Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκίδας: Απαιτούμε πολιτικές που θα βγάλουν την κοινωνία από την φτώχεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Εργ.κέντρου Εύβοιας η ανοιχτή συνέλευση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Χαλκίδας παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σ. Κουρουμπλή Παναγιώτη.

Εγράφησαν νέα μέλη ,που μπορούν να γράφονται εως 19/10/2012.

Αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος σχετικά με την πολιτική κατάσταση που υπογραμμίστηκε από όλους ότι η αντιλαϊκή τρικομματική κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζεται και ρίχνει την κοινωνία περισσότερο στην φτώχεια και στην ανέχεια και δεν έχει καμιά θετική προοπτική είναι άμεση ανάγκη να σταματήσει και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ να μπουν μπροστά σε ένα ευρύ λαϊκό κίνημα που θα απαιτήσει πολιτικές που θα βγάλουν την κοινωνία από την φτώχεια και την ανέχεια με αξιοπρέπεια, τιμωρώντας όλους αυτούς που έφεραν την χώρα και τους πολίτες σε αυτήν την κατάσταση και που στοχεύουν η δέχονται την κινεζοποίηση (σε μισθούς) της κοινωνίας.

Στην συνέχεια εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα της συνέλευσης οι εισηγήσεις των επιτροπών που είχαν κατατεθεί και αναφερόταν σε σχέδια δράσης στο επόμενο διάστημα.

Κρατούμενος των φυλακών ο ένας από τους δύο ληστές κοσμηματοπωλείου της Αρτάκης


Εξιχνιάστηκε, μετά από  αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, από δύο δράστες, σε κοσμηματοπωλείο στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος είναι έγκλειστος στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.

Στις 07-04-2012 το πρωί, ο 32χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισήλθαν προσποιούμενοι τους πελάτες σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 44χρονου, στην Νέα Αρτάκη και χρησιμοποιώντας σπρέι (πιθανώς πιπεριού), ακινητοποίησαν την 67χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και έναν 70χρονο οικογενειακό της φίλο, που βρισκόταν εντός του καταστήματος.

Στη συνέχεια οι δράστες, αφού φόρεσαν χειροπέδες στην 67χρονη, την οδήγησαν σε διπλανό δωμάτιο - αποθήκη και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, αξίας (120.000) περίπου ευρώ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη την 23-07-2012 στην Κυψέλη Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, διότι το Μάιο του 2011 παραβίασε άδεια που του είχε χορηγηθεί από την Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου κρατείτο για παρόμοια αδικήματα.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Θα διασχίσουν το Β. Αιγαίο και θα φτάσουν στην Ερέτρια με καγιάκ! -ΒΙΝΤΕΟ

Θα διασχίσουν όλο το Βόρειο Αιγαίο και θα φτάσουν στην Ερέτρια με καγιάκ!

Το τολμηρό εγχείρημα τριών αθλητών, που θα διανύσουν 210 μίλια (!) έχει  ένα και μοναδικό σκοπό: Να πληροφορηθουν και να στηρίξουν οι πολίτες το φιλανθρωπικό έργο της "Κιβωτού του Κόσμου"

Την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012, ξεκινά το εγχείρημα «Διάπλους Βορείου Αιγαίου με καγιάκ για την Κιβωτό του Κόσμου».

Τρεις αθλητές κωπηλασίας, οι Άγγελος Χριστοφίδης, Κώστας Μανατάκης και Στέφανος Βαρβάλας, ορμώμενοι από τα αισθήματα αλληλεγγύης προς το χειμαζόμενο ελληνικό λαό και ιδιαίτερα την πιο ευάλωτη κοινωνική ομάδα του, τα παιδιά, και έχοντας ως στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας, θα διασχίζουν κωπηλατώντας το βορειοδυτικό Αιγαίο, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη για τη στήριξη της Κιβωτού.

LAFARGE: Κλείνει το τσιμεντάδικο της Χαλκίδας και ενισχύει του Βόλου!

Οριστική είναι η απόφαση της LAFARGE  να βάλει λουκέτο στο τσιμεντάδικο της Χαλκίδας. 

