Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΙΒΕΡΙ: 36χρονος με 108 γραμμάρια χασίς


"Ξυνή" βγήκε η βόλτα σε ένα νεαρό. Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου συνελήφθη 36χρονος Έλληνας στο Αλιβέρι, διότι σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί βρέθηκαν πάνω του δύο συσκευασίες με 108 γραμμάρια χασίς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα  Αλιβερίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Αναγνωστάκης: Μια εβδομάδα με δράσεις, παρουσίες και ομιλίες στην Βουλή


Μια εβδομάδα με δράσεις, παρουσίες και ομιλίες στην Βουλή ήταν αυτή που πέρασε για τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Εύβοια, Δημήτρη Αναγνωστάκη. Αναλυτικά:

Δευτέρα 17/12

Συμμετοχή στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Π.Ε. Εύβοιας με θέμα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Π.Ε. Εύβοιας – Προγραμματική περίοδος 2014-2020»
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων)

 Τρίτη 20/12

Συμμετοχή του Βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Δημήτρη Αναγνωστάκη στη συζήτηση της ολομέλειας την Τρίτη 18-12-2012 Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οργανισμοί συλλογικών επενδύσεων σε κινητές αξίες και ανώνυμες εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, οδηγία 2009/65/ΕΚ. Προσαρμογή της ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις των Οδηγιών 2010/78/ΕΕ, 2010/73/ΕΕ, 2011/96/ΕΕ, 2009/133/ΕΚ, 2004/113ΕΚ. Ευρωπαϊκή Συνεταιριστική Εταιρεία. Μέτρα Εφαρμογής των Κανονισμών (ΕΚ)1338/2001 και (ΕΕ)1210/2010 περί προστασίας του ευρώ και άλλες διατάξεις»

Τετάρτη 19/12 

Συμμετοχή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»
Συνάντηση Δημήτρη Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Πέμπτη 20/12

Συνάντηση Δημήτρη Αναγνωστάκη με το Σύλλογο Εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ)
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις»
Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και  εξέταση του σχεδίου νόμου  του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις  θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»

Παρασκευή 21/12 

Συμμετοχή στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και  εξέταση του σχεδίου νόμου  του Υπουργείου Οικονομικών: «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις»
Συνάντηση  Δημήτρη Αναγνωστάκη και του  Δ/Σ του Σωματείου των Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ στη Βουλή με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα

Αλιβέρι: Ακούστηκε ένα μπαμ και είδαν έναν άνθρωπο πεσμένο στον δρόμο!


Έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Αλιβερίου.

Μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο και η αστυνομία. Η σύγκρουση ήταν δυνατή και όλοι εύχονταν να μην έχει χτυπήσει κανένας.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το τοπικό τμήμα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στην φωτογραφία βλέπετε τον οδηγό του ενός από τα δύο οχήματα.

Τελικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της πόλης και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
evianews.com

ΓΚΑΛΟΠ: Με 0,7% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ - Τέλος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Σε μία ακόμα δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ, ενώ παράλληλα καταγράφεται και η δημοκοπική κατάρρευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τις αποχωρήσεις στελεχών και τις επιθέσεις τους κατά του προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με έρευνα της Rass για τον «Τύπο της Κυριακής», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 25,5% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 24,8%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 9,1% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, η ΔΗΜΑΡ με 5%, και το ΚΚΕ με 4,8%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται κάτω από το 3%. Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνουν το 2,8%, ενώ οι πολίτες αποδίδουν την κατάρρευση του κόμματος του κ. Καμμένου στο γεγονός ότι το κόμμα δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις (37%), σε κέντρα που είχαν συμφέρον να διαλυθεί (28,7%), αλλά και στα λάθη του αρχηγού του (23,2%). Σχετικά με τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέα Λοβέρδου, το 83,6% των ερωτηθέντων εκτιμούν πως δεν θα μακροημερεύσει.

Σε αντίθεση με την κατάρρευση του Πάνου Καμμένου, ο Γιάννης Στουρνάρας βλέπει θετικό πρόσημο δίπλα στο όνομά του. Ο υπουργός Οικονομικών συγκεντρώνει  47,7% θετικές γνώμες και 47,1% αρνητικές.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση των πολιτών, το 38,5% των συμμετεχόντων στην έρευνα δηλώνει ότι τα εισοδήματα φτάνουν μόνο για τα απαραίτητα, το 29,7% για τα αναγκαία, ένα σημαντικό ποσοστό (23,2%) δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα απαραίτητα, ενώ μόλις το 8,1% αποταμιεύει.

Δύο αυτοκίνητα "αγκαλιάστηκαν" και την... πλήρωσε η πινακίδα!

Δύο αυτοκίνητα κάτω από άγνωστες συνθήκες,"αγκαλιάστηκαν" και την... πλήρωσε η πινακίδα!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία του.

