Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Ο Αναγνωστάκης με Μαρκόπουλο και Στρατούλη την Δευτέρα στον ΣΚΑΙ

Παρουσία του Δημήτρη  Αναγνωστάκη Βουλευτή Εύβοιας της  Δημοκρατικής Αριστεράς τη Δευτέρα 29/07/2013 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην ενημερωτική εκπομπή με την ειδησεογραφία  της ημέρας «ΤΩΡΑ» και παρουσιάστρια  τη Χριστίνα Βίδου.

Προσκεκλημένοι οι Κώστας Μαρκόπουλος από τη ΝΔ, Δημήτρης Στρατούλης από το ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Αναγνωστάκης από τη ΔΗΜΑΡ.

Προβολή εκπομπής 11:00 με 12:00
Enhanced by Zemanta

Ο Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά σύντροφος του ανταλλάσσουν καυτά φιλιά δημόσια

 Φιλιούνται …. και αγκαλιάζονται … Κλείνουν τα μάτια και ζουν τον έρωτα τους!

Ο λόγος για τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και την εντυπωσιακή οικονομολόγο και σύντροφο του  Μαντώ Κόλλια, οι οποίοι εθεάθησαν σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στο Σούνιο να ανταλλάσουν καυτά φιλιά το Σάββατο 20 Ιουλίου το μεσημέρι!!! 

Χαλαρός με άκρως καλοκαιρινό λουκ, χωρίς το επίσημο ατσαλάκωτο κουστούμι αλλά με βερμούδα και μαλακά σαμπό ο υπουργός έκανε ένα διάλειμμα από τα μνημόνια, τα μέτρα και την τρόικα και αφέθηκε στην αγκαλιά της καλλονής Μαντούς!

Η γνωριμία τους στην Καλαμάτα

Ο Σίμος Κεδίκογλου και η σέξι ξανθιά Μαντώ Κόλλια αντάλλαξαν για πρώτη φορά τα βλέμματα τους στην Καλαμάτα το 2011, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε βρεθεί τότε εκεί για διακοπές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε γνώρισε και την όμορφη Μαντώ, απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Πειραιά η οποία πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα δίδασκε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. 

Η Μαντώ Κόλλια προέρχεται μάλιστα από γνωστή οικογένεια της Μεσσηνίας και βάσει των όσων λέγονται πρόκειται για μια ευγενική και ισορροπημένη προσωπικότητα.

Το κορίτσι του κυρίου Κεδίκογλου δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και του ευ ζην, θεωρεί τον εαυτό της βιβλιοφάγο και αγαπημένος της συγγραφέας είναι ο Ιρβιν Γιάλομ ! 

Αν και η γνωριμία τους έγινε πριν δύο χρόνια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ξανθιά οικονομολόγος δημιούργησαν σχέση το περασμένο Πάσχα, όταν ο κ.Κεδίκογλου επισκέφτηκε ξανά την Καλαμάτα για διακοπές, καλεσμένος του φίλου του και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μίλτου Χρυσομμάλη!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο τελευταίος ήταν και αυτός που έφερε κοντά το ζευγάρι! Από τότε, ο κ.Κεδίκογλου και η κ.Κόλλια, μετά από πολλά ραντεβού και αμέτρητα τηλεφωνήματα, είναι αχώριστοι, με τη σχέση τους να μετρά περίπου 2 μήνες ζωής

Όταν δεν πηγαίνουν για καλοκαιρινές βουτιές στο Σούνιο, βγαίνουν για παραλιακές βολτούλες στα Νότια Προάστια της Αθήνας , ενώ και οι δυό τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους!

Το περιβάλλον του υπουργού πάντως, λέει πως ο κ.Κεδίκογλου είναι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την σχέση του με την Μαντώ, με κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για επισημοποίηση της σχέσης !!!!

ΦΩΤΟ:Πρώτο Θέμα

Κύμη: Είδε τη φωτογραφία και γέμισαν δάκρυα τα μάτια του!

 Οι φωτογραφίες που θα δείτε βρίσκονταν ξεχασμένες σε ένα ντουλάπι 50 ολόκληρα χρόνια - Μεταξύ άλλων δείχνουν την Κύμη μιας άλλης εποχής... 

