Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ψαχνά: Ο σπαραγμός και τα αναπάντητα γιατί του αδελφού και του θείου της αδικοχαμένης δασκάλας στη Ρόδο [βίντεο]

Να επιρρηφθούν ευθύνες για το θάνατο της νεαρής δασκάλας Αναστασίας Κατσαρού από τα Ψαχνά Ευβοίας που έχασε τη ζωή της στις πλημμύρες της Ρόδου ζητούν ο θείος της και ο αδελφό της.


Ο πόνος και  η οργή της οικογένειας της αδικοχαμένης 27χρονης είναι ανείπωτος ενώ την ίδια ώρα τα «γιατί» που αναζητούν απαντήσεις, δεκάδες.

O Αναγνωστάκης για την προοπτική εξέλιξης των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε, στην 274/22.08.2013 αναφορά του Βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με την προοπτική εξέλιξης των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου.


Συγκεκριμένα για το Νοσοκομείο Κύμης,

Η Βάνα Παπαϊωάννου χειροκροτήθηκε στο αφιέρωμα στην Ελένη Καραϊνδρου

Με την καλλιτεχνική φροντίδα της πιανίστας Βάνας Παπαϊωάννου και τους εξαίρετους μουσικούς, το αφιέρωμα στην Ελένη Καραϊνδρου είχε απόψε το βράδυ στο θέατρο Παπαδημητρίου, την αναμενόμενη επιτυχία και έτσι επετεύχθη και ο σκοπός, αφού όλα τα έσοδα ήταν υπέρ του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδας.

Σύσκεψη με εργαζόμενους στη Χαλκίδα είχε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, είχε το απόγευμα της Κυριακής στην Χαλκίδα σύσκεψη με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων, σωματείων εργαζομένων από μεγάλα εργοστάσια της περιοχής, οι οποίοι του περιέγραψαν με την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.


Στην σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι από τα εργοστάσια, Τσιμέντα Χαλκίδας, ΙΝΤΕΡΚΕΜ, ΣΕΛΜΑΝ, Ελληνική Σωληνουργία, ΝΕΟΣΕΤ και εργαζόμενοι από τον κλάδο του εμπορίου.

Χαροπαλεύει 10χρονος μετά από τροχαίο στη Χαλκίδα

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας ένα 10χρονο αγοράκι, μετά από σφοδρό τροχαίο που έγινε στη Χαλκίδα.

«ΥΠΑΡΧΩ»: Από την Εύβοια στο Μουσείο του Στέλιου Καζαντζίδη στην Παλλήνη


Στο Μουσείο του Στέλιου Καζαντζίδη στην Παλλήνη Αττικής βρέθηκε χθες ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ», προκειμένου να παρευρεθεί στην εορτή του Στέλιου που οργάνωσε ο ιδρυτής του, σε συνδυασμό με την συνάντηση των συμμαθητών του της τάξης του 1968, του Πολεμικού Ναυτικού. 

Αναγνωστάκης: «Δημοτική Αγορά Χαλκίδας: Χαμένος αγώνας, είναι μόνο αυτός που δεν δίνεται».

Με απόφαση  του Συμβουλίου της Επικρατείας, δικαιώθηκε  η προσφυγή  που  είχε καταθέσει ο πρώην  δήμαρχος  Χαλκίδας  και  νυν  βουλευτής  της Δημοκρατικής Αριστεράς  Δημήτρης Αναγνωστάκης,  για  ακύρωση  της  απόφασης  του  Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του  Υπουργείου  Πολιτισμού, βάση της οποίας χαρακτηρίστηκε  διατηρητέα  η παλιά  Δημοτική  Αγορά Χαλκίδας.

«Συναυλία Ιταλικής Φωνητικής & Ενόργανης Μουσικής»

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας  «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ» του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνει «Συναυλία Ιταλικής Φωνητικής & Ενόργανης Μουσικής», με σολίστ τους: 


Βαγγέλη Κοσμά – Βιολί
Δημήτρη Δερδενέ – Κιθάρα
Γιάννα Γκάρα – Πιάνο
Αθηνά Τσολάκου – Σοπράνο
Μαρία Αποστολοπούλου – Σοπράνο
Γιώργο Δρακούλη – Τενόρος

Ιστιαία: Το τροχαίο βύθισε μία ολόκληρη πόλη στο σκοτάδι!

Για αρκετά λεπτά μία ολόκληρη πόλη, βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η μουσική σταμάτησε να παίζει στις καφετέριες και η ατμόσφαιρα έγινε ρομαντική μιας και σε κάθε τραπέζι υπήρχε και ένα κεράκι για να φωτίζει.


Η σύγκρουση ενός οχήματος σε κολόνα ηλεκτρισμού ήταν η αιτία διακοπής ηλεκτροδότησης σε Ιστιαία και γύρω χωριά.

Άλλος ένας ηλικιωμένος θύμα απάτης στο Αλιβέρι

Ακόμη περιμένει σε ένα παγκάκι τους «φίλους» του γιου του που είχε χρυσοπληρώσει για να του φέρουν τις αποδείξεις


Ακόμη... περιμένει σε ένα παγκάκι ένας ηλικιωμένος τους «φίλους» του γιου του που είχε χρυσοπληρώσει για να του φέρουν τις αποδείξεις ότι -με τα χρήματα που τους έδωσε- είχε τακτοποιήσει τις φορολογικές του εκκρεμότητες! Όπως ήταν επόμενο, δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την Εφορία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...