Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ελληνίδα και αλβανός "πλασιέ" ναρκωτικών


Μια Ελληνίδα και ένας αλβανός "πλασιέ"  ναρκωτικών, συνελήφθησαν απο Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τη Δευτέρα. 

Πρόκειται για μια 35χρονη Ελληνίδα και έναν 24χρονο άντρα, αλβανικής καταγωγής.


 Την 17-01-2011 και περί ώρα 08.50΄, συνελήφθησαν, στην πόλη της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Χαλκίδας, μετά από πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, ημεδαπή 35χρονη γυναίκα και 24χρονος αλλοδαπός άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:
Ανωτέρω δράστιδα κατελήφθη να έχει στην κατοχή της μια (1) νάιλον συσκευασία, περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους δυο (2) γραμμαρίων, έτοιμη προς διάθεση – πώληση.

 Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικίας τους, όπου συνελήφθη ο συνεργός της, καθόσον επιπλέον ανευρέθη αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα 455 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μια (1) ακόμη συσκευασία ενός (1) γρ. ακατέργαστης κάνναβης έτοιμη προς διάθεση και πώληση, πλήθος νάιλον συσκευασιών, καθώς και χρηματικό ποσό.

Δράστες συνελήφθησαν και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα σήμερα 18-01-2011. Ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσία, συνολικού βάρους 458 γρ., κατασχέθηκε.

Αυγό γίγαντας στην Ιστιαία!

Οι ιδιοκτήτες της κότας έμειναν έκπληκτοι όταν πηγαίνοντας να μαζέψουν τα αυγά από το κοτέτσι, ανακάλυψαν και το γιγάντιο αυτό αυγό, το οποίο και παρουσίασαν αποκλειστικά στα γραφεία της εφημερίδας Πένας της Βόρειας Εύβοιας και το βλέπετε και στην φωτογραφία.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι « Είναι η πρώτη φορά που η κότα γεννά τέτοιου μήκους αυγό. Μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε το μέγεθος του. .αλλά και τους κρόκους που περιείχε. Δεν ξέρουμε αν θα ξανασυμβεί, η κότα πάντως συνεχίζει να γεννά κανονικά»
.

http://www.newse.gr/

Καταργούνται δρομολόγια ΟΣΕ λόγω της απεργίας

Καταργούνται πολλά δρομολόγια ΟΣΕ λόγω της απεργίας του προσωππικού έλξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δρομολόγια από το εξωτερικό οι επιβάτες θα μεταφέρονται από τα σύνορα με... πούλμαν!

Σύμφωνα με επίσημαη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  "μετά την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία της ΠΕΠΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης) για τις 19 & 20 Ιανουαρίου, επέρχονται στα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου & του Προαστιακού σημαντικές  τροποποιήσεις"  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...