Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ποιους διόρισε Γεν. Διευθυντές ο Περιφερειάρχης



Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς  με απόφασή του όρισε:

  • Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας Π.Σ.Ε.   τον     κ. Καρνάβα Ιωάννη
  • Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Π.Σ.Ε. τον κ. Παπαναστασίου Αναστάσιο
  • Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Σ.Ε. τον κ. Τσελά Σταύρο Προϊστάμενο της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
  • Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Σ.Ε. τον κ. Παλαιοπάνο Σπυρίδωνα
  • Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Σ.Ε. τον κ. Κούτρα Κωνσταντίνο

Τραυματισμός ναυτικού στη ΣΟΓΙΑ


Ενημερώθηκε χθες, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για τραυματισμό 56χρονου αλλοδαπού ναυτικού, μέλος πληρώματος του M/V «M.TURHAN MILDON» σημαίας Τουρκίας, το οποίο ήταν παραβεβλημένο στις εγκαταστάσεις «ΣΟΓΙΑΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, με 14 άτομα πλήρωμα, έμφορτο με 1.645.690 Μ/Τ σιτάρι.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο κατά την διαδικασία ανοίγματος αμπαριών και διεκομίσθη, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, για την παροχή πρώτων βοηθειών και έπειτα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Χαλκίδας, απ’ όπου και εξήλθε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου.

Δημοσκόπηση: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ σε απόσταση αναπνοής


Αμφίρροπη είναι η «μάχη» της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ  στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Σε γκάλοπ που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Παραπολιτικά», από την εταιρεία «Μetrisi», η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 0,3% καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 22,2% έναντι 21,9% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 7,2%, ΚΚΕ με 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δηλώνει πως σε περίπτωση εκλογών θα ψήφιζε άλλο κόμμα.

Ένας στους πέντε ψηφοφόρους (ποσοστό 21,7%) δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο κόμμα θα υποστηρίξει και δηλώνει πως η ψήφος του είναι αδιευκρίνιστη.

Νεκρός εργάτης στη ΧΑΛΚΟΡ και τραυματίας στην ΕΛΒΑΛ - Καταγγελία του ΠΑΜΕ


Τον θάνατο ενός εργάτη στη ΧΑΛΚΟΡ στα Οινόφυτα και τον τραυματισμό ενός άλλου καταγγέλλει  το ΠΑΜΕ Εύβοιας με ανακοίνωσή του.

Διαβάστε την:

"Ένας ακόμη δολοφονημένος εργάτης ελληνικής καταγωγής προστίθεται στη μεγάλη λίστα των θυμάτων της εργατικής τάξης. Η εργατική δολοφονία και όχι ατύχημα όπως θα το βαφτίσουν σε λίγο, συνέβη στα κάτεργα του Στασινόπουλου (Χαλκόρ) στα Οινόφυτα.

Το κυνήγι του κέρδους πληρώνουμε καθημερινά ακόμη και με την ίδια μας της ζωή. Πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε 2 παιδιά που δολοφονήθηκαν για τον ίδιο λόγο, το κυνήγι του κέρδους. Έτσι πλουτίζει ο Στασινόπουλος και ο κάθε Στασινόπουλος. Να ξεσηκωθούν τώρα οι εργαζόμενοι και ο λαός. Να διεκδικήσουν ανάπτυξη για τις ανθρώπινες ανάγκες και όχι για το κέρδος. Παραγωγή με μέτρα ασφαλείας, όσο και να κοστίζουν. Η ανθρώπινη ζωή δεν αντικαθίσταται με κανένα ποσό. Την ίδια στιγμή που συνέβη το τραγικό συμβάν στο απέναντι εργοστάσιο (Ελβαλ) του ίδιου ιδιοκτήτη καταγράφονταν ένας ακόμη τραυματισμός.

Συλληπτήρια στην οικογένειά του συναδέλφου".

Νεαρό ζευγάρι έκανε το μοιραίο λάθος να πάει βόλτα και...


Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (13-03-2013) όταν το νεαρό ζευγάρι κλείδωσε το σπίτι και βγήκε για μία βόλτα.

Ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως τους παρακολουθούσαν και έτσι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τους. Σύμφωνα με το evianews.com, κατάφεραν να μπουν από το παράθυρο και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Κατάφεραν να πάρουν 700 ευρώ ενώ έβαλαν χέρι και στα χρυσαφικά.

Λίγο αργότερα όταν γύρισε το ζευγάρι και είδε το παράθυρο ανοιχτό κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί και δυστυχώς δεν έπεσε έξω.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, δεν έχουν αποφέρει για την ώρα καρπούς...


Εύβοια: Έγινε... πλούσιος και τον ψάχνει ακόμα και η γυναίκα του!


Ο σύζυγος - πρωταγωνιστής της υπόθεσης βρέθηκε με χιλιάδες ευρώ στην τσέπη του και... άνοιξε η γη και τον κατάπιε - Η γυναίκα του πιστεύει ότι την εγκατέλειψε...

Από χθες που πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε. Δεν σηκώνει τηλέφωνα και κανένας από τους δικούς του ανθρώπους δεν τον έχει δει. Ακόμα και η γυναίκα του έχασε τα ίχνη του. Ο λόγος για έναν νεαρό, που χθες το πρωί (13-03-2013), αποφάσισε να κλέψει την επιχείρηση που τα τελευταία χρόνια έδινε σε αυτόν και την γυναίκα του μεροκάματο.

Σύμφωνα με το evianews.com, χθες το πρωί η διευθύντρια του ζήτησε να καταθέσει 13.560 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό. Ήταν οι εισπράξεις της ημέρας.

Καθημερινά αναλάμβανε να παίρνει τις εισπράξεις και να βάζει τα λεφτά σε λογαριασμό. Χθες όμως δεν το έκανε και προτίμησε να χαθεί με τα χρήματα της επιχείρησης. Η υποδιευθύντρια τον κατήγγειλε στην αστυνομία όταν πήγε μεσημέρι και διαπίστωσε πως τα λεφτά δεν είχαν μπει στον λογαριασμό της εταιρείας. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται...

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κατηγορία και η Κάνηθος το γιόρτασε

Σε μια σεμνή τελετή έγινε  σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο ποδοσφαίρου  της Κανήθου, η απονομή του κυπέλλου για την άνοδο κατηγορίας του Π.Α.Ο.Κ. και ο Π.Α.Ο.Κ. με τη σειρά του τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, Σταύρου Κάβουρα και Βασίλη Τσώκου, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...