Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Μια... ψαριά που θα θυμάται για πάντα!

Άναυδος έμεινε το μεσημέρι ένας ψαράς στην Πρέβεζα όταν διαπίστωσε.. το περιεχόμενο ενός σάκου που περισυνέλεξε από την θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη στην θαλάσσια περιοχή του Μύτικα στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr ένας ψαράς την ώρα που βρίσκονταν στην βάρκα του εντόπισε στην θάλασσα έναν σάκο τον οποίο και περιμάζεψε. Το περιεχόμενό του όμως δεν ήταν αθώο μιας και ο σάκος περιείχε 25 δέματα με χασίς.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή της Πρέβεζας, άντρες της οποίας μετέβησαν στο σημείο και παρέλαβαν τον σάκο.

Καθημερινός τηλεφωνικός εκβιασμός για 5.000€ - Συλλήψεις και αποκαλύψεις!

Το θύμα πήγε σε αστυνομικό τμήμα για βοήθεια - Η επιχείρηση της αστυνομίας, απέφερε καρπούς...

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει 3 άτομα, αργά χθες το απόγευμα (16-07-2012). Οι δράστες, ηλικίας 62, 22 και 21 ετών, κατηγορούνται για εκβίαση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 35χρονος κάτοικος της πόλης, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ότι ένας άγνωστος, του τηλεφωνεί καθημερινά το τελευταίο δίμηνο και απειλώντας την σωματική του ακεραιότητα και εξυβρίζοντας τον, απαιτεί από αυτόν το χρηματικό ποσό των 5.000€.

Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον άγνωστο δράστη, προκαθορίστηκε ραντεβού, στο οποίο εμφανίστηκαν οι τρεις συλληφθέντες. Αφού παρέλαβαν από τον 35χρονο το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του άγνωστου δράστη, που τηλεφωνούσε...

Οι αιτήσεις για Βρεφονηπιακούς και παιδικούς Σταθμούς

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από μητέρες για παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας ώστε να εγγράψουν τα παιδιά τους σε Δομές και συγκεκριμένα σε Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ).

Η διάθεση των θέσεων στις ωφελούμενες μητέρες θα γίνεται μέσω «Εντολών Τοποθέτησης» από την EETAA ΑΕ. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η ουσιαστική διευκόλυνσή τους, προκειμένου να εναρμονίζουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.
Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:
α) να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα, ή
β) να συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (ΕΠΑ: Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας – Stage, Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης) ή
γ) να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ ή
δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας Πρόσκλησης.
Εξαιρούνται: Οι τακτικοί και αορίστου χρόνου Υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου Υπάλληλοι των ΟΤΑ (α’ και β’ βαθμού).
Όπου ανακύπτει ερώτημα για την υπαγωγή των υπαλλήλων σ’ αυτές τις κατηγορίες, απαιτείται η σχετική βεβαίωση του εργοδότη για την νομική υπόσταση του φορέα του.
Σημειώνεται ότι από το σύνολο των ανωτέρω (α-δ) προϋποθέσεων εξαιρούνται οι υποψήφιες μητέρες με παιδιά ΑΜΕΑ, οι οποίες έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης για τα ΑΜΕΑ τέκνα τους ανεξαρτήτως εργασιακής, κοινωνικοοικονομικής ή άλλης κατάστασης αλλά μόνο σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), καθώς και στα Τμήματα ΑΜΕΑ των Βρεφονηπιακών Σταθμών Ολοκληρωμένης Φροντίδας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών ή /και νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, που:
α) Έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ελληνίδες Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
β) Επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στις κάτωθι κατηγορίες Δομών:
Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, για βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2012) και νήπια και παιδιά από 2,5 ετών συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2012), μέχρι την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).
Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), για παιδιά από την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α.), για παιδιά με αναπηρία, εφήβους, και άτομα  με νοητική υστέρηση ή/και κινητική αναπηρία.
Τα ανωτέρω όρια ηλικίας θα εναρμονίζονται με το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
γ)Έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 40.000 €.
Οι πλήρεις όροι και προυποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο κείμενο της αναλυτικής πρόσκλησης στα Σχετικά Αρχεία. Σημειώνεται ότι στις 16/07/2012 έγινε τροποποίηση στους όρους του προγράμματος η οποία επίσης έχει αναρτηθεί στα Σχετικά Αρχεία.
Περίοδος υποβολής από 13/7/2012 έως 23/7/2012 (Ώρα 13:30).
Η Αίτηση Συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών, θα ξεκινήσει να διατίθεται σε έντυπη μορφή από τις 13/07/2012, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ., από τα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ, στις παρακάτω Διευθύνσεις:
Γραφεία Αθηνών (Μυλλέρου 73-77, 104 6 Αθήνα, στάση ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο») στα τηλέφωνα 213 320600
Σε ηλεκτρονική μορφή θα διατίθεται στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr.
Η Αίτηση Συμμετοχής συνοδεύεται από τα Παραρτήματα 1 (Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση  μητέρων) και 2 (Έντυπο υποβολής ένστασης μητέρων).
Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 13/07/2012 έως 23/07/2012. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η ημέρα Δευτέρα, 23/07/2012 και ώρα 13:30 μ.μ.  Εκπρόθεσμες Αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν θα αξιολογούνται και θα επιστρέφονται.
Ωρες υποβολής αιτήσεων Καθημερινές 08.00-20.00 - Σάββατο και Κυριακή: 08.00 -17.00
Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Ο Jon Bon Jovi κρουαζιέρα στα Ιόνια Νησιά

Ο Jon Bon Jovi σύμφωνα με πληροφορίες απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο στα Ιόνια Νησιά κάνοντας κρουαζιέρα στο Ιόνιο με  πολυτελή θαλαμηγό.

Ο τραγουδιστής φέρεται να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με την οικογένειά του, επιβαίνοντας στο μήκους 79 μέτρων γιοτ «C2».Το σκάφος βρισκόταν αρκετές ημέρες στην μαρίνα της Κέρκυρας, ενώ τώρα εθεάθη στην Κεφαλονιά.

Το «C2» αποτελεί ένα από τα πιο χλιδάτα αλλά και περίεργα γιοτ: από το 2008 που  ναυπηγήθηκε άλλαξε τρείς φορές όνομα, ενώ μόλις πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα το όνομα του ιδιοκτήτη του. Η θαλαμηγός ανήκει στον Αμερικανό μεγιστάνα Ronald Owen Perelman (25ος πιο πλούσιος άνθρωπος στις ΗΠΑ και 64ος στον κόσμο) και συνηθίζει να φιλοξενεί celebrities, επιχειρηματίες καθώς και πολιτικούς.


Πηγή: greekreporter.gr

Πέθανε ο Γιώργος Μούτσιος

Εφυγε σήμερα σε ηλικία 80 ετών ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μούτσιος.

Ο Καλαματιανός ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά υπέκυψε. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5.30 το απόγευμα στο νεκροταφείο του Ζωγράφου της Αθήνας.

Ο Μούτσιος είχε ερμηνεύσει ποικίλους ρόλους σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τις περισσότερες φορές ως ο...κακός της υπόθεσης. Είχε σπουδάσει και μουσική, γι' αυτό και ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής στο Εθνικό Θέατρο. Αργότερα εμφανίστηκε και σε αρκετές συναυλίες κλασικού τραγουδιού ανά την Ευρώπη.

Εκτός από τον κινηματογράφο και τη μουσική διέπρεψε και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους πρωταγωνιστές της εποχής.

Γιορτές και πανηγύρια το στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδας.

Δραστήριος ο Σύλλογος Γυναικών Λιχάδας. Φωτο από Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση
Γιορτές και πανηγύρια το διήμερο 27 και 28 Ιουλίου στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδας. Ο σύλλογος γυναικών Λιχάδας οργανώνει εκδηλώσεις με χορούς και εικαστικά θεάματα.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 8μιση το βράδυ θα παιχτούν θεατρικά δραματοποιημένα παραμύθια με τη συμμετοχή παιδιών. Ακόμη θα στηθεί εικαστικό εργαστήρι, κλόουν, παιχνίδια, ταχυδακτυλουργός κ.α. Τιμή εισόδου: 3 ευρώ ή 5 ευρώ με παιδί.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 8μιση το βράδυ, θα γίνει γιορτή με τη συμμετοχή της χορωδίας Ιστιαίας και χορευτικά τμήματα από τα Λουτρά, την Ιστιαία, τα Γιάλτρα και τον Αγιο Γεώργιο. Θα υπάρχει μπουφές, είσοδος ελεύθερη.

Σοκ - Βούτηξε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο Θησείο

Από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στο Θησείο έπεσε ηλικιωμένος άντρας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος πέφτοντας από το μπαλκόνι της κατοικίας του στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης στο Θησείο.

Ο 90χρονος έμενε μόνος του -δεν είχε παιδιά παρά μόνο μια ανιψιά- και σύμφωνα με τους γείτονες δεν είχε οικονομικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία, ενώ άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της πτώσης του άτυχου άντρα.

2 ταινίες την ημέρα στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «REX»

The Amazing Spider-Man II
The Amazing Spider-Man II (Photo credit: >Rooners)
Στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «REX», συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας THE AMAZING SPIDER-MAN, με μια προβολή καθημερινά, με ώρα έναρξης: 21:00.