Το Σωματείο Εργαζομένων της LAFARGE-ΑΓΕΤ στην Χαλκίδα,  ανακοίνωσε ότι η εταιρία με επιστολή της παροτρύνει τους εργαζόμενους να προσχωρήσουν στην παραγωγή του εργοστασίου του Βόλου, κάτι που σημαίνει ότι το εργοστάσιο της Χαλκίδας, παύει να είναι παραγωγικό.

Το Σωματείο επισημαίνει ότι "μετά τις περικοπές των μισθών μας και το εκβιαστικό δίλλημα «αναστολή προσαυξήσεων βάρδιας ή εκ περιτροπής εργασία» προσφέρει κίνητρα σε εργαζόμενους για να ενισχύσουν την παραγωγή του εργοστασίου της στο Βόλο.

Φαίνεται  πως για τη Lafarge η κρίση στην αγορά του Τσιμέντου έχει πλήξει αποκλειστικά και μόνο το Τσιμεντάδικο της Χαλκίδας" !!!

Η θέση του Εργατικού Κέντρου,όπως την εξέφρασε ο Πρόεδρός του , είναι ότι "η ΑΓΕΤ πρέπει να ενημερώσει πρώτα από όλα τους εργαζόμενους της, τους φορείς και την τοπική κοινωνία, το τι ακριβώς θέλει να κάνει και να αφήσει τις «μυστικοπάθειες» και τις «υπόγειες διαδρομές».
Άλλωστε είναι πάγιο αίτημα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και του Σωματείου  του χώρου τους εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον.

Αυτό πρέπει να κάνει μια Εταιρία του μεγέθους και ονόματος Lafarge αν τα σχέδια της είναι  καθαρά και δεν υποκρύπτουν τίποτα".

Enhanced by Zemanta

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ Την απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει ροζ βίντεο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης μέσω Διαδικτύου και πορνογραφίας ανηλίκων ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία 21χρονης, άγνωστο άτομο την απειλούσε μέσω προφίλ που διατηρούσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ότι θα δημοσίευε στο Διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχόμενο με την ίδια, όταν ήταν ανήλικη! 

Σε αντάλλαγμα ο δράστης απαιτούσε εκβιαστικά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή ή να του δώσει χρήματα.

Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 30χρονος ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σπίτι του, αναφέρει το thebest.gr.
Στα αρχεία του ηλεκτρονικού του υπολογιστή βρέθηκε τόσο το επίμαχο προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης όσο και ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του οποίου γινόταν η σύνδεση στο επίμαχο προφίλ.

Λουτρά Αιδηψού: Δέκα Πακιστανοί με χειροπέδες για πλαστά CD και λαθραία τσιγάρα

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, εγκληματική ομάδα αλλοδαπών που διακινούσε παράνομα μεγάλες ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων και των παράνομων CD και DVD.

Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού Ευβοίας και συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 4.000 πλαστά CD και DVD, δύο συσκευές εγγραφής - προβολής ψηφιακών δίσκων, 246 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, κινητά τηλέφωνα κ.ά.

Οι συλλήψει έγιναν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού και της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες μετά από διαδοχικούς ελέγχους και έρευνες σε τρια σπίτια των δραστών, συνολικά 10 υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 40 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων, εκ των οποίων οι 7 ήταν παράνομα στη Χώρα μας, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, του Νόμου περί λαθρεμπορίας και του Νόμου περί αλλοδαπών.

Για την ακρίβεια, κατασχέθηκαν :

2.593 CD και 1.431 DVD τα οποία προορίζονταν για πώληση χωρίς να έχουν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.Δύο συσκευές εγγραφής- προβολής ψηφιακών δίσκων.
246 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν είχαν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Έξι συσκευές κινητών τηλεφώνων, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την μεταξύ τους επικοινωνία και διευκόλυνση των παράνομων ενεργειών τους.
Το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των πλαστών CD και λαθραίων τσιγάρων.
Επτά ντοσιέ με μακέτες για εξώφυλλα συσκευασίας CD και DVD , καθώς και ένα τετράδιο με σημειώσεις για την παρασκευή και εγγραφή τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες έκαναν τις παράνομε δουλειές τους, τους τελευταίους μήνες και διακινούσαν το παράνομο υλικό στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

Παράλληλα δραστηριοποιούνταν και στο λαθρεμπόριο αδασμολόγητων τσιγάρων...

