Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακτή Νήρεως στο Αλιβέρι

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Ακτή Νήρεως στο Αλιβέρι Εύβοιας.

Η μάχη για την κατάσβεσή της ήταν πολύ δύσκολη και η επέκτασή της ευνοήθηκε από τους ανέμους που έπνεαν.

Στην περιοχή είχαν φτάσει πολλοί πυροσβέστες με 11 οχήματα, κάτοικοι και εθελοντές.

Οι πυροσβεεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή και δίνουν αγώνα για να σβήσει ολοκληρωτικά η φωτιά.

Πολιτικά: IX Με 3 γυναίκες σε χαντάκι - Μία νεκρή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο έβδομο χιλιόμετρο Ψαχνών-Πολιτικών.

 Αυτοκίνητο που κινείτο προς Χαλκίδα εξετράπη της πορείας του για λόγους που ακόμη ερευνώνται, αναποδογύρισε και έπεσε σε χαντάκι.

Νεκρή ανασύρθηκε η 71χρονη οδηγός που κατάγεται από τον Πειραιά, ενώ οι άλλες δυο συνεπιβάτιδες έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έτοιμη για εκλογές η ΝΔ δηλώνει ο Κ. Μαρκόπουλος

Μπροστάρης της Ν.Δ. ο κ. Μαρκόπουλος ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους και δηλώνει ότι το κόμμα της Ν.Δ. είναι έτοιμο για εκλογές.

Ο Κ. Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί αύριο στον Τύπο της Κυριακής υποστηρίζει ότι οι εκλογές θα είναι, εκλογές εγκατάλειψης του σκάφους από τον Γιώργο Παπανδρέου με τη σφραγίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κατάρρευση της οικονομίας.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θεολόγος: Τον έδεσαν και του πήραν 4 χιλιάρικα!

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Θεολόγο Εύβοιας. Τέσσερις άντρες...
έδεσαν με την απειλη όπλου έναν 67χρονο, μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν...ό,τι βρήκαν.

Ολα ξεκίνησαν χθες στις 8μιση περίπου το βράδυ, όταν τέσσερις άντρες μπήκαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους σε αγρόκτημα που βρίσκεται εκτός οικισμού και βρήκαν εκεί τον ιδιοκτήτη του. Με προτεταμένα τα όπλα, τον οδήγησαν εντός τους σπιτιού, τον έδεσαν με σκοινί και άρχισαν να κλέβουν. Πήραν 4.000 ευρώ σε μετρητά, μία επιταγή τραπέζης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο 67χρονος κατάφερε να λυθεί μετά από λίγη ώρα και ειδοποίησε την αστυνομία. Το αστυνομικό τμήμα Αρτάκης διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...