Παράλληλα, για δεύτερη προβολή και ώρα 23:10, ξεκινά η προβολή της ταινίας «THE ARTIST»- Ιστορία Κινηματογράφου.   
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των προβολών, έχει ως εξής:   
Πέμπτη 19 έως Τετάρτη 25 Ιουλίου
1) THE AMAZING SPIDER-MAN- Περιπέτεια φαντασίας
Έναρξη προβολών: 21:00 (1 προβολή)
Ηθοποιοί: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Ρις Ίφανς, Ντένις Λίρι, Κάμπελ Σκοτ, Ίρφαν Καν, Μάρτιν Σιν, Σάλι Φιλν
Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ
Μουσική: Τζέιμς Χόρνερ
Παραγωγή: Λόρα Ζίσκιν, Έιβι Αράντ, Ματ Τόλμαχ
Σενάριο: Τζέιμς Βάντερμπιλτ, Άλβιν Σέιρτζεντ, Στιβ Κλόουβς
Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου…
Ο Πίτερ Πάρκερ είναι ένας συνεσταλμένος έφηβος με σοβαρά προβλήματα προσαρμογής στη σχολική του καθημερινότητα, αφού καθημερινά, αποτελεί το αντικείμενο χλευασμού ενός γεροδεμένου συμμαθητή του. Κρυφά ερωτευμένος με τη συμμαθήτριά του, Γκουέν Στέισι, κόρη του αρχηγού της αστυνομίας, ο Πίτερ θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής εκδρομής στο μουσείο φυσικής ιστορίας, θα δεχτεί το δάγκωμα μιας ραδιενεργής αράχνης, η οποία σε χρόνο ρεκόρ θα μεταλλάξει το DNA του. Και, κάπου εδώ, ο διστακτικός Πίτερ θα παραχωρήσει τη θέση του στον... απίθανο Spider-Μan!
Σε αυτό το νέο, πλέον, προφίλ του ήρωα της Marvel, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο πολλά υποσχόμενος Αμερικανός σκηνοθέτης Μαρκ Γουέμπ, ενώ το κοστούμι του «ανθρώπου- αράχνη» φοράει ο εξαιρετικά ταλαντούχος Άντριου Γκάρφιλντ.
2) «THE ARTIST»- Ιστορία Κινηματογράφου
Ασπρόμαυρο παραγωγή 2012 
Έναρξη προβολής: 21:10   (1 προβολή)
Ηθοποιοί: Ζαν Ντιζαρντέν, Μπερενίς Μπέιο, Τζέιμς Κρόμγουελ, Πενέλοπι Αν Μίλερ, Μάλκολμ Μακ Ντάουελ, Μίσι Πάιλ, Μπεθ Γκραντ, Εντ Λοτέρ, Τζόελ Μάρεϊ, Κεν Νταβιτιάν, Τζον Γκούντμαν
Σκηνοθεσία: Μισέλ Χαζαναβίσιους
Μουσική:   Λουντοβίκ Μπουρσέ
Παραγωγή: Τομάς Λανγκμάν, Εμμανουέλ Μονταμά
Σενάριο: Μισέλ Χαζαναβίσιους
Είδος ταινίας: Μιούζικαλ

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου…
Το 1927 στο Χόλιγουντ, ο γοητευτικός Τζορτζ Βαλεντίν, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του βωβού κινηματογράφου, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η έλευση του ήχου θα σημάνει αναπόφευκτα το τέλος της καριέρας του. Την ίδια στιγμή, η Πέπι Μίλερ, μια όμορφη, όσο και φιλόδοξη στάρλετ, την οποία ο Βαλεντίν βοήθησε στα πρώτα της βήματα, θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, καθώς εντελώς αναπάντεχα θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ως μία από τις πλέον υποσχόμενες εκπροσώπους του ομιλούντος κινηματογράφου. Άραγε υπάρχει πλέον η δυνατότητα να διατηρηθεί μια ειλικρινής σχέση ανάμεσά τους;
Αυθεντικό άρωμα παλιού καλού Χόλιγουντ μας επιφυλάσσει η νέα αυτή δημιουργία του Μισέλ Χαζαναβίσιους («OSS 177: Αποστολή στο Κάιρο», «Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το… Ρίο! Μυστικός Πράκτορας OSS 177»). Ο γνωστός Γάλλος σκηνοθέτης και σεναριογράφος δικαιώνεται απόλυτα για την έμπνευση και κυρίως, για την τόλμη του να παρουσιάσει εν έτει 2012 μια ταινία που, εκτός από ασπρόμαυρη, είναι και σχεδόν ολόκληρη βωβή, αποσπώντας το εγκάρδιο χειροκρότημα του κοινού στο 64ο Φεστιβάλ Καννών.
Το «The Artist» είναι ένας απολαυστικός, όσο και πρωτότυπος φόρος τιμής σε πρωτοπόρους της Έβδομης Τέχνης, όπως ο Φριτς Λανγκ, ο Ερνστ Λιούμπιτς και ο Φρίντριχ Βίλελμ Μουρνάου.
Τιμή εισιτηρίου: 7 €
Enhanced by Zemanta

Βενιζέλος: Οποιος θέλει να κάνει κόμμα, ας το κάνει

«Το γάντι» στην εσωκομματική αντιπολίτευση πέταξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Όποιος θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει» σημείωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προσθέτοντας δηκτικά πως όσα στελέχη νιώθουν αμφιθυμία για την πολιτική τους ταυτότητα δεν είναι ανάγκη να «ταλαιπωρούνται» εντός ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «δύσκολο» τον στόχο εξεύρεσης 11,5 δισ. ενώ υπεραμύνθηκε της στάσης κατά την περίοδο του δημοψηφίσματος αρνούμενος ότι παρουσίασε μεταστροφή θέσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Βενιζέλος δήλωσε ότι «είναι δύσκολο, σχεδόν αδύνατο», να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, καθώς έχουν επιδεινωθεί τα δεδομένα σχετικά με την ύφεση.

Πρόσθεσε ότι το μεγάλο πρόβλημα και των προηγούμενων κυβερνήσεων ήταν οι προβλέψεις της τρόικας, οι οποίες διαψεύδονταν και κάθε φορά χρειάζονταν προσαρμογές

Σημείωσε, δε, ότι η κυβέρνηση έχει ως θεμέλιο στην προγραμματική σύγκλιση την αναθεώρηση των δυσμενών όρων του προγράμματος και την επιμήκυνση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι χρειάζεται πρόγραμμα προσαρμογής στην συνέχεια, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη για ένα επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με διάρκεια έως το τέλος του 2016.

Για τις απαιτήσεις της τρόικας και την αναδιαπραγμάτευση που διεκδικεί η ελληνική πλευρά ο κ.Βενιζέλος ανέφερε: «Πάντα πρέπει να κάνουμε πράγματα και πάντα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε σοβαροί. Να κάνουμε μεταρρυθμίσεις και περικοπές σε δαπάνες. Όλα αυτά είναι προφανή και δεδομένα, αλλά τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία του 2012. Τώρα κλείνει ο προϋπολογισμός και 1-2 Οκτωβρίου πρέπει να κατατεθεί το προσχέδιο του προυπολογισμού του 2013. Πρέπει να καταλήξουμε στο μεσοπρόθεσμο και να σκεφτούμε τι θα ζητήσουμε εμείς, που να έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία και την ανάπτυξη».

Ο κ.Βενιζέλος είπε επίσης ότι δεν μίλησε ποτέ για αναδιαπραγμάτευση, αλλά για αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης. Πρόσθεσε ακόμη ότι το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης είναι μία διαρκής διαπραγμάτευση.

Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο κ.Βενιζέλος τον χαρακτήρισε εξαιρετικό και έμπειρο επιστήμονα, ενώ χαρακτήρισε ως «θόρυβο εκ του μη όντος» τις πληροφορίες που εμφάνιζαν τον ίδιο ενοχλημένο από τους χειρισμούς του ΥΠΟΙΚ στο πρόσφατο Eurogroup.

«Όποιος θέλει να κάνει κόμμα, μπορεί να κάνει»

O κ. Βενιζέλος πέταξε το γάντι σε στελέχη που φέρονται να δημιουργήσουν νέο κόμμα: «Οποιος θέλει να κάνει κόμμα μπορεί να κάνει. Όποιος θέλει να κατέβει στο λαό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ας το κάνει. Όποιος έχει πρόβλημα ταυτότητας και αμφιθυμία, αν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή όχι, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται εντός του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν τόσοι νέοι που συντάσσονται στην καινούρια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ».

«Ημουν πάντα κατά του δημοψηφίσματος»

Σχετικά με τη στάση του στις Κάννες για το δημοψήφισμα που είχε προτείνει ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι δεν υπήρξε ποτέ μεταστροφή της άποψής του, ότι πάντα ήταν κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, καθότι - όπως είχε δηλώσει- «η παραμονή της χώρας στο ευρώ δεν τίθεται σε δημοψήφισμα».

