Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σφοδρή σύγκρουση στα Ναυπηγεία - Οι οδηγοί έζησαν από θαύμα!

Φωτό αρχείου
Ήταν δύο και μισή τα ξημερώματα κοντά στα ναυπηγεία της Χαλκίδας, όταν για λόγους που εξετάζει η τροχαία Χαλκίδας, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

 Το χτύπημα ήταν δυνατό με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει... το I.X. αυτοκίνητο.

Περαστικοί σταμάτησαν στο σημείο και μάλιστα κάλεσαν και ασθενοφόρο αφού φοβήθηκαν ότι θα υπάρχουν βαριά τραυματίες.

Ευτυχώς όμως οι οδηγοί των δύο οχημάτων δεν είχαν πάθει ούτε γρατζουνιά.

Νεοχώρι: Χτύπησε 21χρονο παλικάρι με το μηχανάκι του

Ήταν χθες στις 2 το μεσημέρι όταν για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου το μηχανάκι του συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα. Το χτύπημα ήταν δυνατό με αποτέλεσμα... να πέσει στο έδαφος ο άτυχος 21χρονος που μένει στην περιοχή.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Αλιβερίου και στην συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του νεαρού δεν εμπνέει ανησυχία.


Επίσκεψη του Π. Καμμένου στη Λάρκο

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα και συναντήθηκε με το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων και τη Διεύθυνση του εργοστασίου. Στην επίσκεψη του αυτή τον συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Γιαννάκης, η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ραχήλ Μακρή και ο Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων και της εταιρίας ενώ οι εργαζόμενοι του ανέφεραν ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που πολιτικός αρχηγός επισκέπτεται το εργοστάσιο.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαστε εδώ σήμερα όπου συναντηθήκαμε με το Σωματείο των εργαζομένων και τη Διεύθυνση του εργοστασίου, προκειμένου να επισκεφτούμε το εργοστάσιο αυτό το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εθνικής μας οικονομίας.

Η ΛΑΡΚΟ είναι ένα εργοστάσιο (και το λέω αυτό κυρίως για τους πολίτες της περιοχής που το γνωρίζουν καλά) που κατέχει το μονοπώλιο του νικελίου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Είναι ένα εργοστάσιο το οποίο φέρνει στην ελληνική οικονομία στο περίπου 1 εκ ευρώ και το οποίο έχει στη κατοχή του 2 εκ. στρέμματα γης. Ακόμη, έχει αποθέματα ορυκτού πλούτου για την παραγωγή νικελίου που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της Ευρώπης για πολλές δεκαετίες.

Πρέπει λοιπόν, το εργοστάσιο να παραμείνει σε ελληνικά χέρια, το εργοστάσιο πρέπει να λειτουργεί , το εργοστάσιο πρέπει να συνεχίσει να δίνει ζωή στην ευρύτερη περιοχή και τέλος το εργοστάσιο πρέπει να συνεχίσει να παράγει το νικέλιο το οποίο αποτελεί στρατηγικό όπλο στα χέρια των Ελλήνων.

Δεν θα επιτρέψουμε να προχωρήσει η κυβέρνηση στον ακρωτηριασμό της ΛΑΡΚΟ σε καλό κομμάτι και σε κακό. Η εταιρεία και το εργοστάσιο είναι κερδοφόρα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οι χαμηλότερες τιμές νικελίου την τελευταία δεκαετία.

Παρότι πέρασαν από εδώ διοικήσεις που λήστεψαν την εταιρία, παρότι πέρασαν πολιτικές οι οποίες διέλυσαν την προοπτική της εταιρίας, η εταιρία αυτή παραμένει ζωντανή.

Εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, θα ενισχύσουμε τον αγώνα των εργαζομένων και της διεύθυνσης του εργοστασίου, όπου υπάρχει μια κοινή γραμμή.

Θέλουμε το εργοστάσιο να είναι ζωντανό και να παράγει, να έχει εργαζόμενους που εργάζονται και η Ελλάδα με τη δύναμη της πρώτης δύναμης που λέγεται νικέλιο να μπορεί να πιέζει τους διεθνείς εταίρους της .

Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ΛΑΡΚΟ στα νύχια των δανειστών και των πιστωτών. Αν οι σημερινοί συγκυβερνώντες έχουν σκοπό τη δουλοπρεπή συνεργασία με την τρόικα και τους πελάτες της ΛΑΡΚΟ να το ξεχάσουν, διότι από εδώ θα αρχίσει η αντίσταση στο ξεπούλημα της χώρας.»

