Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Λένε το νερό, νεράκι στην Αυλίδα


Διαμαρτυρίες για έλλειψη νερού και συχνές πολύωρες διακοπές, έχει κατά τους μήνες του καλοκαιριού η Αυλίδα.

Η περιοχή ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από συχνές διακοπές νερού και την χαμηλή πίεση του δικτύου, με τους χιλιάδες κατοίκους της να έχουν απευθυνθεί πολλές φορές όπως καταγγέλλουν, στον Αντιδήμαρχο Τσομώκο Μιχαήλ, αλλά να μην έχει γίνει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα, τους μήνες Μάιο-Ιούνιο –Ιούλιο-Αύγουστο οι κάτοικοι της Αυλιδας υποφέρουν από το πρόβλημα λειψυδρίας που παρουσιάζεται για αρκετές ώρες της ημέρας, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε τις βασικές ανάγκες.

Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις κατοίκων που οι βρύσες των σπιτιών τους έχουν στερέψει. Τι έχουν να μας πουν για το συγκεκριμένο θέμα οι υπευθυνοι που έβαλαν μεγάλα εμπόδια στην Δημοτική Αρχή του Π. Χ., ώστε να είχε υδροδοτηθεί ήδη η Αυλίδα από την ΕΥΔΑΠ.

Μήπως οι συγκεκριμένοι αιρετοί αδυνατούν να οργανώσουν και τις πιο απλες λειτουργίες στην Αυλίδα. Μήπως οι συγκεκριμένοι αιρετοί κοιτούν σήμερα μόνο την πάρτη τους και όχι τους κατοίκους της Αυλίδας. Τι έχουν να μας πουν για το συγκεκριμένο θέμα; Θα δοθεί λύση;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι ταξιτζήδες σε όλη την Ελλάδα


Οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους στη συνέλευση που είχαν χθες, και αυτή την ώρα είναι συγκενρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, στη λεωφόρο Μεσογείων. Και συνεχίζουν τις προκλήσεις τους αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στον τουρισμό αλλά και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Οι συγκεντρωμένοι  έχουν νέα συνάντηση με τους αρμόδιους του υπουργείου.

Στη Χαλκίδα πολιόρκησαν τη Νομαρχία και εμπόδισαν, τους απλούς πολίτες να κάνουν τις συναλλαγές τους ενώ με την πορεία  τους παρέλυσαν, κυκλοφοριακά, την πόλη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...