«Προσπάθησα να διασώσω την υπόσταση της χώρας και της κυβέρνησης», ενώ εκτίμησε ότι αν δεν είχε τεθεί θέμα δημοψηφίσματος ο Γ.Παπανδρέου «πιθανότατα θα ήταν ακόμη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Ο πρόεδρος του Κινήματος επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για την συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι δεν είναι στην πολιτική της κυβέρνησης.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση, είπε ότι οι σχέσεις του με τον κ.Παπανδρέου παραμένουν άψογες και ότι δεν έχει καμία ένδειξη περί του αντιθέτου.

ΑΙΔΗΨΟΣ: Άρπαξε κοσμήματα 40.000 ευρώ, αλλά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (16-07-2012) το πρωί στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού, ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το πρωί, ο 24χρονος μετέβη σε χρυσοχοείο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού και προσποιούμενος τον πελάτη, απέσπασε αιφνιδιαστικά μία συλλογή χρυσών αλυσίδων, αξίας (40.000) περίπου ευρώ, και τράπηκε πεζός σε φυγή.

Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές του ιδιοκτήτη και είδαν τον δράστη να τρέχει, τον καταδίωξαν και κατάφεραν να του πάρουν από τα χέρια την συλλογή, πλην όμως ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 24χρονο, ο οποίος είχε κρυφτεί σε παρακείμενο εγκαταλελειμμένο κτίριο και μετά από πεζή καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του δράση στη τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γιατροί του ΕΟΠΥΥ ζητούν από ασθενείς “φακελάκι” - Τι καταγγέλλουν οι ασφαλισμένοι στη διοίκηση

- Καταγγελίες και για απαξιωτικές συμπεριφορές
- Γιατροί που έχουν ξεπεράσει το όριο των δωρεάν επισκέψεων ζητούν λεφτά
- 9,5 εκατ. είναι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ
- 10 ευρώ είναι η αμοιβή του γιατρού ανά επίσκεψη


Χρήματα από ασφαλισμένους για την επίσκεψη ζητούν συμβεβλημένοι γιατροί με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Δεν αρκούνται στην επίδειξη του βιβλιαρίου του ΕΟΠΥΥ. Αξιώνουν να πληρωθούν από τον ασφαλισμένο, αναφέροντας ότι έχουν ξεπεράσει το όριο των 150 έως 200 δωρεάν επισκέψεων τον μήνα, που προβλέπει η σύμβαση με τον Οργανισμό. Σε περίπτωση αντίδρασης μάλιστα απευθύνονται με απαξιωτικό τρόπο.

Η κατάσταση προκαλεί αγανάκτηση στους ασφαλισμένους του μεγαλύτερου Ταμείου της χώρας, οι οποίοι -μέχρι πριν δύο εβδομάδες- πλήρωναν από την τσέπη τους και την επίσκεψη και τα φάρμακα!

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Έθνος” για το θέμα έχει ενημερωθεί και η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, η οποία εξέδωσε σχετική εγκύκλιο για την «τήρηση συμβατικών όρων και κανόνων ιατρικής δεοντολογίας από τους συμβεβλημένους γιατρούς». Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι η διοίκηση του Οργανισμού έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών, σύμφωνα με τις οποίες συμβεβλημένοι γιατροί απαιτούν από ασφαλισμένους χρηματική αμοιβή ή τους απαξιώνουν με τη συμπεριφορά τους.

Η σύμβαση που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές προβλέπει ότι ο γιατρός αμείβεται από τον ΕΟΠΥΥ με 10 ευρώ ανά επίσκεψη, με ανώτατο μηνιαίο όριο επισκέψεων 150 ή 200, ανάλογα με την περίπτωση.
Πέραν της παραπάνω αμοιβής, ο γιατρός δεν επιτρέπεται να έχει ουδεμία οικονομική απαίτηση από τον ασφαλισμένο.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ επισημαίνει ότι οι υπηρεσίες παρέχονται στους ασφαλισμένους με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, ενώ η συμπεριφορά του γιατρού αποτυπώνεται στις βασικές αρχές της ιατρικής δεοντολογίας.
Σε όσους γιατρούς δεν τηρούν τους όρους της σύμβασης και τους κανόνες της δεοντολογίας, η διοίκηση του Οργανισμού προτίθεται να επιβάλει τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η διακοπή της σύμβασης με τον γιατρό.

Το πρόβλημα της καταβολής χρημάτων από ασφαλισμένους σε συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς είχε αναδείξει και πρόσφατη έρευνα του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ). Το 18% των συμμετεχόντων πολιτών είχαν δηλώσει ότι πλήρωσαν για την επίσκεψη σε συμβεβλημένο γιατρό.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι ένας στους τρεις ασφαλισμένους (33%) θεωρεί ότι με τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ επιδεινώθηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, εξαιτίας του ποσού που καλούνται να πληρώνουν κατά την επίσκεψή τους στον γιατρό.

Το 39% των συμμετεχόντων στην έρευνα είχαν δηλώσει ότι εκτός των επισκέψεων καλούνται να πληρώσουν περισσότερα και για τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται. Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται και οι γιατροί, με το 70% να δηλώνουν λίγο ή καθόλου ευχαριστημένοι από το νέο σύστημα.

Στους 6.646 ανέρχονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Από αυτούς, οι 813 είναι μόνιμοι, οι 4.687 υπηρετούν με σύμβαση αορίστου χρόνου, οι 24 είναι γιατροί αορίστου χρόνου ή κατ΄ αποκοπήν γιατροί, οι 1.080 με σύμβαση έργου και οι 42 μερικής απασχόλησης. Το ποσό που αναμένεται να διατεθεί φέτος από τον ΕΟΠΥΥ για αμοιβές των συμβεβλημένων γιατρών εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 104 εκατομμύρια ευρώ.

Στις 6 το απόγευμα η κηδεία της άτυχης Φωτεινής Λιβανίου

Στις 6 το απόγευμα , στην εκκλησία της Παναγίας στο Δοκό, θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Φωτεινής Λιβανίου που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο σήμερα το πρωί.

Στο σπίτι της στο Δοκό, δεκάδες φίλοι και συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί και προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη και το χαμογελαστό κορίτσι έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Φωτεινή με το μηχανάκι της πήγαινε στις 8 το πρωί στο Βατώντα.

¨Ενας Ρομά είχε σταθμεύσει το φορτηγό του στη μέση του δρόμου και άγνωστο πως η Φωτεινή χτύπησε πάνω στη καρότσα.

Το κράνος που φορούσε δεν κατάφερε να την προστατεύσει και έχασε τη ζωή της.

H Σαμαρείτισσα από το Δοκό είχε μόνο φίλους και ο πόνος που προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου της ήταν μεγάλος

Στη σελίδα της στο Facebook τα μηνύματα είναι συγκινητικά:

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ......... ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!! 

Φωτεινούλα μου καλό σου ταξίδι, αν κ είχαμε αρκετό διάστημα να συναντηθούμε κ να γελάσουμε με την ψυχή μας οπως συνηθίζαμε να κάνουμε, δεν θα ξεχάσω το λαμπρό χαμόγελο σου αλλα ούτε κ την αυθεντικότητα σου!!  

Καλό ταξίδι Αδερφούλα μου.....δεν μπορώ να το πιστέψω......πάντα θα είσαι στην καρδιά μου....δεν θα λείπεις, ποτέ!!! 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ! ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ.... ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.. 

Δεν έχω λόγια να πω για αυτο που συμβαίνει.... Το μόνο που μπορω να πω είναι το πόσο τυχερή υπήρξα που γνώρισα αυτόν τον Άγγελο κ έκανα παρέα!!!!! Φωτεινουλα μου καλο σου ταξίδι!!!! Δεν θέλω να το πιστέψω..... 

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να αποτίσω με ευπρέπεια φόρο τιμής σε έναν τέτοιο πραγματικό άνθρωπο που χάθηκε εντελώς μα εντελώς άδικα, είναι να σου ευχηθώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να έχεις Φωτεινή έναν καλό παράδεισο και να σε διαβεβαιώσω ότι δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου... 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΥΓΕς ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 Θρήνος για τη Φωτεινή Λιβανίου στο Δοκό - Σκοτώθηκε το πρωί με μοτό








.

Παραδοσιακό γλέντι στη Νέα Λάμψακο

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Νέας Λαμψάκου "Ο Αναξαγόρας" σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Ιουλίου και ώρα 20.30 στην πλατεία Ηρώων Νέας Λαμψάκου για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία.

Παραδοσιακό γλέντι με ορχήστρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τον κακοποιούσε και τον άφησε να πεθάνει αλυσοδεμένο κάτω από τον καυτό ήλιο!

Άλλο ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στη Κρήτη έρχεται στην επιφάνεια προκαλώντας αμηχανία και προβληματισμό σε όλους όσους προσπαθούν να περιορίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Κοντά σε παιδικές κατασκηνώσεις στα Χανιά της Κρήτης ένας αγρότης είχε μέσα σ’ ένα περιφραγμένο χώρο μαζί με τα πρόβατα τις κατσίκες και τις κότες του και δύο ασπρόμαυρα σκυλιά. Τα ζώα εδώ και 8 μήνες τα κακοποιούσε συχνά, όπως καταγγέλλει μια γειτόνισσα του, η οποία είχε προσπαθήσει να του εξηγήσει – αν και δεν γνώριζε καλά ελληνικά – ότι βλάπτει τα ζώα και πως ο τρόπος, που τους συμπεριφέρεται, είναι το λιγότερο απάνθρωπος.

