Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Φθηνές πατάτες και στη Χαλκίδα -Video

Εκατοντάδες Χαλκιδαίοι  βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο πάρκο του Λαού και στο γήπεδο της Κανήθου,για να πάρουν τις πατάτες που είχαν παραγγείλει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Με μυστική ψηφοφορία αποφασίζει την Δευτέρα η ΔΗΜΑΡ Χαλκίδας για τις υποψηφιότητες

Με μυστική ψηφοφορία αποφασίζει την Δευτέρα η ΔΗΜΑΡ Χαλκίδας για τις υποψηφιότητες του Νομού.

Με τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθεί το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα γίνει η επιλογή των υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα και θα υποβληθούν στα κεντρικά της ΔΗΜΑΡ για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Σε όλες τις κομματικές οργανώσεις έχουν προσέλθει δεκάδες μέλη και στελέχη από άλλα κόμματα που έχουν δηλώσει  ότι θέλουν να συστρατευθούν με την ΔΗΜΑΡ.

Οι υποψηφιότητες είναι ανοικτές αλλά οι οργανώσεις θα αποφασίσουν με κριτήρια την προσφορά του καθενός, την ουσιαστική (και όχι ευκαιριακή) σύμπραξή του με τη ΔΗΜΑΡ αλλά και τις θέσεις που έχει εκφράσει μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες αναμένεται να είναι και των   Αγγέλου, Αναγνωστάκη, Αλατά - Καραγιάννη, Παύλοβιτς, Σαραφιανου, Χατόλα κ.α.


Η  κομματική οργάνωση με τις αποφάσεις της αναμένεται να βάλει τέλος και στη φημολογία για τους δήθεν υποψήφιους που....αυτοπροτείνονται για προσωπικούς λόγους .

Η φράση  του Φώτη Κουβέλη ότι η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ θα γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους ορισμένοι είναι αυτή που θα ληφθεί σοβαρά υπόψη στις αποφάσεις και για τους υποψήφιους στην Εύβοια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...