Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΚΑΛΟΠ: Η δολοφονία "εκτέλεσε" τη "Χρυσή Αυγή" - Πρώτος οριακά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αλλαγή στάσης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στη Χρυσή Αυγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση στην οποία τα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος καταγράφουν σταδιακή πτώση.


Η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», που ξεκίνησε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε μετά το τραγικό περιστατικό, δίνει οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πτώση στα ποσοστά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου σε σχέση με τον Αύγουστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Βίντεο και φωτογραφίες από συλλήψεις Χρυσαυγιτών στη Χαλκίδα

 

Στη Χαλκίδα οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνα έπειτα από καταγγελία πολίτη πως υπήρχαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, άτομα που έφεραν όπλα., όπως ρόπαλα κ.α. .


Οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν, έξω από τα γραφεία, τρία άτομα, ηλικίας 34, 35 και 43 χρονών, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει στην είσοδο των γραφείων πρόσφορα για άμεση χρήση, δέκα κοντάρια φέροντα και σημαίες, είκοσι ασπίδες και επτά κράνη. Στη διάρκεια της επιχείρησης έγινε περιορισμένη χρήση χημικών .



Στο πλαίσιο των αστυνομικών ενεργειών προσήχθησαν άλλοι επτά ημεδαποί, για τους οποίους εξετάζεται η συμμετοχή – εμπλοκή τους στην υπόθεση, ενώ αναζητούνται και αλλά άτομα, τα οποία ήταν στο σημείο μαζί με τους συλληφθέντες και κατά την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων διέφυγαν στους γύρω δρόμους.

Παράλληλα διενεργήθηκε έρευνα στα συγκεκριμένα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Εύβοιας – Βοιωτίας του πολιτικού κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


Έπιασαν τους ληστές της Αμαρύνθου

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, γάντια και παπούτσια που φορούσαν στις ληστείες, πλήθος κινητών τηλεφώνων και μικροποσότητα ηρωίνης


Συνελήφθησαν στην Αθήνα δύο άτομα, ηλικίας 32 και 50 ετών, που φέρονται να διέπραξαν ληστείες σε τράπεζες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έρευνες έχουν καταλήξει στο ότι οι δύο συλληφθέντες μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργό τους, διέπραξαν δύο ληστείες, στην Αμάρυνθο Ευβοίας και στην Ερμιόνη. Η ληστεία στην Αμάρυνθο Ευβοίας, διαπράχθηκε τον Ιούλιο με λεία 21.725 ευρώ. Κατά τη ληστεία στην Ερμιόνη, είχαν αφαιρεθεί 18.885 ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων στο Ίλιον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ενδύματα, γάντια και παπούτσια που φορούσαν στις ληστείες, πλήθος κινητών τηλεφώνων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες αποτελούν τη συνέχεια επικίνδυνης εγκληματικής οργάνωσης που είχε ξεκινήσει τη δράση της από το καλοκαίρι του 2012 και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπραξε συνολικά 24 ληστείες Τραπεζών και περισσότερες από 10 κλοπές αυτοκινήτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εκλογές για την ανάδειξη Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας. 


Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα γραφεία του κινήματος στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 22 - 5ος όροφος) από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως τις 6 το απόγευμα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεντρικής Εύβοιας.

Χαιρετισμός Αναγνωστάκη στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε την Παρασκευή 20-09-2013 στις εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), για τα οικονομικά των περιφερειών.


Ξεκινώντας το σύντομο χαιρετισμό του, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντος Π. Φύσσα, από το φονικό μαχαίρι χρυσαυγίτη.

Ο βουλευτής διατύπωσε με πλήρη σαφήνεια το πλαίσιο θέσεων της Δημοκρατικής Αριστεράς, για την αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού, την αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση, με ισχυρές αιρετές περιφέρειες και ισχυρούς δήμους, με αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων.

Αναφέρθηκε στις αρνητικές συνέπειες  λόγω της οικονομικής κρίσης, στη γραφειοκρατία, στο συγκεντρωτισμό, στον περιορισμένο κοινωνικό έλεγχο και στην απουσία συμμετοχικών διαδικασιών, που έχουν ως επακόλουθο τη γενικότερη αδυναμία εφαρμογής των μεταρρυθμιστικών προσπαθειών που επιχειρήθηκαν με το νόμο του “Καλλικράτη”.

Επεσήμανε πως απαιτείται μια νέα μεταρρύθμιση, που θα βελτιώσει την υφιστάμενη κατάσταση, θα προσθέσει αναπτυξιακές δυνατότητες στους ΟΤΑ και θα κατοχυρώνει τη συμμετοχή των πολιτών.


ΠΑΜΕ: Με εντολή της κυβέρνησης τα ΜΑΤ χτύπησαν σήμερα τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


Με εντολή της κυβέρνησης τα ΜΑΤ χτύπησαν σήμερα τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.

Ο στόχος για ιδιωτικοποίηση ή ακόμα και το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ συνοδεύεται με καταστολή και ξύλο στους εργαζόμενους.

Η λύσσα της κυβέρνησης και των μηχανισμών της ενάντια στους εργατικούς αγώνες να αποκρουστεί σε κάθε εργοστάσιο και τόπο δουλειάς.

Να εκφραστεί η αλληλεγγύη από όλα τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς.

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ αφορά ολόκληρη την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Τουρνουά Volleyball στη Χαλκίδα

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος ΠΕτοσφαίρισης Χαλκίδας (Ο.ΠΕ.Χ) διοργανώνει τουρνουά mini volley καθώς και αγώνα παλαιμάχων από την Χαλκίδα. 


Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Δ.Α.Κ Μελίνα Μερκούρη από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. 1ο Τουρνουά Volleyball στη Χαλκίδα

Εκτός από τά μικρά παιδιά θα απολαύσουμε και σχεδόν όλους τούς παλαίμαχους πού υπηρέτησαν τό Χαλκιδεικο Βόλλευ και που ορισμένοι μάλιστα εξ'αυτών(Θανάσης Μιχαλόπουλος, Σοφία Ιορδανίδου, Χρήστος Αδάμ) τo προέβαλλαν πανευρωπαικά καί παγκόσμια!

Επίσης η εκδήλωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και ρουχισμός για τους απόρους

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...