Αυτή η γυναίκα κατήγγειλε στον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων» το τι περνούσαν αυτά τα πλάσματα καθώς το ένα πέθανε χθες (16-07-2012) προφανώς από θερμοπληξία, αφού ο ιδιοκτήτης του το είχε αλυσοδεμένο και εκτεθειμένο διαρκώς στον ανελέητο ήλιο.

Η γυναίκα εξήγησε, ότι αυτός ο αγρότης χτυπούσε τα σκυλιά, αν δεν πήγαιναν κοντά του κάθε φορά, που τα καλούσε, με ένα κομμάτι πλαστικού σωλήνα ποτίσματος!

Την τελευταία εβδομάδα, όπως εξήγησε η καταγγέλλουσα, είχε τα ζώα αλυσοδεμένα μέσα στον ήλιο. Σύμφωνα με το flashnews.gr, το ένα τελικά πέθανε χθες ενώ το άλλο μετά τις διαμαρτυρίες, που του έκαναν οι γείτονες, το εξαφάνισε!

Το ζώο, που δεν άντεξε και πέθανε ήταν δεμένο στον φράχτη χωρίς ίχνος στεγάστρου, (όπως φαίνεται στη φωτό) να το προστατεύει. Το δεύτερο, το οποίο και εξαφάνισε, ήταν δεμένο δίπλα σε μια δεξαμενή νερού και έτσι είχε για κάποιες ώρες ανάλογα με το σημείο, που έπεφτε ο ήλιος, κάποια ελάχιστα εκατοστά χώρου, τα οποία ήταν σκιερά.

Αρκετοί γείτονες είχαν μπει μέσα στο κτήμα, είχαν λύσει τα σκυλιά και τους είχαν δώσει νερό, αφού ούτε αυτό δεν έκανε ο ιδιοκτήτης τους. Η γυναίκα, που καταγγέλλει την κακοποίηση των ζώων, αφού όλες οι προσπάθειες για να συμμορφωθεί απέβησαν άκαρπες, σε μερικές μέρες επιστρέφει στην πατρίδα της.

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ... ΠΑΜΕ ΕΦΟΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, αποφάσισε την συμμετοχή του στο ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας

Η Ανοικτή Συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας στις 8 το βράδυ και καλούμε τους εργαζόμενους και όχι μόνο στην καθολική συμμετοχή τους.
Επισυνάπτεται Ανακοίνωση ΕΠΚΑ-ΣτΕ)

ΚΑΛΟΥΜΕ σε παλλαϊκό συλλαλητήριο, την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 στις 8 το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου –Χαλκίδας, σε ανοιχτή συγκέντρωση κάθε «φοροκαμένο» πολίτη, μισθωτό, με την οικογένειά του και τα παιδιά του, κάθε συνταξιούχο, τους τρίτεκνους, τους πολύτεκνους, τους άνεργους, και τους επαγγελματίες.

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ... ΠΑΜΕ ΕΦΟΡΙΑ 
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έκαναν σεξ στην... πιο ακατάλληλη παραλία!

Επειδή δεν υπήρχε κανένας άλλος στην παραλία, το ζευγάρι σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο νερό. Θύμα της υπόθεσης, ένας Πατρινός επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (14-07-2012) πήγε με την κοπέλα του για μπάνιο σε μια απομονωμένη παραλία στην περιοχή της Αιγιάλειας, λίγο μετά το Αίγιο.

Επειδή δεν υπήρχε κανένας άλλος στην παραλία, το ζευγάρι σκέφτηκε ότι ήταν πολύ καλή ευκαιρία να συνευρεθεί ερωτικά μέσα στο νερό. Μόνο που κατά τη διάρκεια της... πράξης, ο νεαρός επιχειρηματίας ένιωσε έναν αφόρητο πόνο στο πόδι του και συνειδητοποίησε ότι είχε πατήσει αχινό! Τα χειρότερα όμως, δεν είχαν... έρθει ακόμα.

Σύμφωνα με το dete.gr, επειδή μετακινήθηκε από το τράνταγμα που του προκάλεσε ο πόνος, θέλησε να σταθεροποιηθεί στο νερό και στην προσπάθειά του αυτή πάτησε διαδοχικά και με τα δύο του πόδια πάνω σε περισσότερους αχινούς!

Το αποτέλεσμα ήταν και η ερωτική επαφή αν διακοπεί απότομα, αλλά και ο ίδιος να βγάζει το ένα μετά το άλλο τα αγκάθια και να περάσει ξαπλωμένος στο κρεβάτι τις επόμενες μέρες...

Ευχάριστη έκπληξη η νεοσύστατη «Χορωδία Χρωμάτων»

Κατέπληξε η Παιδική & Νεανική «Χορωδία Χρωμάτων» του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2012», με δύο συναυλίες.

Το κοινό που κατέκλυσε τόσο το Κάστρο Κανήθου, στις 8 Ιουλίου που ήταν και η κεντρική συναυλία με τη συμμετοχή όλων των χορωδιακών τμημάτων, όσο και το Θέατρο Κωτσόπουλου, στις 11 του μηνός, με σόλο τραγούδι και ντουέτα.

Ο κόσμος με την παρουσία του αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και καταχειροκρότησε παιδιά και νέους, που συμμετέχουν στη «Χορωδία Χρωμάτων», η οποία σημειωτέον ξεκίνησε τα πρώτα μουσικά βήματά της μόλις πριν λίγους μήνες και έχει στόχο να συνεχίσει το ταξίδι της με τη συμμετοχή περισσότερων νέων της Χαλκίδας μας.

Κορυφαία στιγμή της εναρκτήριας συναυλίας της «Χορωδίας Χρωμάτων» ήταν η σύμπραξη και συμμετοχή των «Μουσικών Σύνολων» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του ΔΟΑΠΠΕΧ, με μαέστρο τον Πέτρο Πρόκο.

Είναι μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, με παρόν και μέλλον στα μουσικά δρώμενα της πόλης μας και με στόχο να αποτελέσουν μια ξεχωριστή πολιτιστική πρόταση, για τη συμμετοχή τους σε πολιτιστικές δράσεις, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και πανελλαδικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

α) Την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Κάστρο Κανήθου, παρουσιάστηκε η συναυλία με τίτλο «Η Μουσική των Χρωμάτων», με τη συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Υπεύθυνη Χορωδίας: Δέσποινα Γερογιάννη,

Δ/νση Ορχήστρας & καλλιτεχνική Δ/νση: Πέτρος Πρόκος

Μέλη Νεανικής Χορωδίας Χρωμάτων

Α΄ φωνή (soprani): Μαρία Αποστολοπούλου, Άννα-Μαρία Σπανού, Έλενα Φτούλη, Άννα Τραχανά, Λίνα Γιατράκου, Δέσποινα Σταμέλου, Κατερίνα Κοτσίρα, Νατάσα Γκαλούφα, Δέσποινα Δαλιάννη, Νικολέτα Κουτσαμάνη.

Β΄ φωνή (alti): Ιουλία Σταθάκη, Σταυρινή Αργυροπούλου, Γωγώ Σκλιά, Βάσια Γκόσδα, Ολυμπία Γάλλου, Μάγια Γιαννακού, Αγγελική Καλογιάννη, Γεωργία Ιωάννου, Γιώτα Πιτσούλη.

Γ΄φωνή: Δημήτρης Τρακανιάρης, Στέφανος Σκλιάς, Δημήτρης Προκοπίου, Δημήτρης Γαλάνης, Όθων Σαμαράς, Αχιλλέας Βουδούρης.

Μέλη Παιδικής Χορωδίας Χρωμάτων

Άννα–Μαρία Φτούλη, Καλογιάννη Ειρήνη, Ασμάνη Βάσια, Γιακομίδου Μαρία-Ελένη, Ψύχα Λύδια, Ψύχα Υακίνθη, Στέρπη Μαριάννα, Στάμου Ματίνα, Ζαχαριά Ιωάννα, Κουτσαμάνη Νικολέτα, Βλάχου Ραφαέλλα, Βουδούρης Αχιλλέας, Σαμαράς Όθων.

Εκτός των χορωδιακών τραγουδιών, solo τραγούδησαν:

Λίνα Γιατράκου, Δέσποινα Σταμέλου, Ιουλία Σταθάκη, Δημήτρης Τρακανιάρης, Στέφανος Σκλιάς, Δημήτρης Προκοπίου, Μαρία Αποστολοπούλου, Δημήτρης Γαλάνης, Τζίνα Μαρκουλή, Άννα – Μαρία Σπανού, Σταυρινή Αργυροπούλου, Γωγώ Σκλιά.

Πιάνο: Ιωάννα Γκάρα, καθηγήτρια Δημ. Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας».

β) Την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στο Θέατρο Κωτσόπουλου, Μέσα Παναγίτσα, παρουσιάστηκε η Μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Μια Πόλη Μαγική», όπου παρουσίασαν νέοι και νέες της «Χορωδίας Χρωμάτων» του ΔΟΑΠΠΕΧ, σόλο και ντουέτα.

