Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το πιο έγκυρο ρεπορτάζ για το μακελειό στην Ερέτρια

"Τοίχο τοίχο μη σε πετύχω" ήταν αυτή η εβδομάδα με τρεις στυγερές δολοφονίες που είχαν σαν αποτέλεσμα 5 νεκρούς. Η πρώτη εξ αυτών είναι μάλλον και ΤΟ ΘΕΜΑ του χρόνου...

1) Μακελειό στην Ερέτρια: Γνωστός επιχειρηματίας της Χαλκίδας καθάρισε "εν ψυχρώ" τρεις ανθρώπους σε εστιατόριο λόγω των χρεών που τον έπνιγαν. Διιαβάστε έγκυρα -μόνο στη Γνώμη- τι έγινε στον τόπο του φονικού. Ακόμη: Ποιος είναι ο δράστης, πώς τον περιγράφει στενός του φίλος και γιατί κατέληξε να σηκώσει πιστόλι.

2) Ειδεχθής ανθρωποκτονία στα Ψαχνά: Εστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο και κυριοκλεκτικά ξεκοίλιασε με μανία το φίλο της... Ποιο είναι το θύμα και όλες οι λεπτομέρειες από το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε την Εύβοια.

3) Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στη θάλασσα. Θυμίζει γκαγκστερικές μεθόδους η άγρια δολοφονία που έγινε στο Κρηπίδωμα της Χαλκίδας. Ποιο είναι το προφίλ των δραστών.

4) Μπροστά στα παραπάνω μοιάζει σαν πταίσμα η απόπειρα ληστείας στην Εθνικής της Κανήθου (βάραγαν με βαριοπουλες τα τζάμια, δεν τα κατάφεραν κι έφυγαν!).

5) Καθηγητής προξένησε 10 ράμματα σε παιδάκι 7 χρονών! Αποκλειστικά στη "Γνώμη" μιλάει η οικογένεια του παιδιού για την πρωτόγνωρη βαρβαρότητα του "δασκάλου"...

6) Πάμε σε κάτι πιο ανάλαφρο: Η θεά Αρτεμις είχε εραστή και τον αποκάλυψε η Αμαλία Καραπασχαλίδου σε πρόσφατη εκδήλωση!

7)Ακόμα πιο ανάλαφρο: Summer in Town με πολλές προτάσεις για το καλοκαίρι και ενσταντανέ από την καθημερινή ζωή μας.

8) Αφού το είπε το δικαστήριο...: Ο βοσκός Τάσος Μοίρας έβαλε φλας στα πρόβατά του μετά τη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου και μας παρουσιάζει την καινούργια πατέντα!

9) Μάνα με τα όλα της...: Η Μαρίνα Καραμπέτσου σηκώθηκε από το νοσοκομείο με δική της ευθύνη για να αποχαιρετήσει το μωρό της και την αδελφούλα της στην κηδεία τους. Ενα μεγαλείο ψυχής ξεδιπλώθηκε στο Αυλωνάρι μετά το τραγικό τροχαίο της περασμένης εβδομάδας.

Το πιο έγκυρο ρεπορτάζ για τις πρωτοφανείς δολοφονίες και για όλα τα τοπικά νέα βρίσκεται μόνο στη "Γνώμη" που κυκλοφορεί. Η πρωτιά στην ενημέρωση κατακτιέται με κόπο...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...