Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού ΛΙΑΣΚΑ εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 21χρονο και συνοδηγό έναν 19χρονο αλλοδαπό παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει αρχικά σε παράπλευρο τοιχίο και εν συνεχεία να συγκρουστεί με ΙΧΕ όχημα με οδηγό έναν 61χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 21χρονου και ο τραυματισμός του αλλοδαπού συνοδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για παροχή πρώτων βοηθειών όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Έφοδος στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας: Χειροπέδες σε αστυνομικο!

- Βρέθηκαν ναρκωτικά, φλομπέρ και λαθραία τσιγάρα


Αιφνίδια έφοδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας πραγματοποίησε η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν διασυνδέσεις με την Χρυσή Αυγή.

Συνελήφθη ένας αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Μετά από έλεγχο στο τμήμα της Ασφάλειας Χαλκίδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο Φλόμπερ και 10 πακέτα λαθραία τσιγάρα , τα οποία ήταν "ξεχασμένα" σε ντουλάπες

Συνεχίζονται οι έρευνες

Με στόχο την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και τον εντοπισμό αστυνομικών - συνεργατών της οργάνωσης, οι«αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες αιφνιδιαστικά την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και έκαναν φύλλο και φτερό τους φωριαμούς και τα προσωπικά αντικείμενα αστυνομικών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας, συνελήφθη ο αστυνομικός υπηρεσίας καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο ντουλάπι του ναρκωτικά δίσκια Lexotanil, για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νομου περί ναρκωτικών ουσιών, ενώ για την υπόθεσή διενεργείται ΕΔΕ

Με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελέυθερος λίγες ώρες μετά.

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ συνέχισαν τους ελέγχους και βρήκαν κρυμμένα στο τμήμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, ένα όπλο Φλόμπερ και 10 πακέτα λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τους αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν και διενεργείται νέα προανάκριση για το συμβάν.

Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας που γίνονται στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στην αστυνομία.

EVIAZOOM

Κατάληψη στο διοικητήριο: "Να μην περάσει η ποινικοποίηση των αγώνων"

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ σε ανακοίνωσή του ζητά "Να μην περάσει  η ποινικοποίηση των αγώνων" και τονίζει:

"Η εισαγγελία καλεί σε απολογία συνδικαλιστές για την  κατάληψη στο διοικητήριο. Ο αγώνας των εργαζομένων από τα κλειστά εργοστάσια που διεκδικούν όσα τους οφείλονται και την παραγωγική λειτουργία των εργοστασίων είναι «νόμιμος».

Παράνομο στις εργατικές  – λαϊκές συνειδήσεις πρέπει να είναι το γεγονός ότι η παραγωγή προϊόντων γίνεται για την κερδοφορία και όχι για τις εργατικές λαϊκές ανάγκες. Παράνομο πρέπει να είναι ότι για τον ίδιο λόγο, για την κερδοφορία, μένουν αναξιοποίητες μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες που έχει η χώρα μας, που για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν προς όφελος του λαού πρέπει να γίνουν κοινωνική ιδιοκτησία. Παράνομο πρέπει να είναι ότι για να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας εσύ και τα παιδιά σου πρέπει να έχεις ένα σωρό προϋποθέσεις που μάλιστα μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Παράνομο πρέπει να είναι ότι με παρόμοιο τρόπο καθορίζεται η πρόσβαση στην πρόνοια και την παιδεία. Παράνομο πρέπει να είναι ότι το εάν θα έχεις ρεύμα ή νερό στο σπίτι εξαρτάται από τον λογαριασμό και όχι από την ανάγκη που όλοι έχουν. Ακόμα και το εάν θα μένεις σε σπίτι, τρώγλη ή παγκάκι εξαρτάται από τον λογαριασμό και όχι από την ανάγκη που έχει κάθε άνθρωπος για στέγη.

Με αυτή τη νομιμότητα πρέπει να σκέφτεται ο κάθε εργατικός – λαϊκός άνθρωπος

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Απολογία οφείλει  να δώσει το σύστημα ολόκληρο και όσοι το στηρίζουν στους εργαζόμενους που πραγματοποιούν την κατάληψη στο κτίριο της περιφέρειας και τις οικογένειές τους και όχι όσοι πρωτοστατούν στην κινητοποίηση.

Να μεγαλώσει ο προβληματισμός όλων για το πόσο επίκαιρο είναι να παλέψει σήμερα ο λαός μας για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ".

Πακιστανοί καταγγέλλουν αστυνομικούς και Χρυσαυγίτες για την επίθεση με τσιμεντόλιθους

ΦΩΤΟ από eviazoom

 Δείτε τις μαρτυρίες για την άγρια επίθεση κατά μεταναστών με ξύλα και τσιμεντόλιθους στο Βασιλικό της Χαλκίδας...


