Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Αναγνωστάκης: Συνάντηση με Δ.Σ. εργαζομένων στα Ελληνικά Σωληνουργεία


Ο βουλευτής Εύβοιας  Δημήτρης Αναγνωστάκης της Δημοκρατικής Αριστεράς, συναντήθηκε την Μ. Πέμπτη 2-5-2013, με το Προεδρείο του Σωματείου  εργαζομένων των Ελληνικών Σωληνουργείων  Α.Ε. (πρώην Τσαούσογλου).

Ο Πρόεδρος κ. Κούτος Χαράλαμπος, ο  Γεν. Γραμματέας κ. Αφένδρας Γιώργος κι ο Ταμίας    κ. Τρίκλωνος Κων/νος, ενημέρωσαν για την επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, για τα οφειλόμενα - δεδουλευμένα 18 μηνών από την εταιρία καθώς και για το περιεχόμενο της συνάντησης με τους εκπροσώπους της επιχείρησης και τον Υφυπουργό εργασίας.

Ο βουλευτής  επικοινώνησε με τον  Υφυπουργό Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τον πληροφόρησε αρμοδίως, ότι εγκρίθηκε από τον ΟΑΕΔ το «Δικαίωμα Επίσχεσης» και ότι  οι εργαζόμενοι, για 12 μήνες, θα λάβουν το σχετικό επίδομα.

Τέλος επικαιροποιήθηκε η προγραμματισμένη τριμερής συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί  την εβδομάδα μετά το Πάσχα, ώστε η  πλευρά της εργοδοσίας να γνωστοποιήσει  τις προτάσεις της για το μέλλον της επιχείρησης.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι στηρίζει τον αγώνα τους κι ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...