Αρκετές φορές γίνονται τροχαία ατύχημα στον δρόμο που οδηγεί στη  ΔΕΗ και τη ΔΟΥ Χαλκίδας μιας και είναι στενός και έχει μεγάλη κίνηση.

Με επιτυχία η πρεμιέρα του ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ

Με επιτυχία έγινε χτες η πρεμιέρα του ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ από το Αεικίνητο Θέατρο,  στην όμορφη διακοσμημένη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας.

Το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ, σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Κανήθου παρουσιάζει το έργο του Άγγελου Τερζάκη «ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ», σε ελεύθερη απόδοση, και σήμερα 22 και  αύριο 23 Δεκεμβρίου, στις 9:15 το βράδυ, στη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφουν η Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη και ο Βασίλης Βαλέρης. Τα σκηνικά της παράστασης δημιούργησε ο Βασίλης Βαλέρης, τα κοστούμια η Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη και την φωτογραφία η Δέσποινα Πιλάτη.

Παίζουν οι: Ελένη Τσαγανάκη (Διαλεχτή Μαρκογιάννη), Χαρά Στάθη (Λεμονιά), Νάντια Κακουμπάβα (Ροζαλία, Ζωή Βλάχου (Μαρίνα), Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου (Ανθούλα), Κωνσταντίνος Ρήγας (Κλεάνθης), Τηλέμαχος Ζήκος (Ζαχαρίας Τρέκλας), Γιώργος Δερμετζής (Αδριανός), Αλέξανδρος Μάνος (Κοσμάς Λεφούσης), Νίκος Μαρκόπουλος (Σάββας Χρηστούδης), Γεωργία Χατζηστάμου (δουλίτσα).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Ενηλίκων 9,8 ευρώ και πολυτέκνων 5 ευρώ. Για προαγορά εισιτηρίων και πληροφορίες, τηλεφωνήστε στα τηλ. 22210 55451 και 6983832263.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Bazaar του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Τάσος Γεωργιάδης»

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης», εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, για την ενίσχυση των σκοπών του, διοργανώνει μικρό Bazaar.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 από το πρωί έως το απόγευμα, σε κατάστημα που παραχωρήθηκε δωρεάν, επί της οδού Αβάντων 55 (έναντι παλαιού Ταχυδρομείου), θα διαθέτει όπως κάθε χρόνο, σπιτικές βασιλόπιτες, σοκολατάκια και μικροδώρα, προσφορά των φίλων κυριών του Ιδρύματος.

Στις φυλακές Χαλκίδας ο Γιάννης Καρούζος, κουμπάρος του Βαγγέλη Μείμαράκη

Στις φυλακές Χαλκίδας μεταφέρθηκε ο Γιάννης Καρούζος, κουμπάρος του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μείμαράκη, που συνελήφθη χθες.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ο  επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, αγνώριστος, σκιά του εαυτού του, κρατώντας μπαστούνι με άσπρα γένια και καταπονημένο πρόσωπο, έπαιξε με το συναίσθημα.

"Να προσεχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και... τα παιδιά" . Στο ίδιο κλιμα και η απάντηση στην ερώτηση , "αν εχει κάποιο παράπονο": "Δεν υπάρχει παράπονο , μόνο αγάπη". Από την εισαγγελία, μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ, απ' όπου αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας.

 Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται από πρώην συνεργάτες του και για απάτες με ακίνητα συνελήφθη στη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο "ΟΑΣΙΣ". Υπενθυμίζεται πως οι αρχές αναζητούσαν επί μήνες τον Γιάννη Καρούζο σε βάρος του οποίου εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις αλλά και κάθειρξη 8 ετών για απάτη με ανακριβείς δηλώσεις ΦΠΑ κατά συρροή, ψευδή φορολογικά στοιχεία, μη απόδοση εργοδοτικών εισφορών κα.

Ωστόσο ο επιχειρηματίας εμπλέκεται στο σκάνδαλο «Καρούζος Gate», υπόθεση που άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης κατήγγειλαν ότι η πτώχευση του Ομίλου Καρούζου ήταν «μαϊμού» και ότι οι εταιρείες του Ομίλου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνολικού ύψους 10,2 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Λιβανός σε κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε εμπλέξει στο σκάνδαλο τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τους πρώην υπουργούς κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βήμα στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Καρούζος φέρεται να είχε επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς Λιβανού με κατάθεσή του σε συμβολαιογράφο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, είχε αποκαλέσει μυθομανή τον μέχρι πρότινος φυγόδικο επιχειρηματία και είχε πει πως δεν γνώριζε τους κυρίους Λιάπη και Βουλγαράκη, παρά μόνο τον κ. Μεϊμαράκη με τη σύζυγο του οποίου ήταν συμμαθήτριες.

Η σύλληψη του δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες που ενέπλεκαν πολιτικά πρόσωπα αλλά αφορούν σε μη απόδοση ΦΠΑ και χρεών προς το Δημόσιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...