Οι μετανάστες δέχθηκαν την άγρια επίθεση από 15 άτομα - που όπως υποστηρίζουν ανήκουν στην Χρυσή Αυγή - πριν από ενάμιση χρόνο στο Βασιλικό Χαλκίδας (λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές) και μάλιστα μπροστά σε αστυνομικούς που ήταν στο σημείο.

Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2012, οι δράστες ''μπούκαραν'' σε σπίτια και επιχειρήσεις μεταναστών και άρχισαν να τους χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα, ενώ με τσιμεντόλιθους και πέτρες κατέστρεψαν ολοσχερώς τα καταστήματα τους.

Οι ζημιές είναι εμφανείς ακόμα και σήμερα όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ από eviazoom
Αρκετοί Πακιστανοί μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ οι υπόλοιποι έτρεχαν τρομοκρατημένοι να σωθούν παρακαλώντας τους αστυνομικούς που βρίσκοταν στο σημείο να τους βοηθήσουν. Όπως καταγγέλουν οι μετανάστες κατά την διάρκεια της επίθεσης υπήρχε περιπολικό της αστυνομίας μπροστά από τους Χρυσαυγίτες και δεν έκανε απολύτως τίποτα απλά τους παρακολουθούσε να τους δέρνουν και να κάνουν τα μαγαζιά τους γυαλιά-καρφιά...

Μια γυναίκα που έζησε την επίθεση αναφέρει στο eviazoom: ''Έβλεπα κοντοκουρεμένους με μαύρες μπλούζες να δέρνουν τους Πακιστανούς''.

"Χρυσή Αυγή και Αστυνομία ήταν μαζί, μπροστά τους μας έσπαζαν τα μαγαζιά και δεν έκαναν τίποτα" λένε οι μετανάστες, οι οποίοι το ξημέρωμα πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας για να καταθέσουν μήνυση, αλλά και εκεί οι αστυνομικοί τους έδιωξαν όπως λένε και την επόμενη ημέρα αναγκάστηκαν να καταγγείλουν τους τραμπουκισμούς στην ΚΕΕΡΦΑ και στο πρόεδρο της Ένωσης Μεταναστών Εργατών Τζαβέντ Ασλάμ.

"Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη"

Την άνοιξη του 2013 υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πιλοτικό πρόγραμμα "Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη", στο πλαίσιο της δράσης "Δίκτυο Πρωτοπόρων Υπαλλήλων Δημοσίων Βιβλιοθηκών του Future Library", με συντονίστρια την Αικ. Κεράστα, στέλεχος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς και μέλος του Δικτύου.
Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρει Δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα αναζήτησης εργασίας, και προσβλέπει στην ικανοποίηση της προφανέστατης ανάγκης των ανέργων για υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας σήμερα.  Απευθύνεται κυρίως σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης εργασίας και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις (προετοιμασία βιογραφικού σημειώματος, συμμετοχή σε συνεντεύξεις, εργαλεία αναζήτησης εργασίας κλπ.) για να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στην αγορά εργασίας.
Η υπηρεσία υλοποιείται στις Βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας:
Τα μετρήσιμα  αποτελέσματα της πιλοτικής εφαρμογής  του προγράμματος από ερωτηματολόγια αξιολόγησης και επίδρασης του  στην αναζήτηση εργασίας των συμμετεχόντων, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα για τη μελλοντική πορεία και επέκταση της νέας υπηρεσίας και σε άλλες Βιβλιοθήκες, αλλά κυρίως για τη θετική επίπτωσή της στην προσπάθεια των ανέργων για εύρεση εργασίας.

Το 88% των συμμετεχόντων εκτίμησαν θετικά (47% Πάρα πολύ, 41% Πολύ) τις γνώσεις που αποκόμισαν από το σεμινάριο και τους χρησίμευσαν στα επόμενα βήματα τους στην αναζήτηση εργασίας

Το 23%  από αυτούς που όταν παρακολούθησαν το σεμινάριο ήταν άνεργοι, σε διάστημα περίπου 2 μήνες μετά, μέχρι την ημέρα που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο, βρήκαν δουλειά! Και μάλιστα το 76% από αυτούς θεωρεί ότι στην εξεύρεση εργασίας συνέβαλλε καθοριστικά η γνώση που αποκόμισαν από τα σεμινάρια (28% Πάρα πολύ, 48% Πολύ).

Ακόμη και από αυτούς που παρακολούθησαν τα σεμινάρια και δεν ήταν άνεργοι, το 96% εκτιμά ότι η γνώση που αποκόμισαν τους ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους (42% Πάρα πολύ, 54% Πολύ).

