Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τα μαθητικά χρόνια του Γιάννη Βογιατζή στο Αλιβέρι!


Τα μαθητικά χρόνια του Γιάννη Βογιατζή στο Αλιβέρι δεν ήταν και τα πιο εύκολα!. Ναι ο διάσημος Έλληνας κωμικός πέρασε "τα καλύτερά του χρόνια" στο Αλιβέρι και σε μια μοναδική συνέντευξή του το αναφέρει.

Πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε πάρα πολλές πόλεις και χωριά της Ελλάδας επειδή ο πατέρας του ήταν δικαστικός και έπρεπε να ταξιδεύουν διαρκώς. 

Χαλκίδα: Διαψεύδουν οι γιατροί ότι πέθανε στα χέρια τους νεαρή κατά τη διάρκεια χειρουργείου!

Η είδηση για τον θάνατο της 25χρονης που έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων του νομού Εύβοιας...


Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ τοπικού μπλόγκ, που έκανε το γύρο του διαδικτύου στις 9 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με αυτό, μία 25χρονη κοπέλα από τη Χαλκίδα, άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργείο, κατά τη διάρκεια επέμβασης χολής. 

ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας και Βοιωτίας: Διαδήλωση στα διόδια έξω από τη Θήβα

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Εύβοιας και Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ συνδιοργανώνουν εκδήλωση-παρέμβαση το Σαββάτο 15 Φεβρουαρίου στις 12:00 στα διόδια που βρίσκονται έξω από τη Θήβα (επί της εθνικής οδού).


Η πολιτική της συνεχους εξαθλίωσης της κοινωνίας απο την μνημονιακή συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και με την ληστρική αύξηση στις τιμές των διοδίων προς όφελος των κερδών των διαπλεκομένων συμφερόντων και εις βάρος των χρηστών των εθνικών οδών.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες σε κινητοποιήση και συγκεκριμένα σε εκδήλωση-παρέμβαση αύριο Σαββάτο 15 Φλεβάρη στις 12,00 το μεσημέρι στα διόδια που βρίσκονται εξω απο την Θήβα (επί της εθνικής οδού).

Από τη Χαλκίδα σημείο συνάντησης για αναχωρηση στις 11:00 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Μεσσαπίων 4).

Σύσκεψη για το «Καλλιεργητικό Πλάνο» της Περιφέρειας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την επαναδραστηριοποίηση της αγροτικής της οικονομίας ως πρωταρχικής σημασίας και σπουδαιότητας προτεραιότητα, ολοκλήρωσε το «Καλλιεργητικό Πλάνο» και προχωρά στην πραγματοποίηση συνάντησης με όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας με σκοπό στα πλαίσια της διαβούλευσης την οριστικοποίηση του «Καλλιεργητικού πλάνου». 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη κου Κλέαρχου Περγαντά την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. (Πλατ Ελευθερίας 3, Λαμία, 4ο όροφο).

Απλήρωτοι πολλοί εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις της Εύβοιας

Απλήρωτοι είναι πολλοί εργαζόμενοι σε τουριστικές επιχειρήσεις της Εύβοιας καταγγέλλει η ένωση ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού με σκληρή ανακοίνωσή της.


Η ένωση καταγγέλλει το ξενοδοχείο Malakonda Beach, το ξενοδοχείο Olympic Star, το  Holidays in Evia και "καλεί τους εργαζόμενους  σε συστράτευση για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων σε ξενοδοχεία στην Εύβοια".

«Συναγερμός» στη Χαλκίδα: Βρέθηκαν όπλα στη θάλασσα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα τα όπλα που βρέθηκαν ήταν κυνηγετικά τύπου Flobert -Τα όπλα βρέθηκαν σε βάθος ενός μέτρου μέσα σε μία μαύρη δερμάτινη θήκη

Στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς τα χρήματα της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ από τις Επιτροπές της Βουλής

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ Δημ. Αναγνωστάκης

Στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς θα δoθούν τα χρήματα των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ που προέρχονται από τις Επιτροπές της Βουλής


Με απόφαση της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, τα χρήματα που προέρχονται από τις Επιτροπές της Βουλής του μηνός Ιανουαρίου, θα κατατεθούν στον λογαριασμό 315/540365-04 της Εθνικής Τράπεζας. 

Μπακογιάννης στη Χαλκίδα με πρότυπο τον...Ζεμπίλη(!), συνομιλίες με Μπουραντά και τιμές για Γιαννόπουλο...

Είχε σαν πρότυπο τον Θανάση Ζεμπίλη, μιλά με τον Θανάση Μπουραντά και τιμά τον Θανάση Γιαννόπουλο. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος περιφερειάρχης της Στερεάς ήρθε στη Χαλκίδα, έδωσε συνέντευξη τύπου και συνάντησε εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Όλα αυτά μέσα σε μια μέρα με πολλές επαφές, χαμόγελα αλλά και απορίες.

Συνέντευξη Τύπου του Β.Αποστόλου στο Καρπενήσι.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής Θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, καλεί σε συνάντηση- συζήτηση τα ΜΜΕ της Ευρυτανίας

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...