Διδασκαλία – Διεύθυνση Ορχήστρας: Δέσποινα Γερογιάννη

Τραγούδησαν (σόλο, ντουέτα): Νικολέτα Κουτσαμάνη, Στέφανος Σκλιάς, Ιωάννα Ζαχαρία, Όθωνας Σαμαράς, Αχιλλέας Βουδούρης, Λίνα Γιατράκου, Δέσποινα Σταμέλου, Δημήτρης Τρακανιάρης, Ολυμπία Γάλλου, Γωγώ Σκλιά, Ιουλία Σταθάκη, Μαρία Αποστολοπούλου, Άννα – Μαρία Σπανού, Δημήτρης Γαλάνης, Σταυρινή Αργυροπούλου και Τζίνα Μαρκουλή.

Drums: Στέφανος Σκλιάς

Ηλ. Κιθάρα: Στάθης Σπανός

Φιλική Συμμετοχή:

Η καθηγήτρια του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών, Mezzo soprano, και πιανίστρια, Τζίνα Μαρκουρή

Ο τρομπετίστας της Big Band του Δήμου Αθηναίων, Διονύσης Κοκόλης

Χατζημαρκάκης: H γερμανική κυβέρνηση να επιδοτήσει τις διακοπές των Γερμανών στο Νότο

Πρόταση προς την γερμανική κυβέρνηση να επιδοτήσει τις διακοπές των Γερμανών σε χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, παρουσίασαν ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) Γιώργος Χατζημαρκάκης και ο βουλευτής του κόμματος Έρβιν Λότερ.


«Ο άσχημος καιρός το καλοκαίρι στην Γερμανία προκαλεί κατάθλιψη στους ανθρώπους. Θα μπορούσε ένα είδος κρατικής ενίσχυσης προκειμένου να ταξιδέψουν, π.χ. στην Ελλάδα, να αποτελέσει την αρχή ενός προγράμματος οικονομικής ανάκαμψης. Στην Ελλάδα είναι εγγυημένος ο ήλιος!», δηλώνει ο κ. Χατζημαρκάκης στην εφημερίδα Bild, ενώ ο κ. Λότερ τονίζει ότι «οι Έλληνες είναι πολύ φιλόξενοι» και προτείνει να δοθεί ως «επιδότηση της τελευταίας στιγμής», ένα ποσό για ταξίδια προς τον Νότο.

«Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολλούς Γερμανούς αλλά και χώρες όπως η Ελλάδα, οι οποίες χρειάζονται επειγόντως περισσότερους τουρίστες. Η πολιτική πρέπει μαζί με την βιομηχανία να δημιουργήσει κίνητρα», προσθέτει.

Σύμφωνο βρίσκει η πρόταση των δύο πολιτικών του FDP και τον εμπειρογνώμονα του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομίας (IW) της Κολονίας Μίχαελ Γκρέμλινγκ, ο οποίος δηλώνει στην Bild ότι «περισσότεροι επισκέπτες θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τις χώρες του Νότου που βρίσκονται σε κρίση και έχουν ανάγκη το κάθε ευρώ».

Δρομολόγια για Μαρμάρι/ Ραφήνα

Σε μία ώρα από Αθήνα βρίσκεστε στο Μαρμάρι, στην Νότια Εύβοια και σε μισή ώρα φτάνετε στην πανέμορφη Κάρυστο.

Aπό 15/06/2012 Έως 09/09/2012 - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΙ
ΔΕΥ 06:00, 10:15, 13:15, 16:15, 19:15
ΤΡΙ 06:00, 10:15, 14:30, 19:00
ΤΕΤ 06:00, 10:15, 14:30, 19:00
ΠΕΜ 06:00, 10:15, 14:30, 19:00
ΠΑΡ 06:00, 10:15, 14:30, 17:00, 19:00
ΣΑΒ 06:30, 08:00, 10:00, 13:00, 18:00
ΚΥΡ 06:30, 09:50, 16:00, 18:30, 19:30, 21:30
*Όλα τα δρομολόγια, εκτός του τελευταίου, έχουν ανταπόκριση λεωφορείου από και για Κάρυστο, εκτός Κυριακής
Από 10/9/2012 - 31/10/12- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΜΑΡΙ
ΔΕΥ 06:00, 10:15, 17:00
ΤΡΙ 06:00, 10:15, 17:00
ΤΕΤ 06:00, 10:15, 17:00
ΠΕΜ 06:00, 10:15, 17:00
ΠΑΡ 06:00, 10:15, 16:20, 19:20
ΣΑΒ 06:30, 09:45, 14:30, 18:00
ΚΥΡ 06:30, 14:30, 17:30, 20:30
*Όλα τα δρομολόγια, εκτός του τελευταίου, έχουν ανταπόκριση λεωφορείου από και για Κάρυστο, εκτός Κυριακής.
Από 15/06/2012 Έως 09/09/2012 - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΡΜΑΡΙ 1ΩΡΑ
ΔΕΥ 08:30, 11:45, 14:45, 17:45, 20:30
ΤΡΙ 08:30, 11:45, 16:00, 20:30
ΤΕΤ 08:30, 12:30, 16:00, 20:30
ΠΕΜ 08:30, 11:45, 16:00, 20:30
ΠΑΡ 08:30, 11:45, 14:45, 17:30, 19:00, 20:45
ΣΑΒ 08:30, 10:00, 12:00, 16:30, 19:30
ΚΥΡ 08:30, 11:30, 17:20, 19:20, 20:50, 22:50
Από 10/9/2012 - 31/10/12 - AΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ
ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΡΜΑΡΙ 1ΩΡΑ
ΔΕΥ 08:30, 15:00, 18:30 
ΤΡΙ 08:30, 15:00, 18:00
ΤΕΤ 08:30, 15:00, 18:30, 19:30
ΠΕΜ 08:30, 15:00, 18:30
ΠΑΡ 08:30, 15:00, 18:00, 20:45
ΣΑΒ 08:15, 11:30, 16:00, 19:30
ΚΥΡ 08:30, 15:50, 18:50, 21:45
Τιμοκατάλογος Εισητηρίων/Ενδεικτικές τιμές

Το άτομο - 7,00 €
Ι.Χ - 23,00 €
Φορτηγό 4 μ - 25,00 €
Φορτηγό το μέτρο - 6,86 €
Μηχανή μέχρι 250cc - 4,50 €
Μηχανή άνω 250cc - 7,50 €
Φοιτητικό - 5,20 €
Πολύτεκνοι - 3,50 €
Παιδιά 5-10 χρονών - 3,50 €
Παιδιά κάτω των 5 χρονών - Δωρεάν

Χρήσιμα Τηλέφωνα
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ Τηλέφωνα
Ραφήνα: 2294028888
Καρύστος: 2224022227
Μαρμάρι: 2224031222
Νέα Στύρα: 2224041266
ΚΤΕΛ Τηλέφωνα
Καρύστου: 2224026303
Αθηνών: 2108322997
Αττικής: 2108808000
Χαλκίδας: 2221022640
 eviaportal.gr

Μουτσινάς: «Με παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώνω. Χρωστάω παντού»

Για την -όχι και τόσο «ανθηρή»- κατάσταση των οικονομικών του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που αποκάλυψε γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.

«Χρωστάω παντού, χρωστάω σε εφορίες και τράπεζες, με παίρνουν για τα δάνειά μου και δεν σηκώνω τηλέφωνα, ζω κανονικά, όπως όλοι!». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Εγώ ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Προσθέτοντας «Αλλά είμαι εντάξει με όλο αυτό που ζω, δεν θέλω κάτι παραπάνω. Γιατί δεν έχω στόχο στη ζωή μου την τεράστια περιουσία, ούτε να αγοράσω βίλα! Τα κουτσοκαταφέρνω, όπως όλοι μας». Όσον αφορά για την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, είχε να πει:

«Χάθηκε το ''ροζ συννεφάκι''. Λειτουργούμε ακόμα ως χωριό, ας μην το ξεχνάμε. Αυτή η άσκοπη προβολή έχει γίνει και βαρετή πια. Ευτυχώς που δεν μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Προσπαθούσα πάντα να υπάρχω στον χώρο και να συζητιέμαι για τη δουλειά μου. Δεν το κατάφερνα πάντα αυτό, γιατί όλο με συζητούσαν και για κάποια προβλήματα που είχα στις δουλειές μου

BINTEO - Πυρκαγιά σε ουρανοξύστη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε κτήριο 42 ορόφων σε κεντρική συνοικία της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα ο ουρανός να έχει βαφτεί μαύρος από τον πυκνό καπνό.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Έργα για προστασία του παραλιακού δρόμου της Χιλιαδούς


Την μελέτη που αφορά τις κατασκευές για την προστασία του παραλιακού δρόμου της Χιλιαδούς, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου  Διρφύων-Μεσσαπίων, σε Δημόσια συνεδρίαση.

Η Οικονομική επιτροπή, αφού έκρινε το θέμα κατεπείγον, αποφάσισε για την έναρξη της γεωτεχνικής μελέτης -την οποία ανέθεσε ήδη- με σκοπό να παραδοθεί στον Δήμο σε διάστημα ενός μηνός από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το κόστος της μελέτης ανέρχεται στα 9.280,35 ευρώ, ενώ συνολικά το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ» θα κοστίσει 1.798.123,62 ευρώ, και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Σε εστιατόριο στο Σύνταγμα εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα φυματίωσης

Στο νοσοκομέιο «Σωτηρία» νοσηλεύεται, ο εργαζόμενος σε γνωστό εστιατόριο του Συντάγματος, ο οποίος βρέθηκε να πάσχει από φυματίωση! 
 
