Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Διαρρήκτης συνελήφθη επ'αυτοφώρω


Κρατούσε μάλιστα ένα σπασμένο τζάμι ως όπλο

Οπλισμένος με ένα αιχμηρό τριγωνικό κομμάτι από τζάμι, κομμένο με τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαχαίρι, είχε πάνω του ένας 34χρονος που συνελήφθη όταν διέρρηξε το γραφείο ενός υπαίθριου πάρκινγκ στη Χαλκίδα!

Συνάντηση Σόμπολου - Ρωχάμη: Ο παλιός ρεπορτερ συνάντησε τον "πασίγνωστο στον κόσμο των παρανόμων "

Μια ξεχωριστή συνάντηση έγινε σήμερα. 


O Πάνος Σόμπολος, πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ (και παλιός αστυνομικός ρεπόρτερ του MEGA και του ΕΘΝΟΥΣ) συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Ρωχάμη , τον... "πασίγνωστο στον κόσμο των παρανόμων".

Το ραντεβού πρέπει  να έγινε στο Λευκαντί και ο Πάνος Σόμπολος έγραψε στο facebook:

Γέμισε κόσμο η Εύβοια με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις [Video - Photos]

Ο καλός καιρός, ήταν η αιτία να βουλιάξει κάθε σημείο της Εύβοιας με τις εκδηλώσεις της αποκριάς.


Το σύνθημα για τη διασκέδαση δόθηκε στις 16.30 στην Αμάρυνθο, την παραθαλάσσια πόλη του Δήμου Ερέτριας. Το γλέντι που ακολούθησε ξέφρενο. «Ο Καρνάβαλος της Κρίσης», «ο Απαισιότατος», «η Παραμυθοχώρα», «τα μίνιονς», «φάγαμε πακέτο», «οι Τρωικανοί θέλησαν να αρπάξουν την Ωραία Ελλάδα», «Σούπερ Μάριο», «Ζήτω το Κάτω Παρτάλι», «Κουνελάκια», «Πάμε Μουντιάλ με την Εθνική Ελλάδος», «Αγροτουρισμός», «Γεύματα στη Ζούγκλα», «Δεν έχουμε μπύρα, έχουμε ήλιο», είναι ορισμένα από τα θέματα του 29ου Καρναβαλιού που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.

Βασιλικό: Κούλουμα στο σχολείο λόγω... καιρού!

Στο Βασιλικό Χαλκίδας δεν πτοήθηκαν από τον καιρό. Μπορεί η κακοκαιρία να χάλασε το μεγάλο γλέντι αλλά η λύση βρέθηκε αμέσως: Κούλουμα στο σχολείο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...