Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Λουτρά Αιδηψού: Βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του

Nεκρός βρέθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου ένας 64χρονος άντρας στα Λουτρά της Αιδηψού.
Ο άτυχος άντρας διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο. Όταν ξημέρωσε και πήγε η καμαριέρα στο δωμάτιο, στην αρχή χτύπησε την πόρτα και δεν πήρε απάντηση.
Ανησύχησε και άνοιξε την πόρτα και τότε πάγωσε όταν είδε νεκρό τον τον 64χρονο. Στην συνέχεια ενημέρωσε τον διευθυντή του ξενοδοχείου και αυτός με την σειρά του την αστυνομία. Όσον αφορά τα αίτια του θανάτου γίνεται προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον οφείλεται σε παθολογικά αίτια. evianews.com

ΚΑΡΥΣΤΟΣ: Έσβησε το χαμόγελο του Παναγιώτη


Έχασε την μάχη να κρατηθεί στην ζωή ο 20 χρονος Παναγιώτης από την Κάρυστο. 

Το άτυχο παιδί πριν από ένα μήνα περίπου στις 9 Αυγούστου είχε τρακάρει με το αυτοκίνητο του. 

Πιο συγκεκριμένα, για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της πόλης, το αυτοκίνητο εξετράπη προς αριστερά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Αν και πάλεψε για ένα μήνα τελικά την Τρίτη το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.
evianews.com

Ληστεία στην Λίμνη


Ένοπλη ληστεία έγινε σε τράπεζα στην Λίμνη Ευβοίας.

 Δύο άγνωστοι με μηχανές πάρκαραν έξω από την τράπεζα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, μπήκαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλου πήραν άγνωστο μέχρι αυτή την στιγμή χρηματικό ποσό. 

"Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Είμαστε συγκλονισμένοι αφού είχαμε ηρεμήσει αρκετά από τις ληστείες"μας είπε κάτοικος της περιοχής.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...