Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

“Υποστηρίζουμε τον Θηλασμό, Υποστηρίζουμε τις Μητέρες”


Και η Χαλκίδα συμμετέχει σ τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που θα γίνει σε 39 πόλεις της Ελλάδας!

Η ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού Χαλκίδας σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Για την Χαλκίδα την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού.

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα».

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Στη Χαλκίδα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ Ζέφυρος στη Ν.Αρτάκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο κλόουν Ποκοπίκος, ο οποίος θα απασχολήσει εθελοντικά τους μικρούς μας φίλους από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ.

Ο Μπάμπης Στόκας στην "Οδό Ονείρων" στη Χαλκίδα!

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει!

Στη μουσική σκηνή ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ  θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου. Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!

Ο Μπάμπης Στόκας στην "Οδό Ονείρων", στη Χαλκίδα,
την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013!

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 15€ (με μπύρα ή κρασί)

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ: Τσιριγώτη 6-Χαλκίδα
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (με μπύρα ή κρασί)
Πληροφορίες-κρατήσεις στα τηλ: 22210 20504, 6978 117103

Το τροχαίο που έβγαλε μια ολόκληρη οικογένεια με τις πιτζάμες στον δρόμο!

Μεταμεσονύχτιο θρίλερ έζησε μία οικογένεια που το σπίτι της είναι πάνω σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας.

Ήταν δύο τα ξημερώματα και όλη η οικογένεια κοιμότανε όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Η οικογένεια με τις πιτζάμες πετάχτηκε στην αυλή και διαπίστωσε πως ένα αυτοκίνητο είχε γίνει... ένα με τον τοίχο.

Ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Χαλκίδα

Στο σπίτι του 62χρονου σε περιοχή της Χαλκίδας, βρέθηκαν άλλα 588 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα και έντεκα συσκευασίες καπνού βάρους τριών κιλών και 861,8 γραμμαρίων

Εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού για τα οποία δεν είχαν εισπραχθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί από το ελληνικό Δημόσιο, ετοιμαζόταν να διακινήσει ένας 62χρονος που συνελήφθη στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του.

Μέσα, βρήκαν 273 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα και τρεις συσκευασίες καπνού βάρους 73,45 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 242 ευρώ και δύο κινητά. Στο σπίτι του 62χρονου σε περιοχή της Χαλκίδας, βρέθηκαν άλλα 588 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα και έντεκα συσκευασίες καπνού βάρους τριών κιλών και 861,8 γραμμαρίων, που και αυτά δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας για τον καταλογισμό δασμών και φόρων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και ένας 22χρονος Πακιστανός, στον οποίο έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί του τμήματος Αλιβερίου και βρήκαν στην κατοχή του 250 πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.  Ο αλλοδαπός βρισκόταν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στην πατρίδα του.

VIDEO - Τα 25 χρόνια γιόρτασε ο σύλλογος του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας


Τα 25 χρόνια από την ίδρυση του γιόρτασε χθες το βράδυ ο σύλλογος του Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας στο κέντρο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ¨ και το κέφι ήταν φανερό, αφού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα γλέντι κρατούσε καλά.   









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...