμβεί, ο διακόπτης θα απορυθμιστεί και δεν θα αναγνωρίζει ότι ο πλαγιοστάτης (σταντ) είναι αναδιπλωμένος. Σε αυτή την περίπτωση, το σύστημα διασφάλισης κλειδώματος του πλαγιοστάτη (σταντ) θα προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω μοντέλων μοτοσικλετών, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών μοτοσικλετών SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο δίκυκλό τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στην 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει πως έχει συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα!


"Για μένα δεν υπάρχει όριο"!

Aίσθηση προκαλεί με τις δηλώσεις του ο πολύ γνωστός ηθοποιός, που μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα.

Τι είναι το πιο ακραίο που έχετε κάνει στο σεξ;


Για μένα, δεν υπάρχει όριο. Οτιδήποτε και να σκεφθεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το σεξ- εκτός από την παιδεραστία, μπορεί να γίνει και να είναι ωραίο.

Δηλαδή;

Από  το να έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα, μέχρι να το κανείς , ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η μαγεία του σεξ. Δεν υπάρχει όριο.

Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει έρωτα ταυτόχρονα;


Διαβάστε περισσότερα στο ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...