Στην αρχική φωτογραφία, βλέπετε τους εργάτες που ανέλαβαν να φτιάξουν το άγαλμα του πολεμιστή και ήρωα Ιωάννη Βελισσαρίου. Για αρκετές μέρες μόχθησαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν το "κόσμημα" της περιοχής. 

Η φωτογραφία αυτή θα έμενε θαμμένη στο χρονοντούλαπο αν ο δικηγόρος Νίκος Δαμίγος δεν έψαχνε για να μάθει την ιστορία για το άγαλμα. Στην φωτογραφία ο εργάτης ήταν νέος και δεν είχε παντρευτεί. Ύστερα από πενήντα χρόνια, είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του, στα νιάτα του, την ώρα που δούλευε...

Σύμφωνα με το evianews.com, ξαφνικά ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του. Αυτή την φορά δεν ήταν μόνος του αλλά παρέα με τα εγγόνια του. "Είναι πράγματι συγκλονιστικό να ερευνάς και να ανακαλύπτεις όσα πρέπει να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και στις μνήμες."

Το έργο φιλοτέχνησε ο Δημήτρης Πικιώνης (1887 – 1968),  ένας από τους πιο σημαντικούς παγκοσμίως Έλληνες αρχιτέκτονες και ζωγράφους. Ο Δημήτρης Πικιώνης, έγινε γνωστός για την διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων γύρω από την Ακρόπολη, στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου, την παιδική χαρά της Φιλοθέης, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Καθαρισμός στην Κύμη Ευβοίας


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι δράσεις του ΣΚΑΪ για την προστασία του περιβάλλοντος, στην Κύμη της Εύβοιας.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου και εθελοντικές ομάδες της περιοχής, διοργάνωσε σήμερα, Κυριακή,  δράσεις για τον καθαρισμό και την προστασία των περιοχών Νατούρα 2000, στην Κύμη Ευβοίας.


Οι δράσεις έγιναν σε μονοπάτια στους ορεινούς όγκους της Κύμης, αλλά και στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στην Κύμη.


Ερέτρια: Βόλτα θανάτου κοντά στο πατρικό του σπίτι - Οδύνη για τους συγγενείς του!

Ο άτυχος άντρας βγήκε για την καθιερωμένη βραδινή του βόλτα - Λίγα λεπτά αργότερα το τηλεφώνημα στο σπίτι που μεγάλωσε και ζούσε με την οικογένειά του, βύθιζε στο πένθος τους συγγενείς του...

Όλα έγιναν στον περιφερειακό της Ερέτριας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο ενός 40χρονου Χαλκιδέου παρέσυρε έναν 72χρονο που περπατούσε στο σημείο, που βρίσκεται ανάμεσα στο νεκροταφείο και το γήπεδο της πόλης.

Σύμφωνα με το evianews.com, σοκαρισμένος ο οδηγός βγήκε έξω από το όχημα ενώ στο σημείο μαζεύτηκαν και περαστικοί. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο άτυχος άντρας δεν είχε τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας αλλά εκεί δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παρά να ανακοινώσουν την τραγική είδηση στην οικογένεια του. Να σημειωθεί ότι και πριν από λίγους μήνες, είχε συμβεί ένα ανάλογο δυστύχημα με θύμα και πάλι ένα ηλικιωμένο που τον παρέσυρε αυτοκίνητο. 

Όργιο παρανομιών στις επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού στην Εύβοια

Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς: Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Τουρισμού, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου και επισημαίνει:

