Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Χαλκίδα: Ο Αλβανός δεν πρόλαβε να πουλήσει την κοκαΐνη στα στέκια

O 24χρονος Aλβανός συνελήφθη χθες το απόγευμα, για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής.

Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008 είχε συλληφθεί για διακίνηση ηρωίνης και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Τώρα, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, καθαρού βάρους 45,1 γραμμαρίων. Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών...

Ο Γιάννης Λεμπέσης στο «Εντελαμαγκέν»

 Ξεκίνησε για τα Σάββατα του Ιουνίου αλλά όπως πάει θα τραβήξει όλο το καλοκαίρι. 


Ο Ευβοιώτης τραγουδιστής Γιάννης Λεμπέσης μαζί με την Μαρία Κατινάρη και την….Ορχήστρα του «Λαϊκή Στράτα» κερδίζουν τις εντυπώσεις στο θρυλικό στέκι «Εντελεμαγκέν» στην καρδιά του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα και οι τρεις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους όχι απλώς να είναι sold out αλλά να φεύγει και πολύς κόσμος που δεν βρίσκει τραπέζι για να διασκεδάσει όμορφα και λαϊκά (η συμβουλή μου είναι πως η κράτηση είναι αναγκαία αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως).

Αν το περασμένο Σάββατο κάποιος από εσάς βρισκόταν τυχαία στο «Εντελεμαγκέν», ένα μαγαζί που έχει δημιουργήσει και «αγιάσει» ο σπουδαίος τραγουδιστής και δημιουργός του κλασικού Ελληνικού Λαϊκού Τραγουδιού Σπύρος Ζαγοραίος, θα νόμιζε ότι βρίσκεται σε μία άλλη Ελλάδα. Θα έβλεπε σε αυτό το πανέμορφο λαϊκό ταβερνάκι να μη πέφτει καρφίτσα από ανθρώπους που χαμογελούσαν, τραγουδούσαν, γλεντούσαν και επιβεβαίωναν στη πράξη, με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο το τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση: «Αφήστε όλα τα ψεύτικα και ελάτε στα ρεμπέτικα/ να γίνουμε μια παρέα λαϊκά, σεμνά και ωραία». '

Ισως σε αυτές τις απλές κουβέντες να κρύβεται η ομορφιά μιας απόδρασης από την εφιαλτική καθημερινότητα που βιώνουν τα Λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας. Μια απόδραση που στοιχίζει όσο η επίσκεψη σε μια απλή λαϊκή ταβέρνα αλλά που συνοδεύεται από τις ψυχωμένες ερμηνείες και τις «αυθεντικές» εκτελέσεις του λαϊκού μας μουσικού θησαυρού από τον Γιάννη Λεμπέση και τους συνεργάτες του. -

«ΕΠΑΡΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ» - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ

Στα πλαίσια των περιβαλλοντολογικών  του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), από πέρσι το καλοκαίρι είχε προβεί έγκαιρα για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την παράδοση της Γαλάζιας Σημαίας, που για πρώτη φορά θα κυματίζει στην πλάζ «ΛΕΥΚΑΝΤΙ» Βασιλικού.


Μετά την απόκτηση της γαλάζιας σημαίας και των χρονικών ορίων που θέτει το πρόγραμμα, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων και τη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιήσει την τελετή έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας, στο Λευκαντί Βασιλικού, την οποία ο ΔΟΑΠΠΕΧ θέλοντας να προσδώσει και έναν εορταστικό χαρακτήρα, την πλαισιώνει με ένα τετραήμερο  πολιτιστικών εκδηλώσεων, με παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα κλπ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 
19:30  Μοντέρνοι και Παραδοσιακοί χοροί    (από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βασιλικού)
Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
 19:30  Μουσική και Τραγούδια    (από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Βασιλικού)
Σάββατο 29 Ιουνίου 2013  Εκδηλώσεις για τη Γαλάζια Σημαία
Οργανωμένα παιχνίδια στην παραλία για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη συμμετοχή
10:00 Υποδοχή σε ομάδες από καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
  • Παιχνίδια στη θάλασσα και στην παραλία για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου στο χώρο του ναυαγοσωστικού πύργου.
  • Επιδείξεις beach tennis και ξιφασκίας
11:30 Αγώνες Beach Volley Ομάδων Λυκείου Βασιλικού
18:00 Επίδειξη Κανόε Καγιάκ
19:00 Έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας
19:15  Συναυλία  "Με την αύρα της θάλασσας" (Καλλιτεχνικό Εργαστήρι
           Βασιλικού)
Κυριακή 30 Ιουνίου 2013
19:00  Χορωδία (ΚΑΠΗ  Βασιλικού)
19:30  Παραδοσιακοί χοροί (Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικού, ΚΑΠΗ
           Βασιλικού, Α΄ Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού)
20:30  "Της Κακομοίρας"  μικρό Θεατρικό από ομάδα γονέων Β΄ Νηπιαγωγείου
            Βασιλικού 

