Τετάρτη 5 Μαΐου 2010


Μπήκε λουκέτο σε δήμους της Νότιας Εύβοιας!

Λουκέτο μπήκε σε τρεις δήμους στην Νότια Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε το κλείσιμο επ’ αόριστον των τριών Δήμων Καρύστου, Μαρμαρίου και Στυρέων μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής τα οποία συναρτώνται άμεσα με την οικονομική επιβίωση και την ανάπτυξη ολόκληρης της Νότιας Καρυστίας.Αυτό που ξεκίνησε την θύελα αντιδράσεων είναι σύμφωνα με την επιτροπή αγώνα η  ακαμψία του Υ.Π.Ε.Κ.Α. σε δύο ζωτικά για την περιοχή ζητήματα όπως το κλείσιμο των λατομείων από τα οποία ζουν χιλιάδες άνθρωποι και την κατάργηση της ιδιοκτησίας όσων διαθέτουν νόμιμους τίτλους κτημάτων για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών ερήμην αυτών, προς όφελος των μεγάλων εταιριών. http://www.evianews.com/

Τον σκότωσαν οι τύψεις στην Οινόη!

Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα που συνοδεύτηκε με αυτοκτονία συνέβη στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Οινόης.
Το αυτοκίνητο ενός 44χρονου, παρέσυρε ένα μηχανάκι, στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός. Ο Αλβανός αφού έμεινε αβοήθητος, περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΧΘΕΣ όμως, σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο του τροχαίου, βρέθηκε ο 44χρονος...... κρεμασμένος σε μια ελιά.
ΤΟ θύμα ήταν κάτοικος της περιοχής και ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι να ένιωσε τύψεις, επειδή πίστεψε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον οδηγό της μοτοσικλέτας.
http://www.evianews.com/

Έπεσε άγριο πιστολίδι στα Ψαχνά Ευβοίας


Έξι άτομα με κουκούλες σκόρπισαν τον πανικό μέσα στο κέντρο των Ψαχνών. Πριν από τέσσερις ώρες διαχωρίστηκαν σε δύο ομάδες των τριών ατόμων, και η μία ομάδα εισέβαλλε στο υποκατάστημα Α.Τ.Ε. Ψαχνών-Ευβοίας όπου αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του υποκαταστήματος, μπήκαν στην τράπεζα με την απειλή όπλου ανάγκασαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες να γονατίσουν. Στην συνέχεια πήραν δέκα χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν. Η άλλη ομάδα, εισέβαλλε στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας και επίσης με την απειλή όπλων αφήρεσαν χρηματικό ποσό οκτώ έως δέκα χιλιάδων ευρώ περίπου και διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τη Βάρη-Αττικής.
Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους, ένα φορτηγάκι γραφείου τελετών παρεμπόδιζε την κυκλοφορία. Οι ληστές χωρίς να περιμένουν, άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να το πυροβολούν. Ανήσυχοι οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν για να κρυφτούν ενώ επικράτησε  πανικός στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό των δραστών. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ένοπλη ληστεία σε τράπεζα με διαφορά τεσσάρων ημερών.  http://www.evianews.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...