Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Elizabeth Nead και Μανώλης Θεοδώρου στο κάστρο Μπούρτζι στην Κάρυστο


Το κάστρο Μπούρτζι στην Κάρυστο Ευβοίας θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής των Αμερικανών καλλιτεχνών Elizabeth Nead και Μανώλη Θεοδώρου με τίτλο «Νέα Μονοπάτια», από σήμερα έως και τις 13 Αυγούστου 2013. 

Η Elizabeth Nead και ο Μανώλης Θεοδώρου είναι Αμερικανοί καλλιτέχνες που ζουν μόνιμα στην Κάρυστο.

Με τη χρήση μιας ευρείας γκάμας μέσων και μέσα από διαφορετικές στιλιστικές προσεγγίσεις -άλλοτε παραστατικές και άλλοτε αφηρημένες- τα έργα της έκθεσης απεικονίζουν τα τοπία, τη ζωή και τον πολιτισμό του Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα της νότιας Εύβοιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Κύμη

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), μετά τις δύο sold out συναυλίες του στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα, επισκέπτεται την Κύμη (Platanenhof) για μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρεύμα και ένα ιδιαίτερο μουσικό ύφος που τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Quasamodo and the Q Orchestra.

Μετά το πέρας της συναυλίας θα ακολουθήσει after party με τους DJ Blast'em Bop και Manjah στα decks. Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς -κατηγορία κινδύνου 4- προβλέπεται για αύριο Κυριακή 11 Αυγούστου στην Αττική και στη νότια Εύβοια, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...