Για το αν θα πρέπει η Βιβλιοθήκη να εντάξει στις τακτικές υπηρεσίες της το πρόγραμμα «Αναζήτηση Εργασίας με Αρωγό τη Βιβλιοθήκη» το 96%απάντησε ΝΑΙ.

Ενώ, σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες, το 99%, θεωρεί αναγκαίο να επεκταθεί το πρόγραμμα και σε άλλες Ελληνικές Βιβλιοθήκες!

Με δεδομένα, λοιπόν, τα παραπάνω στοιχεία, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και στις τέσσερις Βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας τους αμέσως επόμενους μήνες (Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2013) με τη διεξαγωγή νέου κύκλου σεμιναρίων, τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Επίσης, θα υπάρξει άνοιγμα της υπηρεσίας στην ευρύτερη κοινότητα με εκδηλώσεις και συνεργασίες με φορείς που σχετίζονται με την αγορά εργασίας, πχ με το Γραφείο Διασύνδεσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τέλος, θα επεκταθεί με εφαρμογή του το 2014 και σε άλλες Δημόσιες/Δημοτικές Βιβλιοθήκες, μέλη του δικτύου του Future Library.
Πληροφορίες για ποια Τρίτη των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα γίνουν τα σεμινάρια απευθυνθείτε στους υπευθύνους των Βιβλιοθηκών Λιβαδειάς, Χαλκίδας, Αταλάντης και Ιτέας, ή δηλώστε online συμμετοχή συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες φόρμες http://goo.gl/ndRmh1.
Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για  τις δράσεις του προγράμματος επισκεφθείτε το επίσημο site http://jobsearch.futurelibrary.gr/, τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/jobsearchlibrary, ή επικοινωνήστε στο τηλ. 22610.89979 ή με email στο aikker@gmail.com (κ. Κεράστα).
Η οικονομική ενίσχυση του προγράμματος παρέχεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και η όλη προσπάθεια υποστηρίζεται εξαρχής από τηνΑΜΕ Future Library, και τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς.

Αλιβέρι: «Τα αρχαία ναυάγια στο Νότιο Ευβοϊκό»


Το Τοπικό Τμήμα Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών διοργανώνει εκδήλωση - διάλεξη με θέμα «Τα αρχαία ναυάγια, η ναυσιπλοΐα και η θαλάσσια εμπορική διακίνηση στο Νότιο Ευβοϊκό» με ομιλητή τον καταδυόμενο αρχαιολόγο Γεώργιο Κουτσουφλάκη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών με τον οποίο το Τοπικό Τμήμα έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν σε ανάλογη εκδήλωση. Εκδήλωση του Τοπικού Τμήματος Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών

Εκδήλωση του Τοπικού Τμήματος Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών
Η διάλεξη εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια  του Τ.Τ.Α. της Ε.Ε.Σ. να αναδείξει και να προβάλει σημαντικά γεγονότα από το χώρο της επιστήμης και της τέχνης που σχετίζονται με τις πολιτιστικές αξίες του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Στο Ν. Ευβοϊκό εντοπίστηκαν  πρόσφατα αρχαία ναυάγια σε καλή κατάσταση χρονολογούμενα μεταξύ του 3ου αι. π.Χ. και 1ου αι. μ.Χ. Η παρουσία των ναυαγίων υποδηλώνει την ύπαρξη θαλάσσιου δρόμου μεγάλης σημασίας, με τον οποίο ενώνονταν το Βόρειο με το Νότιο Αιγαίο, προσφέροντας την είσοδο μίας εναλλακτικής διαδρομής για πλοία, που ήθελαν να αποφύγουν τον επικίνδυνο διάπλου ανατολικά της Εύβοιας. Ο ίδιος χώρος δημιουργούσε την προβαθμίδα για την περαίωση στις Κυκλάδες και τη μικρασιατική ακτή. Σε άμεση γεωγραφική συνάφεια με τη θαλάσσια αυτή περιοχή, βρίσκονταν πόλεις που έπαιξαν σημαίνοντα ιστορικό ρόλο ή κατείχαν σημαντικές από άποψη γεωπολιτικής σημασίας θέσεις, όπως η Αθήνα, η Ερέτρια και η Χαλκίδα.

Τα ναυάγια του Ν. Ευβοϊκού τεκμηριώθηκαν, και μελετήθηκαν συστηματικά παρέχοντας πλέον μία στερεή βάση δεδομένων για τη κατανόηση τόσο της ναυσιπλοΐας και της ναυσιπλοϊκής συμπεριφοράς, όσο και της θαλάσσιας εμπορευματικής διακίνησης προϊόντων σε ένα εύρος που εκτείνεται σε χρονικό ορίζοντα δύο χιλιετιών.

Στην εκδήλωση, για την υποβρύχια αποτύπωση των αρχαιοτήτων, θα μιλήσει η αλιβεριώτισσα και συνεργάτις του Γ. Κουτσουφλάκη, τοπογράφος - μηχανικός  Ελένη Διαμαντή.

