Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τιμοσίδης: Τα νοσοκομεία Κύμης - Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κύμης επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τη βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, κα Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του μετέφερε την αγωνία των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής για την τύχη των Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας Κύμης και Καρύστου.

Ο Υφυπουργός Υγείας επιβεβαίωσε όσα ρητά και με κατηγορηματικό τρόπο περιλαμβάνει η πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ως εκ τούτου τα Νοσοκομεία-Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν τη λειτουργία και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Ευβοίας.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο νοσοκομεία και ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Τιμοσίδης δεσμεύθηκε να προωθήσει τη λύση τους.

Ξανά στους δρόμους οι αγανακτισμένοι Χαλκιδαίοι!

Νέοι και ηλικιωμένοι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα και ανανεώνουν το ραντεβού τους για σήμερα στις 8 το βράδυ.
Τα πολιτικά κόμματα έχουν πανικοβληθεί αφού βλέπουν τους καναπεδάτους Έλληνες να ξυπνάνε. Και οι Χαλκιδαίοι, ξυπνούν σιγά-σιγά αν και για την χθεσινή συγκέντρωση δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως. Περίπου 200 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο αυθόρμητο κάλεσμα μέσα από το facebook.evianews.com

Κυκλοφοριακό χάος στη Χαλκίδα το πρωί από τη διαμαρτυρία Καρυστινών

Την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας έκλεισαν και στα δύο ρεύματά της, οι κάτοικοι της Καρύστου, που έφτασαν 8.30 το πρωί με πούλμαν, προκειμένου να διατρανώσουν τη διαμαρτυρία τους για τη μη ανέγερση 2ου Δημοτικού Σχολείου εδώ και 22 χρόνια. Η κινητοποίησή τους επόμενο ήταν να δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης και ουρές χιλιομέτρων απο και προς Αθήνα.

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα τροχαία ατυχήματα, ένα εξ αυτών στη Λ. Αθηνών, με τραυματισμούς μόνο, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχουμε.

Την κινητοποίηση των Καρυστινών φιλοξένησαν το πρωί και τα Αθηναϊκά Κανάλια, και αναμένεται να δούμε αν.... ίδρωσε το αυτί των αρμόδιων Υπουργείων.

Πάντως η ταλαιπωρία των Χαλκιδέων ήταν για όλο το πρωινό πολύ μεγάλη, δεδομένου ότι η γέφυρα Ευρίπου δέχτηκε όλο των όγκο των οχημάτων και το κέντρο της πόλης γέμισε

Μακάρι όμως να βγει θετικό αποτέλεσμα απο την κινητοποίηση των πολιτών της Καρύστου και να μην πάει χαμένη τόση ταλαιπωρία...
eviaportal.gr

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ της Αθήνας,οργανώνει εκδρομή στους   ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ την Κυριακή 29 Μαΐου 2011. Η Τιμή Εκδρομής είναι 15Ευρώ και ξεναγός η Έφη Καφετζιδάκη

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής :

Αναχώρηση στις 8:00π.μ. από Ομόνοια επί της 3ης Σεπτεμβρίου έναντι του Hondos Center. Οδεύουμε προς Β. Εύβοια και επισκεπτώμεθα το μουσείο απολιθωμάτων Κερασιάς, όπου θα δούμε σκελετούς από προβοσκιδωτά, καμηλοπαρδάλεις, αίλουρους, ύαινες κλπ. Κατόπιν θα περι-ηγηθούμε μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι, με ξύλινες γέφυρες, σχοινιά και στηρίγματα του Δασαρχείου Λίμνης, στο εντυπωσιακό πάρκο με τους καταρράκτες της Δρυμώνος, τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς σε υψόμετρο 620μ, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα, κατάφυτο από έλατα, κουμαριές, δρυς, μαύρη Πεύκη να κυκλώνουν τον καταρράκτη που ξεχύνεται σε μία κρυστάλλινη μικρή λίμνη από ύψος 15 μέτρων. Αηδόνια, δρυοκολάπτες, γερακότσιχλες, τζιτζίκια σε αρμονία με το κελάρισμα του ποταμού Σηπιά, συνθέτουν το ηχητικό πάζλ του υδροβιοτόπου . Ξενάγηση στο ξύλινο περίπτερο όπου θα θαυμάσωμε την έκθεση τοπικών φυτών καθώς και απολιθωμάτων που έχουν βρεθεί στη περιοχή. Θα χορέψουμε και θα φάμε με φαγητά δικά μας. Απογευματινή βόλτα για καφέ στην Λίμνη Ευβοίας και επιστροφή στην Αθήνα.
ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τηλ : 6944965803, 6942551213

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...