Μάλιστα, από τον προληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους 18 εργαζομένους, οι 9 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, ενώ τα αποτελέσματα των περαιτέρω εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, αναμένονται. 
 
Ωστόσο, τόσο οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν αρνητικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, όσο και το συγγενικό περιβάλλον αυτών ή οι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τους συστάθηκε να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή, προληπτικά για ένα μήνα.

Η χορηγία της ΑΓΕΤ προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων

Η Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας είχε έντονη παρουσία στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος στο Μικρό Βαθύ, για να διαμαρτυρηθει για τις περικοπές μισθών και να αναρτήσουν πανό!

Μοίρασαν ανακοινώσεις που έγραφαν: «Μπορεί μία εταιρία που έχει μολύνει και λεηλατήσει την περιοχή να εξιλεωθεί παριστάνοντας τον «χορηγό πολιτισμού;».

Σε σημείο μάλιστα της ανακοίνωσης αναφέρεται και η Πρόεδρος του "Θεάτρου Χαλκίδας" και επισημαίνεται: «…Γι’ αυτό θεωρούμε τη «χορηγία» εκ μέρους της LAFARGE προς το Θέατρο Χαλκίδας και τις δημόσιες ευχαριστίες της προέδρου του θεάτρου προς τους χορηγούς απαράδεκτη πράξη και από πολιτική αλλά και από πολιτιστική σκοπιά.»

Στο τραπέζι η περιστολή δαπανών στην Παιδεία

Με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα τον υπουργό Γ. Στουρνάρα και τον αναπληρωτή υπουργό Χρ. Σταϊκούρα συναντήθηκε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, με θέμα «τις εκτιμώμενες νέες παρεμβάσεις», όπως επισημαίνουν κύκλοι προσκείμενοι στον υπουργό. 
 
Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο των συζητήσεων του υπουργείου Οικονομικών με τα άλλα υπουργεία για την περικοπή 11,5 δισ. ευρώ.

Ο υπουργός Παιδείας, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, παρουσίασε τις προτάσεις του για περαιτέρω περικοπές, καθώς ήδη το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εφαρμόζεται. Πάντως οι προτάσεις του υπουργού που αφορούν τόσο την Παιδεία όσο και τον Πολιτισμό δεν είναι στην κατεύθυνση της περικοπής της ποιότητας και της ποσότητας του παραγόμενου έργου.

Περισσότερο βρίσκονται προς την κατεύθυνση περιορισμού δαπανών για δράσεις που δεν είναι απολύτως απαραίτητες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών εκφράσθηκαν θετικά για το έργο που έχει επιτευχθεί από τον υπουργό Παιδείας προς τη ζητούμενη κατεύθυνση της περιστολής των δαπανών.

“Ξύπνα Βασίλη” και "Η Τελετή" στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ "Μέδουσα" του Δήμου Ερέτριας

Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ "Μέδουσα"  δύο Θεατρικές ομάδες του Δήμου Ερέτριας θα παρουσιάσουν ισάριθμες παραστάσεις. Η πρώτη θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ.
Συγκεκριμένα το θεατρικό εργαστήρι Αμαρύνθου “ΚΥΚΛΟΣ” θα παρουσιάσει φέτος την ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, “Ξύπνα Βασίλη”, σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου.
Οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι οι παρακάτω:
Βασίλης Βασιλάκης: Ηρακλής Ντούρμας
Μάνος: Νίκος Γουναρόπουλος
Ντίνα: Δέσποινα Σταματούκου
Κα Αντιγόνη: Αρετή Ορλανδάτου
Περικλής: Αντώνης Λαζάρου
Φανφάρας: Βαγγέλης Παπαδέας
Κα Φαρλάκου: Διαμάντω Μπόικου
Στέλλα: Γεωργία Μαρίνου
Ιουλία: Κωνσταντίνα Αλεξανδρή
Θόδωρος:Νίκος Αντωνίου
Λαμπίρης: Κων/νος Αντωνίου
Λελές: Νίκος Αντωνίου
Α Κυρία: Μαρία Ψυρίδη
Β Κυρία: Κωνσταντίνα Αλεξανδρή

Φροντιστής: Δημήτρης Καραδήμος
Κοστούμια: Αρετή Ορλανδάτου
Σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Παπανάγνου

Την Κυριακή 22 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, η Θεατρική ομάδα Ερέτριας "Ερέτες" θα παρουσιάσει την μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι "Η Τελετή". Παίζουν, με τη σειρά που εμφανίζονται, οι ηθοποιοί:
Ελένη: Ζέτα Βεντούρη, Χρυσάνθη: Ιωάννα Τσορμπατζούδη, Όλγα: Σοφία Γρίβα, Μαιτρ: Άγγελος Ξηφαράς, Κική: Βάνα Τσιριμώκου, Οδέττη: Μαριέττα Κουρούπη, Αντιγόνη: Μαλαματένια Κιάκη- Τσολάκου, Τηλεόραση: Παναγιώτης Λαζαρίδης, Υπάλληλοι Τελετών: Βαγγέλης Παπαδέας -  Δημήτρης Καραταίρης
Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι οι:

Σκηνοθεσία: Μιλτιάδης Παπανάγνου, Σκηνικά - Κοστούμια: Ερέτες, Μουσική Επιλογή: Μιλτιάδης Παπανάγνου, Φωτισμός - ήχος: Παναγιώτης Μπούκος, Κομμώσεις : Ζέτα Χιωτέρη, Επιμέλεια Προγράμματος: Κρυσταλλία Μπουραζά, Μακέτα: Αλέξια Πετροπούλου.

Πέθανε ο Τζον Λόρντ των Deep Purple

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου από καρκίνο στο πάγκρεας, ο πρώην κιμπορντίστας του θρυλικού ροκ συγκροτήματος.

 Ήταν από τους συνιδρυτές των Deep Purple το 1968, ενώ είχε παίξει και με τους Whitesnake, ενώ έγραψε πολλά από τα γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος. Είχε γεννηθεί στο Λέστερ της Αγγλίας το 1941 ενώ εγκατέλειψε τους Deep Purple το 2002.

Στο video που ακολουθεί ο Τζον Λορντ στη Μόσχα το 1996:

Enhanced by Zemanta

«Με συκοφαντούν» απαντά ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ κ. Ι. Παντής

Απειλητικά τηλεφωνήματα, επιθέσεις εναντίον του που κορυφώθηκαν πρόσφατα με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του και συκοφαντικές επιθέσεις απο πρώην υπαλλήλους του, τους οποίους κατηγόρησε για χρηματισμό, καταγγέλει με εκτενή επιστολή του προς τα μέλη της πανεπιστημιακή κοινότητας ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ι. Παντής.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα που αποδίδει στον κ. Παντή αγορά κινητού τηλεφώνου, με χρήματα του πανεπιστημίου, το οποίο έκανε δώρο σε ηθοποιό, αλλά και αγορά τηλεόρασης η οποία παραδόθηκε στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η επιστολή του κ. Παντή αναφέρει:

«Με αφορμή πρόσφατα συκοφαντικά δημοσιεύματα θεωρώ υποχρέωσή μου να αποκαταστήσω την αλήθεια, προκειμένου η πανεπιστημιακή κοινότητα που με εξέλεξε και με τίμησε με την εμπιστοσύνη της να λάβει γνώση των πραγματικών περιστατικών», αναφέρει ο κ. Παντής. «Είναι αυτονόητο ότι έναντι των συντακτών του δημοσιεύματος (όπως και αυτών που το αναπαρήγαγαν) και των εκ του νόμου υπευθύνων θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα βοηθήματα», συνεχίζει.

«Όπως είναι γνωστό, το κατάστημα Λογότυπος ΑΠΘ, λειτουργεί από 5/11/2011 με σημαντικά οφέλη για το πανεπιστήμιό μας και τα μέλη της κοινότητάς μας. Ο διευθύνων Γεώργιος Δημητριάδης προσλήφθηκε κατόπιν ανοικτής προκήρυξης την 1/1/2012 από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης του ΑΠΘ (ΕΑΔΠ-ΑΠΘ) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, λήγουσα την 31/8/2012», συνεχίζει.

«Μετά από διερεύνηση καταγγελιών σχετικά με παράνομες δοσοληψίες του Γ. Δημητριάδη, που έφτασαν στο γραφείο μου τον Ιούνιο του 2012, ο τελευταίος κλήθηκε να απολογηθεί στις 25/6/2012. Κατόπιν συνάντησης στο γραφείο μου, στην οποία δεν αρνήθηκε όσα του αποδόθηκαν, μόνο ζήτησε να κριθούν με επιείκεια τα «λάθη» του, ζήτησα την καταγγελία της σύμβασής του, με έγγραφό μου προς την ΕΑΔΠ-ΑΠΘ και έδωσα εντολή να ερευνηθούν παραπέρα οι ευθύνες του. Πληρεξούσιος δικηγόρος εξουσιοδοτήθηκε για τα περαιτέρω, καταγγέλλοντας τη σύμβασή του στις 26/6/2012. Αμέσως μετά την προφορική ανακοίνωση της καταγγελίας της σύμβασής του, ο Γ. Δημητριάδης κατέθεσε καταγγελία την οποία απηύθυνε στη Σύγκλητο και στρεφόταν κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΔΠ-ΑΠΘ, Γεωργίου Καραγιάννη. Το Πρυτανικό Συμβούλιο με την με αριθμό 1642/13-7-2012 απόφασή του, την προώθησε στο Δ.Σ. της Εταιρείας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 19/7/2012, για περαιτέρω διερεύνηση».

