Παρασκευή 7 Μαΐου 2010


Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί και δυστυχώς ούτε τα αθώα θύματα φαίνεται να ξυπνούν συνειδήσεις. Ας πάμε στα δικά μας, πάντως, που τόσο ζοφερά δεν είναι...

1) Στην καλλιτεχνική εβδομάδα, οι μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων, απέδειξαν ότι μπορούν ακόμη να ονειρεύονται με θέατρο,χορό και άλλες δημιουργίες. 5 σελίδες αφιέρωμα στο πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας.

2) Πέσαν επιτέλους κάποιες μάντρες στην Εξω Παναγίτσα, οι οποίες εμφανώς ήταν παράνομες. Μέχρι να διανοιχτεί ο δρόμος μπορεί και να έχουν ξαναφυτρώσει!

3) Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν ξεχνάει τον πατέρα του, ετοιμάζει συναυλία προς τιμήν του και μιλά αποκλειστικά στη "Γνώμη".

4) Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν υπάλληλοι...: Η τέταρτη φορά που γίνεται ληστεία στην Εθνική της Νεάπολης. Με βαριοπούλα παρακαλώ για να είναι σίγουροι!

5) Στα Ψαχνά, δε, είχαμε τζακ-ποτ: Ληστές με όπλα μοιράστηκαν στα δύο και μπήκαν στην Εθνική και την Αγροτική τράπεζα. Χαμός, πανικός και εκτενές ρεπορτάζ.

6) "Ζητούσαν 200 χιλ. ευρώ για να μη με σκοτώσουν". Καταγγέλλει επωνύμως κάτοικος της Χαλκίδας τον στυγνό εκβιασμό και την απαγωγή του. Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το πιο ύποπτο, εγκληματικό κύκλωμα που κυκλοφορεί ασύδοτο στην πόλη μας.

Και... τσιμπήσαμε τον Σάββα Πούμπουρα μετά το dancing στη Χαλκίδα. Μόνο στα αυθεντικά Κοσμικά της "Γνώμης".

Την Τρίτη 4 Μαΐου, η "Γνώμη" έκλεισε τα 34 χρόνια! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που παρέχετε στην αντικειμενική ενημέρωση και υποσχόμαστε να συνδράμουμε όσο μπορούμε σαν εφημερίδα στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα. Είναι χρέος όλων, αλλά και των Μέσων ακόμη περισσότερο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...