Μαρκόπουλος υβρίζων: "Κολαούζος ο Κουβέλης" - Αυτός τι είναι;

Μετά το ακροδεξιό παραλήρημά του και την προκλητική παρέμβασή του στη Βουλή με την οποία ζήτησε την επέμβαση του.. στρατού ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος έκανε άλλη μια απρέπεια αποκαλώντας "κολαούζο" τον... Φώτη Κουβέλη.

Ο απόβλητος από τη "Ν.Δ" βουλευτής  χρησιμοποιεί την αργκό του καφενείου για να κάνει πολιτική και να "πουλήσει" εξυπνάδα στο...twitter!

H κατρακύλα του δεν έχει πια όρια.  Και σαν γνήσιος ... κολαούζος του Καμμένου λαϊκίζει για να επιζήσει πολιτικά. Άξιος ο μισθός του!

Διαβάστε τα εμετικά   tweets που έγραψε ο απόβλητος της Ν.Δ. :


ΥΓ. Στο profile του γράφει ότι είναι "Ανεξάρτητος Έλληνας Βουλευτής" και "Κοινωνιστής Φιλελεύθερος"... Το καταλάβατε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ο Μαρκόπουλος ζητά "επέμβαση του στρατού στις διαδηλώσεις" και τρώει απανωτά "χαστούκια"




Από την Εύβοια δύο από τους ληστές τράπεζας στη Ρόδο - ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ

Μπλόκα σε όλη τη Ρόδο και τα σημεία εξόδου από το «σμαραγδένιο» νησί στήνει η Αστυνομία για να συλλάβει τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας σε τράπεζα της πόλης. Δυο από αυτούς είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές,  που τους αναζητούν με τις φωτογραφίες τους στα χέρια.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από την Πάτρα και έναν 24χρονο από την Εύβοια που έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο, αλλά και έναν 25χρονο από την Χαλκίδα που φέρεται ότι περίμενε τους δυο κρανοφόρους στο αυτοκίνητο μάρκας Fort Fiesta, το οποίο τελικά εγκατέλειψαν αφήνοντας μέσα τα πιστόλια τους -ένα αληθινό και ένα απομίμηση- και το σάκο με την λεία τους ύψους 20.000 ευρώ. Ύποπτος θεωρείται και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου από την Πάτρα, που δεν δήλωσε την κλοπή του.

Όταν οι δυο δράστες της ληστείας βγήκαν από την τράπεζα πυροβολώντας με… άσφαιρα στον αέρα και εναντίον των αστυνομικών της Ασφαλείας Ρόδου που περιπολούσαν στην περιοχή, διέφυγαν με μια μαύρη μοτοσικλέτα μάρκας Africa Twin, που και αυτή βρέθηκε εγκαταλελειμμένη. Οι κακοποιοί διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Ιξιά, ο ιδιοκτήτης του οποίου τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες. Φυσικά, δεν επέστρεψαν μετά τη ληστεία και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι διαθέτουν κάποιο κρησφύγετο στη Ρόδο.

Οι φαρμακοποιοί βάζουν τέλος στις κινητοποιήσεις τους

Σε άρση της αναστολής πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, προχώρησε η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αποφασίζοντας κατά πλειοψηφία.

Πάντως οι φαρμακοποιοί της Αθήνας θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, καθώς δεν συμφώνησαν με την απόφαση που έλαβε ο Π.Φ.Σ..

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να λάβουν τη Δευτέρα, οπότε και συνεδριάζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Top 8: Κορυφαία δωρεάν προγράμματα!

Tα δωρεάν προγράμματα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για όσους ασχολύνται "μανιακά" με την τεχνολογία. Επεξεργασία φωτογραφιών και ήχου, προστασία από ιούς, browsing, αναπαραγωγή διαφόρων βίντεο, είναι κάποιες από τις βασικές υπηρεσίες που όλοι θέλουμε να έχουμε και όταν αυτά είναι και εντελώς δωρεάν ακόμα καλύτερα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποια από αυτά τα δωρεάν προγράμματα που μας έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές.