Και αναφερει: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνω τα παρακάτω:
1. Ο Γ. Δημητριάδης, την περίοδο των παραστάσεων της κ. Ναταλίας Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη, μεσολάβησε για να τη συναντήσω, ώστε να συζητήσω μαζί της για: α) την πιθανότητα παρουσίασης αφιλοκερδώς του αγωνιστικού μονοθέσιου της ομάδας φοιτητών του ΑΠΘ "Aristotle Racing Team, ART12" σε εκπομπή της στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό SKAI, και β) την πιθανότητα να διδάξει στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, του οποίου είμαι Πρόεδρος. Στη συνάντηση την ενημέρωσα ότι δεν πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις και δεν είναι δυνατό να διδάξει στο Τμήμα, αλλά εκδήλωσα σημαντικό ενδιαφέρον για την παρουσίαση του έργου του Πανεπιστημίου στην εκπομπή της. Ο Γ. Δημητριάδης πρότεινε στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων του καταστήματος να δοθεί ένα iphone στην κ. Ν. Δραγούμη για την πρωτοβουλία της να προωθήσει το αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο του ΑΠΘ στην τηλεοπτική εκπομπή της. Εγώ επιφυλάχθηκα ιδίως για το χρόνο υλοποίησης της δωρεάς πριν την ολοκλήρωση της προβολής της εκπομπής. Στη συνέχεια, εν αγνοία μου και χωρίς την έγγραφη έγκρισή μου, σε αντίθεση με την απαιτούμενη διαδικασία, χωρίς δηλαδή υπηρεσιακό σημείωμά μου προς την ΕΑΔΠ-ΑΠΘ, απεστάλη από τον Γ. Δημητριάδη στην κ. Ν. Δραγούμη το κινητό τηλέφωνο στις 27/3/2012. Κατά τη διαδικασία απόδοσης του τιμολογίου, ζητήθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΔΠ-ΑΠΘ η επιβεβαίωση της συναλλαγής. Απαντώντας στο ανωτέρω αίτημα, στις 5/6/2012, αρνήθηκα την πληρωμή και ζήτησα να διερευνηθεί το καθεστώς πώλησής του. Μέχρι σήμερα το τιμολόγιο αυτό δεν έχει χρεωθεί σε κανένα λογαριασμό του πανεπιστημίου, ούτε βεβαίως στις λειτουργικές δαπάνες, όπως αναληθώς αποδίδει το δημοσίευμα. Το τιμολόγιο παρέμεινε ανεξόφλητο, γιατί δε δόθηκε ποτέ εντολή έκδοσής του.
Ο ίδιος ο Γ. Δημητριάδης, εκτός από το κινητό τηλέφωνο και ενεργώντας αυτοβούλως, δώρησε στην κ. Ν. Δραγούμη, χρεώνοντας το Λογότυπο ΑΠΘ, σειρά κοσμημάτων του καταστήματος αξίας οκτακοσίων ευρώ, τα οποία και καλέσαμε με εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε στον Γ. Δημητριάδη στις 9/7/2012 να εξοφλήσει.

Με έγγραφό μου στις 15/3/2012 ζήτησα από την ΕΑΔΠ-ΑΠΘ να προγραμματίσει την αποστολή μιας τηλεόρασης και ενός dvd player για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης της Καλάνδρας. Την Παρασκευή 6/4/2012 και ενώ βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός Θεσσαλονίκης, ο Γ. Δημητριάδης παρέδωσε χωρίς την εντολή μου τα δύο αυτά προϊόντα στην οικία μου. Εφόσον κανένας δεν είχε ενημερώσει την οικογένειά μου, αρνήθηκαν να υπογράψουν την παραλαβή τους στο σχετικό δελτίο αποστολής και με ειδοποίησαν αφήνοντας άθικτη τη συσκευασία. Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής στη θέση του παραλαβόντος υπέγραψε ο ίδιος ο Γ. Δημητριάδης. Αμέσως μετά την επιστροφή μου, τη Δευτέρα 9/4/2012, ζήτησα με σχετικό έγγραφο τη μεταφορά των ως άνω προϊόντων στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση και επέπληξα προφορικώς τον Γ. Δημητριάδη. Στις 2/5/2012 τα παραπάνω είδη παραλαμβάνονται συσκευασμένα (δίχως ποτέ να έχουν ανοιγεί) από το σπίτι μου και μεταφέρονται στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας, όπου και χρησιμοποιούνται», προσθέτει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ.

«Επισημαίνω ότι για ό,τι αναφέρεται παραπάνω υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά (υπηρεσιακά σημειώματα, δελτία αποστολής, τιμολόγια και εξώδικες δηλώσεις που απεστάλησαν στον Γ. Δημητριάδη). Ιδίως, όμως, κρίνω σκόπιμο να επισυνάψω εδώ: α) το από 5/6/2012 υπηρεσιακό σημείωμά μου περί μη πληρωμής του iphone (υπ' αριθμ. 595 ΤΔΑ), β) το από 15/3/2012 υπηρεσιακό σημείωμά μου για την ανάγκη αποστολής μιας τηλεόρασης και ενός dvd player στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας, γ) το από 2/5/2012 δελτίο αποστολής των παραπάνω εμπορευμάτων στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (για να δείτε τα συνημμένα, επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://press.auth.gr/news/wordpress/?p=32555).

Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι ο Γ. Δημητριάδης, υποψιαζόμενος ότι είχα ενημερωθεί για τις καταγγελίες για χρηματισμό του, προσπάθησε να με παγιδεύσει, προκειμένου να διαπραγματευθεί την παραμονή του στη θέση του.

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
τα δύο τελευταία χρόνια είναι γνωστά σε όλους τα αποτελέσματα της θητείας μου στη διαχείριση των πόρων του Ιδρύματος. Είναι προφανές ότι η χρηστή διαχείριση των οικονομικών και η ταυτόχρονη προάσπιση των παροχών του πανεπιστημίου για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια διάφορων υπόγειων μηχανισμών. Αποτέλεσμα ήταν η διάρρηξη της οικείας μου τον Αύγουστο του 2011, η σωρεία απειλητικών τηλεφωνημάτων κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου του 2011 και ο εμπρησμός του αυτοκινήτου μου στις 9/5/2012. Με δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού χαρακτήρα σε κυριακάτικο φύλλο εφημερίδας, πρώτης σε κυκλοφορία, και δίχως να διασταυρώνεται η βασιμότητα των καταγγελιών, επιχειρείται να πληγεί η δημόσια εικόνα και αξιοπιστία μου, την οποία μπορώ να υπερασπιστώ προβάλλοντας μόνο το έργο μου και προσφεύγοντας στην ελληνική δικαιοσύνη», καταλήγει ο κ. Παντης.

Φθιώτιδα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για μυστηριώδες ερπετό

Στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα κοντά στον Αχινό, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ψάχνουν για ένα τεράστιο φίδι χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τι είδους φίδι μπορεί να είναι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 7η ΕΜΑΚ ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη ο οποίος το έχει δει στο κτήμα του κάποιες φορές και έχει τρομάξει. Κάνει λόγο για ένα φίδι πάνω από 4 μέτρα και πολύ χοντρό, με πολύ μεγάλο κεφάλι.

Την ίδια περιγραφή έδωσαν τρομαγμένοι αλλοδαποί εργάτες, που το είδαν άλλη φορά σε άλλο σημείο μέσα όμως στο ίδιο τεράστιο ελαιοπερίβολο.

Η τελευταία φορά που το είδε ο ιδιοκτήτης του κτήματος ήταν χθες λίγο πριν νυχτώσει και κάλεσε σε βοήθεια. Έτσι σήμερα το πρωί οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού, η οποία όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Όπως είπαν άλλοι κάτοικοι, παλαιότερα έχουν δει τέτοιο φίδι με ανάλογη περιγραφή, σε πιο ορεινό ελαιοπερίβολο της ίδιας περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν ξανά να εντοπίσουν το μυστηριώδες ερπετό ενώ σύστησαν στον ιδιοκτήτη του κτήματος αν δει κάποια ίχνη, να τους ενημερώσει αμέσως.

Χαράκωσε τον γαμπρό...επειδή πείραξε την αδελφή του...

Στο νοσοκομείο με κομμένα τα αγγεία της μύτης κατέληξε ο γαμπρός μία νύχτα πριν τον γαμό του, επειδή κατά την διάρκεια του μπάρτσελοτ πάρτυ πείραξε την αδελφή ενός θαμώνα...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ileiapost.gr tο περιστατικό έγινε Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο ξημερώματα σε κατάστημα της ευρύτερης περιοχής των Κρεστένων.

