Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Mαζί με τα αγγουράκια είχαν κρύψει και τα χασίσια!

Mαζί με τις ντομάτες και τα άλλα ζαρζαβατικά δύο 35χρονοι αλλοδαποί, που έμεναν στην Αρτάκη, είχαν φυτέψει και δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Και δεν μιλάμε για λίγα δενδρύλλια αλλά για 60 από 10 έως 35 εκατοστά...

Οι ασφαλίτες είχαν υποψίες πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τους δράστες και έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους και έκαναν έλεγχο. Έπεσαν από τα σύννεφα όταν με δυσκολία βρήκαν το …λαβράκι στον κήπο.

Οι Πακιστανοί τα είχαν κρύψει μια χαρά στο παρτέρι. Οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στους δράστες και παράλληλα έγιναν και κηπουροί αφού τα ξερίζωσαν και μετά τα οδήγησαν στην αστυνομική διεύθυνση για να δρομολογηθεί η διαδικασία της κατάσχεσης.

http://evianews.com

Την Μ. Δευτέρα θα αναβιώσει πάλι η τραγωδία!

Αναβίωσε χθες στα Δικαστήρια της Θήβας το εφιαλτικό ολοκαύτωμα που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2007 στο χωριό Μίστρος.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθησε το άτομο που θεωρείται υπεύθυνο για την εκδήλωση της φονικής πυρκαγιάς, η οποία στοίχισε τη ζωή σε πέντε παλικάρια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί την Μ. Δευτέρα. Για άλλη μία φορά στο δικαστήριο θα ξετυλιχθούν οι εφιαλτικές ώρες εκείνης της μέρας του Αυγούστου που στοίχισε τη ζωή σε πέντε νέους: τον Νίκο Τσαμπάση 19 χρόνων, Γιάννη Τσώκο 23 χρόνων, Δημήτρη Γιαπλέ 25 χρόνων, Δημήτρη Λιάσκο 33 χρόνων και Χρήστο Καρλατήρα 28 χρόνων.

evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...