Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΧΑΛΚΙΔΑ - Φρίκη: Βίασε την γυναίκα μπροστά στα μάτια του άντρα της!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία ενός χωριού έξω από την Χαλκίδα.


Σύμφωνα με το evianews.gr, ήταν βραδινές ώρες όταν ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.

Αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις διαθέσεις του.

Άρπαξε την 69χρονη γυναίκα και άρχισε να την βιάζει.

Την ώρα που προσπάθησε ο 80χρονος άντρας να αντιδράσει, άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε.

Ύστερα από λίγο όταν έφυγε από το σπίτι, το άτυχο ζευγάρι ειδοποίησε το νοσοκομείο της Χαλκίδας και αμέσως μεταφέρθηκαν εκεί.

Αυτή την στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και ψάχνουν για τα ίχνη του δράστη ενώ ενδέχεται να υπάρχει και συνεργός που κρατούσε «τσίλιες».

"Beach Tennis" στο Crazy Locals beach bar surf club

Ο Α.Π.Φ.Σ. Ηρακλής Χαλκίδας και το Crazy Locals beach bar surf club παρουσιάζουν ένα από τα πιο καυτά event του καλοκαιριού.

 Αγώνες επίδειξης "Beach Tennis" , στις νέες εγκαταστάσεις του beach bar Crazy Locals (Νέα Αρτάκη,παραλία Καλάμια,Εύβοια), την Κυριακή από τις 3 -8 μ.μ.

Θα λάβουν μέρος 4 ομάδες υψηλού επιπέδου με σκοπό να χαρίσουν θέαμα σε όσους έχουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά μας.

Επίσης όσοι έρθετε θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να παίξετε μαζί τους. 

"1ο Afternoon Beach Party" του “Ippokampos Summer Club”

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 15:00 σας προσκαλούμε στο "1ο Afternoon Beach Party" του φετινού Καλοκαιριού στην καυτή άμμο του “Ippokampos Summer Club” στην Παραλία Αλυκών, Δροσιά, Χαλκίδα!!!

Από τις 15:00 ξεκινάει το Party με Guest Dj την αγαπημένη μας Betty Lappa, με δυνατή μουσική που θα μας ανεβάζει τη διάθεση, ενώ το μπαρ της παραλίας θα φροντίσει να μην μας λείψει τίποτα και να μας δροσίζει με Cocktails και μπύρες μέχρι εξαντλήσεως !!!
Dress Code: Μαγιό MONO !!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Ippokampos Summer Club” Παραλία Αλυκών, Δροσιά, Χαλκίδα!!!

Ο Vagos Acriotis στo Sabbia Beach Bar

Αυτή την Κυριακή 30/06/2013 τo Sabbia Beach Bar αποχαιρετά τον Ιούνιο και υποδέχεται τον Vagos Acriotis σε ένα Super Summer Dj Set!!! Shots , Coctails and Fun!!!


Τάμτα, Μηδενιστής, Cabin 54, και Freaky Fortune στο Daluz Sunday Party του ΣΟΚFM 104,8

Τα Daluz Sunday Parties του ΣΟΚFM 104,8 έρχονται και φέτος, για να φτιάξουν τις Κυριακές σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει με το επόμενο Sunday Party, και τους αγαπημένους μας, Τάμτα, Μηδενιστή, Cabin 54, και Freaky Fortune αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα.

Θα είμαστε όλοι εκεί, με τον ΣΟΚ FM 104,8, στο Praia Daluz, στις Αλυκές για να χορέψουμε και να τα σπάσουμε με Τάμτα, Μηδενιστή, Cabin 54, και Freaky Fortune!

Οι Κυριακές και φέτος το καλοκαίρι θα σοκάρουν στο Praia Daluz.

Είσοδος ελεύθερη.

http://www.sokfm.gr/radio/sok-fm-sundays-party-daluz-me-tamta-ke-midenisti-300613/

Sok FM 104.8


ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ


Για 5η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013,στην πλατεία του Προκοπίου η γιορτή νεολαίας των κατηχητικών σχολείων της ενορίας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς απ όλη την Ελλάδα.