Για περισσότερα πατήστε εδώ


Μνημόσυνο για τον παπα - Κώστα Μάνο στην Ευαγγελίστρια Κανήθου

Σήμερα έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Κάνηθο, το μνημόσυνο του πατέρα Κωνσταντίνου Μάνου, ενός παπά που υπηρέτησε το Θεό και την ενορία με τον καλύτερο τρόπο.

"Δεύτερος της τάξει" μετά τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Τσούβαλη, ο παπα Κώστας Μάνος κατάφερε να βάλει και τη δική του σφραγίδα στην ενορία, βοηθώντας σημαντικά στο φιλανθρωπικό - και όχι μόνο - έργο.

Θα τον θυμάμαι πάντα με την Αγιαστούρα να γυρίζει τα σπίτια να τα Αγιάσει, κάθε χρόνο, τότε που ο Καράμπαμπας ήταν  μια μικρή συνοικία και όχι το σημερινό "θεριό" που λέγεται Κάνηθος.

Χαμηλών τόνων ο παπα Κώστας ήταν ο "ήρεμος τόνος" απέναντι στην εντονη προσωπικότητα του Νεκτάριου. Και ο ένας συμπλήρωνε τον.. άλλον.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας αλλά και πολλοί ιερείς παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο του παπα Κώστα που πάντα θα έχει μια θέση στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας...

Φωτογραφίες ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Άτταλη: 'Εφυγε" ο Τάσος Παπαλύρας - Άλλο ένα θύμα των τροχαίων....

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών, ο 25χρονος νεαρός από την Άτταλη Ευβοίας Τάσος Παπαλύρας, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι στις 3 Σεπτεμβρίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στην παραλία των Πολιτικών, με μηχανή.

Ο Τάσος γνωστός και στην περιοχή των Ψαχνών, αφού εργαζόταν σε μαγαζί στην κεντρική πλατεία, δεν άντεξε και τελικά χθες "έσβησε" η καρδιά του.

Η κηδεία του άτυχου νέου έγινε το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα της Άτταλης, όπου φίλοι και συγγενείς οδήγησαν τον Τάσο, στην τελευταία του κατοικία.

messapianews.gr

Απεργούν, από Δευτέρα και οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Γιατροί τέλος και για τους ασφαλισμένους της Εύβοιας! 


Οι ασφαλισμένοι πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμη και για απλές ιατρικές πράξεις (όπως έκδοση πιστοποιητικών ή συνταγογράφηση), αφού ξεκινούν επίσχεση εργασίας και οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Παράλληλα συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των συμβεβλημένων γιατρών  με τον ΕΟΠΥΥ. 
 
Οι γιατροί του Νοσοκομείου από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ξεκινούν επίσχεση εργασίας και , μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας.

Η επίσχεση θα διαρκέσει μέχρι την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών Ιουνίου 2011, Ιουλίου 2012 και Αυγούστου 2012 και των χρημάτων, που αντιστοιχούν στις επί πλέον εφημερίες Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου 2012.
 
Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Νομού Ευβοίας τονίζει ότι: " Οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν. Απλήρωτοι, σε συνθήκες εξοντωτικές, δεν έχουμε άλλο δρόμο, από αυτόν της αντιπαράθεσης στις εξαθλιωτικές επιλογές της κυβέρνησης.

Απολαύστε το πρώτο τρισδιάστατο βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας

Στην δημοσιότητα έδωσε το ΓΕΑ το πρώτο βίντεο τριών διαστάσεων, ταξιδεύοντάς μας στον ελληνικό ουρανό.

Στο εντυπωσιακό βίντεο συμμετέχει ένα αεροσκάφος επιδείξεων F-16. Προκειμένου ωστόσο να παρακολουθήσουμε το εκπληκτικό αυτό θέαμα χρειαζόμαστε τα ειδικά γυαλιά με την κόκκινη και μπλε μεμβράνη

Πηγή: | iefimerida.gr

Ο Αργύρης Αγγελου... "Μάικ ο φασολάκης"! - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνωρίζουν και έχουν αγαπήσει τον Μάικ τον Φασολάκη. Τα παιδιά τον λατρεύουν. Και σύντομα μεγάλοι και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν να παίρνει "σάρκα και οστά" στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη, στο πολυθέαμα "Οι περιπέτειες του Μάικ", βασισμένο στα δημοφιλή παραμύθια της Μαρί Κυριακού, με κεντρικό ήρωα τον Μάικ τον Φασολάκη. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Και βέβαια στον ομώνυμο ρόλο, ο αγαπημένος Χαλκιδέος, ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου.  