Επίσης, ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, θα λειτουργεί καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
………………………

ΙΙ. ΠΑΡΑΣΤΑΣΤΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ
Η Δημοτική Σχολή Χορού  κλείνει τον 9μηνο κύκλο μαθημάτων  της με τις θερινές παραστάσεις  της, οι οποίες αποτελούν αποτίμηση  του εκπαιδευτικού έργου των δασκάλων της Σχολής, όμως πολύ περισσότερο αντανάκλαση των προσπαθειών και των κόπων των μαθητών της.
Το πρόγραμμα των παραστάσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου και ώρα 20:30
Παράσταση: Μπαλέτου Νηπιακών τμημάτων ‘‘Στη Νεραϊδοχώρα’’ υπεύθυνες δασκάλες Γεωργάκαινα Λ.  – Θωμά-Καλαμακίδη Κατερίνα

Δευτέρα 1 Ιουλίου στη Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) και ώρα 21:30
Παράσταση: Μπαλέτου παιδικών & εφηβικών τμημάτων
A΄ Μέρος  ‘‘Χορός στον Κήπο των Θαυμάτων’’
Β΄ Μέρος  ‘‘Το Χαμόγελο της Τζοκόντα’’, υπεύθυνη δασκάλα Δούκα-Πολύζου Μίνα

Πέμπτη 4 Ιουλίου στη Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) και ώρα 21:30
Παράσταση Σύγχρονου Χορού  ‘‘Χορεύοντας με τους Κλασσικούς’’,  υπεύθυνη δασκάλα Γεωργάκαινα Λίτσα

Παρασκευή  5 Ιουλίου στη Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) και ώρα 21:30
Παράσταση Μοντέρνου Χορού  ‘‘Fame’’, υπεύθυνη δασκάλα Γιαννιώδη-Διατσίδη Ξένια

Δευτέρα 8 Ιουλίου στη Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) και ώρα 9:30μ.μ. παράσταση FLAMENCO ‘‘Αναμνήσεις – Recuerdos’’ υπεύθυνη δασκάλα Θωμά-Καλαμακίδη Κατερίνα

O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑ DESKS ΤΟΥ MIST club

LIKE THE SUMMER… GREEK EDITION
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 IOYNIOY O ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ DESKS ΤΟΥ MIST club… ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΕ MAINSTREAM ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Τηλέφωνο 693 465 7663 & 694 475 2464


Ιστότοπος http://www.mistclub.gr

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός στα Νέα Στύρα

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός θα εμφανιστούν το Σάββατο 22 Ιουνίου στο  Crystal BAY, στην παραλία των Νέων Στύρων, 500 μέτρα από το λιμάνι.

Μετά από 2 χρόνια συνεχής συνεργασίας το ταιριαστό δίδυμο έρχεται στην Εύβοια για ένα βράδυ με παλιές και καινούργιες επιτυχίες! 

Τα Νέα Στύρα υποδέχονται δύο ξεχωριστούς καλλιτέχνες οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν κέρδισει επάξια μια θέση στο μουσικό στερέωμα και φυσικά στις καρδιές μας. 

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός με μοναδικές εμφανίσεις θα ερμηνεύσουν ροκ, έντεχνα και λαϊκά κομμάτια από τις προσωπικές τους συλλογές και όχι μόνο. Η χημεία των δύο ερμηνευτών είναι γνωστή ήδη από το καλοκαίρι του 2009, όπου με την σύμπραξη τους οδηγήθηκαν σε μια σειρά πετυχημένων συναυλιών εντός και εκτός Αττικής, αλλά και αργότερα με την εμφάνιση τους στο live stage Barbarella της Θεσσαλονίκης.

Το  Crystal BAY υπόσχεται να κάνει την διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση, παρουσιάζοντας μερικά special events, αλλά και πολλά ακόμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...