Ο γαμπρός γαμπρός που το Σάββατο το βράδυ θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του μαζί με μία παρέα οχτώ ατόμων, από δημοτικό διαμέρισμα γειτονικό της Κρέστενας, επέλεξε ένα από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να περάσει την τελευταία του βραδιά ως εργένης.

Μέσα στο μαγαζί ήταν και άλλοι θαμώνες. Όταν το κέφι ανέβηκε και το ποτό είχε αρχίσει να τους κυριεύει, ο γαμπρός πλησίασε μία απο τις κοπέλες που ήταν στο μαγαζί και την πείραξε...

Σηκώθηκε ο αδελφός της, τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο για την πράξη του. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο γαμπρός τον έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να τον χτυπά και μαζί με την παρέα του τον πέταξε έξω από το μαγαζί με τον ξάδελφό του και την αδελφή του.

Ο θαμώνας τότε αρπάζει δύο μπουκάλια από έξω τα κρύβει πίσω από την πλάτη του και ξαναμπαίνει μέσα και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει χτυπάει τον γαμπρό και με τα δύο στην μύτη με αποτέλεσμα να σπάσουν αλλά ταυτόχρονα να κόψουν και τα αγγεία που ήταν γύρω από αυτή.

Στην συνέχεια η συμπλοκή γενικεύτηκε και άρχισαν να εκτοξεύονται ποτήρια ένα απο τα οποία πέτυχε και τον ξάδελφο της κοπέλας που είχε πειράξει ο γαμπρός με αποτέλεσμα και αυτός να καταλήξει στο νοσοκομείο της περιοχής.

ileiapost.gr

Παιδικοί σταθμοί: Αλλαγές στα εισοδηματικά κριτήρια

Αλλαγές στα κριτήρια ένταξης των παιδιών στα προγράμματα φιλοξενίας των παιδικών σταθμών, προωθεί το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με στόχο να ενταχθούν περισσότερα παιδιά στα προγράμματα αυτά για την περίοδο 2012-2013.

Τα κριτήρια που θα χρησιμοποιηθούν είναι το εισόδημα που έχει δηλωθεί για το οικονομικό έτος 2011 (δηλ. το εισόδημα που αποκτήθηκε από 1/1/2010 έως 31/12/2010) ή το οικονομικό έτος 2012 (δηλ. τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2011 έως 31/12/2011). Επίσης αιτήσεις που είχαν γίνει με βάση εισοδήματα του 2010, αν για το 2011 έχουν χαμηλότερα εισοδήματα, μπορούν να ζητήσουν τροποποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, παρέχονται στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα - Τηλ: 210-5214600, 213-1320600 - email: info@eetaa.gr.

Νέα ψυχιατρική εξέταση ζητά η Βίκυ Σταμάτη

Απολογείται αύριο ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας. Επανέρχεται με αίτημά της στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για ψυχιατρική εξέταση, η Βίκυ Σταμάτη


Aύριο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση των παράνομων εσόδων του Άκη Τσοχατζόπουλου ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας, προφυλακισμένος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που φέρεται ως άνθρωπος «κλειδί» για τις διαδρομές χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, έπειτα από δικό του αίτημα θα βρεθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή για να απολογηθεί, καθώς τον περασμένο Απρίλιο που βρέθηκε στο ανακριτικό γραφείο μετά τη σύλληψή του είχε δώσει τυπική απολογία επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής.

Στον κατηγορούμενο επιχειρηματία αποδίδεται, βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, ότι ήταν ο διαχειριστής των χρημάτων του Άκη Τσοχατζόπουλου και ήλεγχε τις εξωχώριες εταιρείες, μέσω των οποίων κινούνταν και εισέρχονταν στη χώρα οι παράνομες αμοιβές του πρωταγωνιστή της υπόθεσης.

Ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας έχει υποβάλει αίτηση για την αποφυλάκισή του.

Εξάλλου, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσέφυγε η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού, προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση, ζητώντας να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, με στόχο την άρση της κράτησής της.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού έλαβε πριν λίγες ημέρες αρνητική απάντηση από τον κ. Μαλλή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και έτσι τώρα καταφεύγει στο αρμόδιο Συμβούλιο προσδοκώντας το «ναι» των δικαστών στο αίτημά της.

Στην αίτηση της προς τον ανακριτή, η κ. Σταμάτη προσκόμισε ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της Ψυχιατροδικαστικής, Α. Δουζένη, ο οποίος αναφέρεται σε έντονα ναρκισσιστικά στοιχεία της προσωπικότητάς της και ότι επίσης η κρατούμενη πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Αρνητική στο αίτημα της κατηγορουμένης προς τον ανακριτή ήταν και η αρμόδια εισαγγελέας Ευγ. Κυβέλου.

Η αιτούσα στη νέα αίτησή της, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«H απόρριψη όλων ανεξαιρέτως των αιτημάτων μου με υποβάλλει σε σκέψεις υφέρπουσας μεροληπτικότητας σε βάρος του πρόσωπου μου, που πιθανόν να οδηγήσει στην παραβίαση της αρχής της αμεροληψίας του Δικαιοδοτικού Οργάνου και κατ' ακολουθία στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς μου. Ομολογώ δε ότι εκπλήσσομαι και από την προσήλωση της εισαγγελέως στο υλικό των εφημερίδων, το οποίο θεωρεί ως σοβαρό αποδεικτικό μέσο σε αντίθεση με τα υπάρχοντα στοιχεία της δικογραφίας».
You might also li

Αττική: Συνελήφθη, λόγω ..ζέστης, ο ένας από τους δύο άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς, στον Γέρακα

Συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ο ένας από τους δύο άνδρες, που απείλησαν με κυνηγετική καραμπίνα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί, στην διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στο Γέρακα.

Η υπόθεση είχε «κωμική» εξέλιξη αφού ο δράστης ουσιαστικά παραδόθηκε διότι, όπως ανέφερε, τον πείραξε ..η ζέστη. Πρόκειται για έναν 30χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Το περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο για τυχαίο έλεγχο. Τότε, ο συνοδηγός, ο οποίος αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν ο 30χρονος συλληφθείς, απείλησε τους αστυνομικούς με καραμπίνα, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα κατευθυνόμενος προς τα Σπάτα.

Από τη στιγμή εκείνη άρχισε καταδίωξη και εκτεταμένες έρευνες, στις οποίες συμμετείχε και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και πάλι έξω από τα Σπάτα, αλλά για δεύτερη φορά ο οπλοφόρος απείλησε τους αστυνομικούς και κατάφεραν να διαφύγουν. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε για τρίτη φορά, αργότερα στο λόφο με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, έξω από τα Σπάτα, αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι.

Αρκετή ώρα αργότερα όμως, ένας άνδρας πλησίασε τηλεοπτικό συνεργείο που είχε μεταβεί στο σημείο για να καλύψει δημοσιογραφικά τις έρευνες και τους είπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία να έρθει να τον πιάσει γιατί δεν άντεχε άλλο τη ζέστη.

Μετά τη συνομιλία με το συνεργείο ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο 30χρονος συνελήφθη ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη του συνεργού του.

Στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε έντυπο υλικό με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίνεται.

Ρουμάνος ευρωβουλευτής έκλεψε 430.000 από τον προϋπολογισμό της Ευρώπης

Ο Σεβερίν είναι εγγεγραμμένος ως ανεξάρτητος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφού υπήρξε για χρόνια μέλος των Σοσιαλδημοκρατών.


Η ρουμανική εθνική εισαγγελία κατά της διαφθοράς (DNA) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεκινήσει δίωξη εναντίον ενός ρουμάνου ευρωβουλευτή, του Άντριαν Σεβερίν, για πλαστογράφηση και χρήση πλαστών εγγράφων από την οποία προκλήθηκε ζημιά περισσοτέρων από 430.000 ευρώ στον προϋπολογισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Ξεκίνησε ποινική διαδικασία (εναντίον του Σεβερίν) για πλαστογράφηση και χρήση πλαστών εγγράφων που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη απόκτηση πόρων του γενικού προϋπολογισμού των ευρωπαϊκών κοινοτήτων με σοβαρές επιπτώσεις» μεταξύ του 2007 και του 2010, επισημαίνει η DNA σε ανακοίνωσή της.

Ο Σεβερίν κατηγορείται ότι υπέγραψε ψεύτικα συμβόλαια με ρουμανικές συμβουλευτικές εταιρείες επιτρέποντας «σε οικείους τους να λάβουν παράνομα το ποσό των 436.663 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», προσθέτει η ανακοίνωση.

Αποπέμφθηκε όμως από την ομάδα των Σοσιαλδημοκρατών όταν κατηγορήθηκε μαζί με τον σλοβένο ευρωβουλευτή Ζόραν Τάλερ και τον αυστριακό Ερνστ Στράσερ ότι δέχτηκαν ποσά ύψους 100.000 ευρώ προκειμένου να ενεργήσουν ώστε να γίνουν πιο «μετριοπαθείς» νομοθετικές προτάσεις για τη ρύθμιση του χρηματοοικονομικού τομέα, σύμφωνα με την περσινή αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδα Sunday Times.

Έπειτα από αυτή την υπόθεση η DNA είχε απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του Σεβερίν για «αθέμιτη άσκηση επιρροής έναντι ανταλλάγματος».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...