Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ικανοποίηση της κ. Περλεπέ για το οικόπεδο του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση που υπεγράφη σήμερα 24 Ιανουαρίου 2011 από τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κύριο Δημήτρη Κουσελά, με την οποία παρατείνεται η παραχώρηση του οικοπέδου για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, μέχρι τις 14.07.2017.

Όσον αφορά το θέμα των όρων δόμησης από το ΥΠΕΚΑ, η βουλευτής αναφέρει ότι, και μετά την πιο πάνω απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, επικοινώνησε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ώστε να δοθεί η κατά παρέκκλιση άδεια κατασκευής του Νοσοκομείου και ότι θα ασκήσει κάθε δυνατή πίεση ώστε να διευθετηθεί και το ζήτημα αυτό, το συντομότερο δυνατό.

«Μετά την υπογραφή της παράτασης μέχρι το 2017, και αφού δοθεί η άδεια για τους όρους δόμησης, όπως και με την ανανέωση της απόφασης έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων, τελειώνουν οι εκκρεμότητες που υπήρξαν τα τελευταία έξι χρόνια και η χρηματοδότηση του έργου θα μπορέσει πλέον να προχωρήσει και να γίνει πλέον ένας στόχος πολλών χρόνων πραγματικότητα», καταλήγει η κυρία Περλεπέ στη δήλωσή της.

Ποιά δρομολόγια τρενων καταργούνται λόγω της απεργίας

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει ότι, ύστερα από την εξαγγελία 48ωρης απεργίας της Π.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) για την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011, επέρχονται στα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου και του Προαστιακού οι παρακάτω μεταβολές:

Την Τρίτη 25.01.2011 (προηγούμενη ημέρα της απεργίας)
:


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...