Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Καλοκαιρινό αφιέρωμα στον Πάνο Τζανετή

Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Πάνο Τζανετή, στις 28 Ιουλίου, στη Χαλκίδα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, η ΔΗ.Κ.Ε.Χ. και ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας συνδιοργανώνουν «Αφιέρωμα στον Πάνο Τζανετή και στο διαχρονικό τραγούδι», την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 στις 9:00 το βράδυ, στο Κόκκινο Σπίτι.
Συμμετέχουν τα μουσικά σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων με λαϊκή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Πρόκου. Θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Κλακουμάνος, ο Γιώργος Δρακούλης, ο Γιάννης Τσάλας, ο Κώστας Πουλής, η Γιώτα Μυτιληναίου και άλλοι.
Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης θα προβληθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Πάνου Τζανετή. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδηλώσεις για την Πολιούχο Χαλκίδας, Αγία Παρασκευή


Ιερός Ναός Αγίας Παρασκεύης - Χαλκίδα.
Ιερός Ναός Αγίας Παρασκεύης - Χαλκίδα.
Την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου Χαλκίδας, Αγίας Παρασκευής, ενώ ξεκινάει και η ετήσια εμποροπανήγυρις στο Πάρκο του Λαού.
Τη Δευτέρα 26/7, τοπική αργία για τη Χαλκίδα. 

Την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα θα αρχίσει ο εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. θα παραστούν ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, ο Μητροπολίτης Χαρτούμ και ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, καθώς και οι Επίσκοποι Φαναρίου και Τανάγρας, όπως και όλες οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές της πόλης. Η Ιερά εικόνα θα βγεί στις 8.30 και η λιτανεία θα φτάσει στο στρογγυλό της παραλίας, στις 9 το βράδυ. Στο ναό θα ακολουθήσει αγρυπνία.
Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου θα γίνει η Θεία Λειτουργία.
Εν τω μεταξύ, την Κυριακή θα ξεκινήσει το Παζάρι της Αγίας Παρασκευής, στο Πάρκο του Λαού Χαλκίδας, παρά τις προσπάθειες να αλλάξει μορφή φέτος...
Να σημειωθεί, ότι η Δευτέρα 26 Ιουλίου είναι για τη Χαλκίδα τοπική αργία και καταστήματα, όπως και δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστά. EVIAPORTAL

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...