Θα προβληθεί επίσης το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «"Αιγιλεία, Ναυάγιο 6"»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας      

Γ. ΤΖΑΝΗΣ                                        Θ.  ΓΚΕΚΑΣ

Πώς αποψιλώνονται και σήμερα τα δάση μας (*)

Θέση "Ανθηδών"- Περιοχή Λουκίσια

Η νομιμότητα καταπατείται βάναυσα με το νέο σχέδιο νόμου

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ βουλευτη ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

Η διπλανή φωτογραφία δείχνει πώς αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα πολλοί οικοδομικοί συνεταιρισμοί τις εκτάσεις που κατέχουν, όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες τις χαρακτηρίζουν δασικές. Τέτοια είναι η αποψιλωμένη έκταση 337,68 στρ. της φωτογραφίας, που μέχρι τον Ιούλιο του 2013 είχε την ίδια μορφή, δηλαδή δασική, με την υπόλοιπη έκταση.

Με απόφαση του υπουργείου Γεωργίας παραχωρήθηκε το 1981 στον Οικοδομικό Συν/σμό των Υπαλλήλων του «Εστία» εποικιστική έκταση εμβαδού 863,00 στρ. στη θέση «Ανθηδών» περιοχής Λουκισίων Ευβοίας.

Το 1997 με απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ εγκρίθηκε η χωροθέτηση και η οικιστική καταλληλότητα όλης της έκτασης, παρ' ότι ένα μεγάλο τμήμα της ήταν δασικό.

Το 2001 το Δασαρχείο Χαλκίδας εκδίδει πράξη χαρακτηρισμού για τις παραπάνω εποικιστικές εκτάσεις, χαρακτηρίζοντας ως δασικές τα 337,68 στρ. Η πράξη αυτή κατέστη τελεσίδικη με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Ευβοίας και κατοχυρώθηκε και νομοθετικά με την ψήφιση του Ν. 4061/22-3-2012, με τον οποίο οι εποικιστικές δασικές εκτάσεις περιέρχονται στη διαχείριση της Δασικής Υπηρεσίας και εφαρμόζεται η δασική νομοθεσία.

Πάραυτα τρεις μήνες αργότερα εκδίδεται Π.Δ. (ΦΕΚ 214/14/6/2012) πολεοδόμησης του συνόλου της έκτασης, δηλαδή συμπεριλαμβανομένης και της δασικής.

Ενα χρόνο μετά, όταν ο Οικοδομικός Συν/σμός πληροφορείται ότι ο ειδικός γραμματέας Δασών ετοιμάζεται, έπειτα από πρόταση του Δασαρχείου Χαλκίδας, να ζητήσει την τροποποίηση του συγκεκριμένου Π.Δ., εξαιρώντας της πολεοδόμησης τη δασική έκταση των 337,68 στρ., έφτασαν μπουλντόζες και «ξύρισαν» την επίμαχη περιοχή, όπως δείχνει και η φωτογραφία.

Το ΥΠΕΚΑ γνωρίζει την υπόθεση και αναμένεται να επαναφέρει τη νομιμότητα στην περιοχή.

Αυτή η νομιμότητα όμως καταπατείται βάναυσα με το σχέδιο νόμου, που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή σε λίγες ημέρες, μ' έναν τίτλο (Δασικά οικοσυστήματα: ορισμοί, μέτρα προστασίας, ανάπτυξης και διαχείρισης) που παραπέμπει στους αντίστοιχους τίτλους 40 και πλέον νομοθετικών παρεμβάσεων της μεταπολίτευσης στα δασικά οικοσυστήματα της χώρας και που όλες είχαν ένα και μόνον αποτέλεσμα: τη μείωση των δασικού χαρακτήρα εδαφών.

Εισάγει διατάξεις που θυσιάζουν κι άλλα τέτοια εδάφη σε οικονομικού χαρακτήρα δραστηριότητες, όπως Τουρισμός, Ενέργεια, Βιομηχανία, σε οικιστικού χαρακτήρα, όπως οικοδομικοί συνεταιρισμοί, οικισμοί, σε αγροτικού, όπως κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, και το χειρότερο όλων είναι ότι εισάγει ρυθμίσεις εμπραγμάτων δικαιωμάτων μέχρι και σε καταπατητές τέτοιων εδαφών.

Το σίγουρο είναι ότι δεν εισάγει καμία διάταξη που να ευνοεί την περαιτέρω ανάπτυξη των δασών της χώρας μας. Κι ίσως θα ήταν προτιμότερο να αποσυρθεί και να αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα του χώρου μέσα από την υλοποίηση του έργου της κωδικοποίησης της δασικής νομοθεσίας, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη.

(*) Δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία 10/10/2013

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...