"Από τους πρόσφατους ελέγχους, που διενήργησαν κλιμάκια του ΙΚΑ, του ΣΕΠΕ και του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε πληθώρα παραβάσεων σε βάρος εργαζόμενων σε τουριστικές επιχειρήσεις. Τα ελεγκτικά κλιμάκια, διενεργώντας ελέγχους, κατά το μήνα Ιούνιο, σε 1.345 εποχικές επιχειρήσεις σε όλα τα τουριστικά θέρετρα της Εύβοιας, εντόπισαν 1.680 ανασφάλιστους εργαζόμενους επί συνόλου 4.818 και επέβαλαν πρόστιμα ύψους 995.000 ευρώ. Σε ελέγχους του ΣΔΟΕ, στο διάστημα από 16/07/2013 έως 22/07/2013, σε 838 επιχειρήσεις εστίασης, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, ενοικιαζόμενες πολυτελείς κατοικίες και υπαίθριες αγορές, διαπιστώθηκε ότι 409 επιχειρήσεις ήταν παραβάτες και καταγράφηκαν 2020 παραβάσεις.
Στις τουριστικές επιχειρήσεις της Εύβοιας το όργιο αυθαιρεσίας που επικρατεί έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πρόσφατα απολύθηκε παράνομα η Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α. Καραμπέτσου, ενώ δεκάδες εργαζόμενοι έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας, ανάμεσα σε αυτούς ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων επισιτισμού Εύβοιας.
Οι συγκεκριμένοι εργοδότες αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα επιβίωσης του απασχολούμενου προσωπικού, την ίδια ώρα που οι ίδιοι είναι ασυνεπείς, εναποθέτοντας το επιχειρηματικό ρίσκο στην πλάτη των εργαζομένων και υποκαθιστώντας τις θέσεις απασχόλησης με ενοικιαζόμενους εργαζόμενους δουλεμπορικών γραφείων, τα οποία ενώ εμφανίζονται ως εταιρίες παροχής προσωπικού για καθαρισμούς, στην πραγματικότητα εφοδιάζουν τα ξενοδοχεία με ειδικότητες όπως σερβιτόρους, μαγείρους, ρεσεψιονίστ, θυρωρούς κ.α.
Επιπροσθέτως, όχι μόνο δεν εφαρμόζεται η κλαδική σύμβαση Ξενοδοχοϋπαλλήλων, αλλά σε πολλές επιχειρήσεις έχει συμφωνηθεί επιχειρησιακή σύμβαση με όρους ανειδίκευτου εργάτη (586 Ευρώ μικτά) και με αδιευκρίνιστες μάλιστα συνθήκες υπογραφής. Υπάρχουν επίσης καταγγελίες ότι σε επισιτιστικές επιχειρήσεις δουλεύουν άνθρωποι 12ωρα και παίρνουν "μαύρο" μεροκάματο 15 ευρώ.
Επειδή:
§ Οι συνθήκες "εργασιακής γαλέρας" στις ξενοδοχειακές μονάδες δεν αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά ξεπερνούν πια κάθε όριο, αφού οι μνημονιακές και αντεργατικές νομοθετικές ρυθμίσεις θέτουν εν αμφιβόλω το οκτάωρο και την πενθήμερη εργασία.§ Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλες παραβάσεις εντοπίζονται στην Εύβοια, ένα νομό με εσωτερική τουριστική κίνηση, μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας και των τηλεοπτικών καναλιών και με μεγάλη ανεργία. Τη στιγμή που οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας είναι υποστελεχωμένοι και με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, οι εργοδότες είναι κάτι περισσότερο από βέβαιοι ότι δεν θα ελεγχθούν άμεσα ή μεσοπρόθεσμα και γι’ αυτό παρανομούν ασύστολα.

§ Σε αρκετές επιχειρήσεις από ελέγχους της επιθεώρησης εργασίας διαπιστώθηκαν αδήλωτη εργασία και οφειλές δεδουλευμένων πολλών μηνών, ακόμα και επιδομάτων του 2012.
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί
1. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπιστεί το όργιο αυθαιρεσιών και παρανομιών οικονομικού κι εργασιακού χαρακτήρα στις επιχειρήσεις επισιτισμού και τουρισμού στην Εύβοια;
2. Ποιά μέτρα σκοπεύουν να λάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να σταματήσουν οι παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις συνδικαλιστών και να αντιμετωπιστεί η μη τήρηση των όρων της κλαδικής ΣΣΕ στους χώρους εργασίας τουριστικών επιχειρήσεων;

3. Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αντιμετωπιστούν οι εκβιασμοί και οι προσπάθειες τρομοκράτησης των εργαζομένων του κλάδου επισιτισμού και τουριστικών επιχειρήσεων;"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...