Το έργο

Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία, γραμμένη από τη Μαρί Κυριακού με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Μέσα από μια πλούσια σε θέαμα παράσταση, οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Μάικ, ενός μικρού φασολιού, που ξεριζώνεται από το δέντρο του, "το σπίτι του", και χάνει την οικογένεια του: τους γονείς και τα αδέλφια του. Σ' έναν κόσμο εχθρικό και άγνωστό, ο Μάικ μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους κινδύνους με θάρρος, αλλά και χιούμορ, έχοντας πάντα ως "όπλο" την αθωωτητά του.
Μέσα από μια πορεία γεμάτη περιπέτειες, ο Μάικ θα βρεί τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της Αγάπης και ένα καινούργιο "σπίτι", τον κήπο της! Θα μάθει πόσο σημαντική είναι η φιλία γνωρίζοντας καινούργιους φίλους: τον Βλάρο τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον Σβέρδα και τη Σβίρδα, το Σάλι το Σαλιγκάρι, τη Φουρφουρίτσα τη Φραγκοσυκιά.     
 
Με αγάπη για τα παιδιά 

Στόχος είναι μέσα από την παράσταση τα παιδιά να γελάσουν, να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν και να κατανοήσουν μ' αυτό τον τρόπο τα σημαντικά μηνύματα του έργου. Να ταυτιστούν με τον Μάικ το Φασολάκη και να τον βοηθήσουν στους κινδύνους που αντιμετωπίζει, να συγκινηθούν με την Αγάπη, και να "απογειωθούν" από τα γέλια με τα καμώματα του Βλάρου του Γλάρου και των υπολοίπων ηρώων.

Τα στοιχεία της παράστασης

Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδια και χορό και ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών:  Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνος Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου. Η σκηνοθεσία ανήκει στη ταλαντούχα Θέμις Μαρσέλλου, η μουσική επιμέλεια - σύνθεση στον Θάνο Παπανικολάου, τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι της Χριστίνας Κωστέα και οι χορογραφίες του Αλέξανδρου Γιαννή.
Τα τραγούδια και η μουσική της παράστασης θα κυκλοφορήσουν για τους μικρούς φίλους του Μάικ του Φασολάκη σε CD.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε μια πρώτη γεύση από τις πρόβες της παράστασης και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τον Αργύρη Αγγέλου να ερμηνεύει το ρόλο του του Μάικ του Φασολάκη. Δείτε το video.

8 στις 10 γυναίκες υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και φούσκωμα

Ένα εντυπωσιακό ποσοστό (80%) των γυναικών σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από δυσφορία του κατώτερου γαστρεντερικού συστήματος, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής, ενώ οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Γαστρεντερολογίας (WGO) δηλώνουν ότι η ευημερία πεπτικού συστήματος συχνά αγνοείται, και είναι παρεξηγημένη ή υποτιμημένη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Γαστρεντερολογίας (WGO) ξεκίνησε μια 12μηνη καμπάνια, με τίτλο «Αγάπησε την κοιλιά σου»! και στόχο έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ευημερία του πεπτικού τους και να πάψουν να δέχονται τις διαταραχές της πέψης, όπως φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και υπερβολικό μετεωρισμό ως φυσιολογικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτοκτόνησε 41χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής, ένας 41χρονος κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Φθιώτιδα.

Ο άτυχος άνδρας πήγε στη στάνη του έβαλε το όπλο στη μασχάλη και τράβηξε την σκανδάλη.

Τα συγγενικά του πρόσωπα σοκαρίστηκαν όταν τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι.

Πρόστιμα στη λαϊκή του Δήμου Μαντουδίου

Πρόστιμα 1.000 ευρώ και κατάσχεση εμπορευμάτων επέβαλαν την Πέμπτη οι Αρχές του Δήμου Μαντουδίου Ευβοίας σε μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους την απαιτούμενη άδεια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής έχει αποφασίσει τη λήψη άμεσων μέτρων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, ξεκαθαρίζοντας ότι θα τηρήσει σκληρή γραμμή απέναντι στους παραβάτες.

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...