Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Χαλκίδα: Δύο ανήλικοι σε σπείρα που είχε ρημάξει με κλοπές τα καταστήματα..

Συνελήφθησαν, χθες (20-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 50, 15 και 13 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε αύλιο χώρο πολυκαταστήματος, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, στη Χαλκίδα με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη γειτονικού καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Χαλκίδα: Τον έπιασαν μόλις είχε κλέψει το στερεοφωνικό από ΙΧ

Συνελήφθη, χθες (20-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν χθες το βράδυ τον 24χρονο να έχει προβεί στη διάρρηξη σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, στη Χαλκίδα.

Χωρίς οπαδούς του ΠΑΟ ο αγώνας με τον Ίκαρο Χαλκίδας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε χθες (20-03-2014), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, σχετικά με τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ¨Κ.Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Κ.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ¨, στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE , περιόδου 2013-2014, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (23-03-2014) το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας.

Χαλκίδα: Δύο 25χρονοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και λήστεψαν 30χρονο!

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (20-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) 25χρονοι υπήκοοι Πακιστάν, κατηγορούμενοι για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, σε βάρος 30χρονου ομοεθνούς τους.


Επιπλέον ο ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς όπως διαπιστώθηκε στερείται παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας.

Αλιβέρι: Τον συνέλαβαν γιατί είχε 3.880 κροτίδες και φωτοβολίδες

Στο Αλιβέρι, συνελήφθη 51χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα  παντοπωλείο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3.880) κροτίδες, φωτοβολίδες και πυροτεχνικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση, άνευ αδείας αρμοδίας αρχής.

Τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του παρουσίασε ο Νίκος Λεβέντης (video)

Παρουσία της πλειοψηφίας συνεργατών και υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης «Ρεύμα Ανατροπής», παρουσίασε χτες ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας  Νίκος Λεβέντης, το βασικό πλαίσιο του προγράμματος του.


Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε πεπεισμένος για τη νίκη του στοχοποοιώντας αιχμηρότατα την απουσία έργου από την νυν Δημοτική Αρχή. "Είναι επιτυχία το πλεόνασμα των 14 εκατ. ευρώ ή ανικατότητα;..." διερωτήθηκε, προτάσσοντας το κοινωνικό πρόσημο του προγράμματός του.

Κ. Μπακογιάννης: Ενημέρωση για τα προβλήματα του νομού Ευβοίας

Τις περιοχές Αλιβερίου, Αμαρύνθου, Γυμνού, Ερέτριας και Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Εύβοια.

Ο Αναγνωστάκης για τον κίνδυνο απόλυσης των Κοινωνικών Λειτουργών του ΙΚΑ

Την άμεση τοποθέτηση των Κοινωνικών Λειτουργών του ΙΚΑ και της Τεχνικής Εκπαίδευσης που έχουν τεθεί σε οκτάμηνη διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν να απολυθούν, στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας των Περιφερειών, στα οποία έχουν καταγραφεί σχετικές ανάγκες ζητούν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Νίκος Τσούκαλης  με σχετική αναφορά που κατέθεσαν στους Υπουργούς Εργασίας και  Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 

Χρήστος Βασιλόπουλος: Μια βόλτα στο... παρελθόν της Χαλκίδας

Μια βόλτα στο... παρελθόν  της Χαλκίδας έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος γνωστό από τη "Μηχανή του Χρόνου" που παρουσιάζει από τη Δημόσια Τηλεόραση.


Πρόσφατα επισκέφτηκε τη Χαλκίδα και έσπευσε να γράψει στο προσωπικό του blog την εμπειρία του και να μας μεταφέρει στο παρελθόν της πόλης , μέσα από αφηγήσεις και καταπληκτικές φωτογραφίες.

Ο Κλ. Περγαντάς στη Χαλκίδα, στην ημερίδα για τη νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική

Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα 20 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, όπου συμμετείχε  στην ημερίδα για τη νέα Κοινή Αλιευτική Πολιτική και τις προοπτικές στον κλάδο της αλιείας και των υδατοκαλλιεργειών, που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σίμος Κεδίκογλου: Ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής ανάπτυξης στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές

"Μια πρώτη και σημαντική επιτυχία μας αποτελεί η πρόσφατη συμφωνία για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας (Ε.Τ.Θ.Α). Το νέο αυτό χρηματοδοτικό εργαλείο θα συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης και της οικονομικής ανάπτυξης στις παράκτιες και νησιωτικές περιοχές που εξαρτώνται από τον τομέα της Αλιείας"

Αυτό τονίζει στον χαιρετισμό του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωος κ.  Σίμος Κεδίκογλου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΥπΑΑΤ με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με θέμα: "Κοινή Αλιευτική Πολιτική - Προοπτικές στον κλάδο της Αλιείας και των Υδατοκαλλιεργειών"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...