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο "ογκόλιθος" Συμεών Κεδίκογλου κατά των υπουργών της ΔΗΜΑΡ...!!

"Ύφος" ...Αλεν Ντελόν και... γλαρωμένα μάτια. Στις "στημένες πόζες" διαπρέπει ο Συμεών...
Με τον Μανιτάκη, τον Ρουπακιώτη και τον Παπαθεοδώρου, τρεις από τους υπουργούς της κυβέρνησης που έχει προτείνει η ΔΗΜΑΡ, τα έβαλε στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής ο "ογκόλιθος της πολιτικής'", από την Εύβοια, Συμεών Κεδίκογλου.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από άλλα "επιφανή στελέχη" του ΠΑΣΟΚ (που δεν εννοεί να καταλάβει ότι ο λαός το έβαλε στη γωνία) ο Συμεών Κεδίκογλου κατά τη διάρκεια ερώτησης στον Αντώνη Μανιτάκη βρήκε την ευκαιρία να επικρίνει όλους τους υπουργούς που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ.

«Για μένα προοδευτικό είναι να κάνουμε αλλαγές, η κυβέρνηση πρέπει να επιταχύνει το έργο της και δεν μπορεί οι υπουργοί που έχουν προταθεί από την ΔΗΜΑΡ να αντιτίθενται σε πολλές επιλογές αλλαγών» είπε ο κ. Κεδίκογλου και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ρουπακιώτη για τον οποίο είπε ότι δρα ως συνδικαλιστής των δικηγόρων, στον κ.Παπαθεοδώρου τον οποίο κατηγόρησε ότι προτωστατησε στην κατάργηση του νομού Διαμαντοπούλου, αλλα και την κ.Σκοπούλη για το θέμα που προέκυψε με τον σύζυγο της.

Η πίκρα είναι κακός οδηγός στην πολιτική. Και η κακία κατάλοιπο παιδικότητας. Ο Συμεών Κεδίκογλου, καλά θα κάνει να ασχολείται περισσότερα με τα θέματα της Εύβοιας και λιγότερο με τους υπουργούς της ΔΗΜΑΡ. Γιατί δεν έχει τέτοιο πολιτικό ανάστημα..

Επιμένουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ – Επίσχεση εργασίας για ακόμα μία εβδομάδα

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη 19/9/2012 θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Οι ίδιοι τονίζουν πως δεν θα σταματήσουν την επίσχεση εργασίας μέχρις ότου πιστωθούν τα οφειλόμενα ποσά στους λογαριασμούς τους.

Η ανακοίνωση των γιατρών

«Θυμίζουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ οφείλει ιατρικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις από τον Απρίλιο του 2012 καθώς και ιατρικές επισκέψεις από τον Μάιο του 2012, κατά παράβαση των συμβατικών του υποχρεώσεων. Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να οφείλει στους συναδέλφους ιατρούς 260 εκατ. ευρώ για το 2012 και 1.110 εκατ. ευρώ για το 2010 και 2011, ενώ χρωστά και στους ασφαλισμένους περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ. Τέλος θυμίζουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ οφείλει να αποδώσει άμεσα τα δεδουλευμένα των πρώην ταμείων (ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ) όλων των ιατρών για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011», σημειώνουν οι γιατροί και ζητούν άμεσα συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ερωτήματα που παραμένουν.

«Σε περίπτωση που η συνάντηση πραγματοποιηθεί και υπάρξουν ικανοποιητικές απαντήσεις και δεσμεύσεις είμαστε έτοιμοι να αναστείλουμε προσωρινά τις κινητοποιήσεις μας σε ένδειξη συμπαράστασης προς την βαλλόμενη ελληνική Κοινωνία. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε μέχρις ότου πιστωθούν οι λογαριασμοί των ιατρών τα ανωτέρω ποσά, βάση των συμβατικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...