Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Χαλκίδα: Δάκρυα και αγανάκτηση για τον Νίκο που έφυγε νωρίς

Φίλοι και εκατοντάδες Χαλκιδέοι κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης και άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη των φοιτητών που έφυγαν από τη ζωή, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με ένα μαγκάλι, στη Λάρισα.

Kρατώντας ένα κεράκι στα χέρια, είπαν "Καλό ταξίδι" στο παλικάρι, που ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Θλίψη, πόνος και οργή ήταν τα συναισθήματα τους.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι του αδικοχαμένου Νίκου που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα κακά μαντάτα.

Χαλκίδα: Ταξί παρέσυρε και σκότωσε νεαρό, που οδηγούσε ποδήλατο


Ένα ζευγάρι παπούτσια και το ποδήλατο που βλέπετε στη φωτογραφία, έμειναν να θυμίζουν το νεαρό που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από ταξί σε δρόμο της Χαλκίδας...

Τα παπούτσια και το σακατεμένο ποδήλατο έμειναν να θυμίζουν τον άτυχο 35χρονο που ξεψύχησε χθες το βράδυ (04-03-2013) λίγο μετά την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Ήταν 22.00 το βράδυ όταν πήγε να περάσει κάθετα τον δρόμο και το ταξί, που οδηγούσε 33χρονου έπεσε πάνω του...

Η σύγκρουση ήταν δυνατή και το άτυχο παλικάρι ξεψύχησε ακαριαία. Σοκαρισμένος ο ταξιτζής βγήκε έξω από το όχημα του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αν και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο ήταν αργά. Ο άτυχος μετανάστης από το Πακιστάν έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Χαλκίδα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου θα μιλήσει στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ


Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ  και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, βουλευτής  Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση, που διοργανώνει η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας την Πέμπτη, 7 Μαρτίου, στις 6.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «επιχειρώ αλλιώς» και στόχο  έχει την ενημέρωση της κοινωνίας  και των παραγωγικών φορέων σε ό, τι αφορά τη δημιουργία ενός νέου ρυθμιστικού πλαισίου για το επιχειρείν στην Ελλάδα.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Νικόλαος Φίλιππας και ο Υπεύθυνος Επαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ, τομεάρχης τουριστικής ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Τσιανάκας.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ


Το Σάββατο 13 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Οικογενείας Πνευματικού στη Χαλκίδα, η Τελετή Λήξης των μαθημάτων και η Απονομή Βεβαιώσεων στους 75 αποφοίτους της Σχολής Στελεχών Κατηχητικού Έργου της Μητρόπολης.

Η Εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Διευθυντή της Σχολής και Γραμματέα Νεότητας Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα λειτουργίας της Σχολής, η οποία οφείλεται στην πρόνοια και τον ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου για την κατήχηση του ποιμνίου του και την συνεχή εκπαίδευση Κληρικών και λαϊκών προς τούτο, ενώ ευχαρίστησε και τους  καθηγητές της Σχολής και όλους τους παρακολουθήσαντες.

Στην αποφώνησή του, η οποία σήμανε και την λήξη των μαθημάτων της φετινής χρονιάς, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, έκαμε μια σύνοψη πολλών από εκείνα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων, ευχαρίστησε όλους τους Καθηγητές, τους παρισταμένους δύο Αντιδημάρχους  κ. Τασούλα Ψυχογιού και κ. Αντώνη Αφράτη, τους σπουδαστές και όσους συνέβαλαν στην εν γένει καλή λειτουργία της Σχολής και απένειμε τις Βεβαιώσεις στους αποφοίτους, προτρέποντας τους να συνεχίσουν την μελέτη του λόγου του Θεού και να αγωνίζονται συνεχώς για τον προσωπικό τους καταρτισμό.

Ως Καθηγητές, δίδαξαν στη Σχολή οι: Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου - Πρωτοσύγκελλος, Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης – Ιεροκήρυκας, Πρεσβ. Δημήτριος Πατεράκης – Εφημέριος Προκοπίου, Πρεσβ. Αβραάμ Αποστολίδης – Εφημέριος Αλοννήσου, κ. Αναστασία Πρωτογήρου – Πρωτοδίκης και Θεολόγος, κ. Ματίνα Βαρκάδου-Κουβαρά – Εκπαιδευτικός, κ. Ευάγγελος Μαρινόπουλος – Θεολόγος και κ. Ελένη Κατσαρή-Καρλατήρα – Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας.

Μετά την απονομή των Βεβαιώσεων, προσφέρθηκε ένα κέρασμα σε όλους, κατά τη διάρκεια του οποίου ανταλλάχθηκαν και απόψεις και εντυπώσεις από την λειτουργία της Σχολής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...