Πάνω από 60 παιδιά όλων των ηλικιών, χόρεψαν με λεβεντιά και κέφι χορούς από την Θεσσαλία, Θάσο, Σαμοθράκη, Μακεδονία, Θράκη, Πόντο και Δωδεκάνησα, συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική που έδωσε μια ιδιαίτερη νότα στη βραδιά. Εκτός από τα παιδιά, στην παράσταση συμμετείχαν και δύο τμήματα ενηλίκων.


Την εκμάθηση των χορών, το συντονισμό, το στήσιμο και την ευθύνη είχε η δασκάλα παραδοσιακών χορών κ. Παναγιώτα Ζαούρη, η οποία είναι «γέννημα - θρέμμα» του δραστηρίου συλλόγου «τ' Αλωνάκι» της Χαλκίδας.

Τη φετινή βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, που παρακολούθησε και χειροκρότησε την προσπάθεια των παιδιών. Στο τέλος της παράστασης ο Σεβασμιώτατος μίλησε από καρδιάς και συνεχάρη τον καλό Εφημέριο της Ενορίας π. Δημήτριο Πατεράκη και όλους τους συνεργάτες του, για την αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν, να κρατήσουν ζωντανή την παράδοσή μας κόντρα στις ξενόφερτες «σειρήνες» των καιρών. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το να βγούμε από την οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας, σίγουρα έχει σημασία, αλλά σχετική. Απόλυτη όμως σημασία έχει να μην προδώσουμε τις μεγάλες αξίες της Ορθοδοξίας και του Έλληνισμού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο λαός του Προκοπίου έδωσε το παρόν και το πιο θερμό του χειροκρότημα σε όλα τα παιδιά.

Ο Αποστόλου για τους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

"Καταβολή οφειλόμενων μισθών στους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και  αποσαφήνιση του ρόλου της  και των προοπτικών της για την Ελληνική αμυντική βιομηχανία και τη τοπική οικονομία" ζητά με εώτησή του στη Βουλή, ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στην Εύβοια.

Το κείμενο της ερώτησης:

"Η Ηλεκτρομηχανική Κύμης  που είναι ενταγμένη στις αμυντικές  βιομηχανίες της χώρας τόσο εκ του καταστατικού της όσο και  του επιχειρησιακού της σχεδίου, παράγει οπλισμό και υλικά  αμυντικού χαρακτήρα μεταξύ των οποίων Αντιβαλλιστικά Κράνη, Αλεξίσφαιρα Γιλέκα, στολές ΡαδιοΒιοΧημικού Πολέμου κ.α.  Επιπλέον αποτελεί και τον σοβαρότερο εργασιακό και οικονομικό πνεύμονα της περιοχής Κύμης, η οποία στην Εύβοια - στον νομό της ανεργίας – έχει σημαντικά μεγαλύτερο ποσοστό ανέργων από ότι ο μέσος όρος  στο νομό.

Οι αστοχίες στην υλοποίηση  του υπάρχοντος σχεδιασμού, τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, η ανικανότητα των  μέχρι σήμερα διοικήσεων  και  η εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών  των κυβερνήσεων έχουν οδηγήσει σε κρίσιμη κατάσταση την επιχείρηση. που  είναι η μοναδική αμυντική βιομηχανία στη χώρα  για την κατηγορία των προϊόντων που παράγει.

Παράλληλα σήμερα υπάρχουν υπόνοιες εσκεμμένης κωλυσιεργίας από το υφιστάμενο  Δ.Σ για την κατάθεση προσφοράς σε διαγωνισμό κατασκευής αντιβαλλιστικών κρανών

Εκτός αυτού αναφέρεται ότι ενώ το ΥΠΕΘΑ έχει καταβάλει  στην εταιρεία χρηματικά ποσά για  να εξοφληθεί μέρος των οφειλομένων  στους εργαζόμενους με εντολή να πληρωθούν ΟΛΟΙ, «κάποιοι» προτάσσουν αστήριχτες δικαιολογίες και εξαιρούν τους εργαζόμενους της ΗΜΚ

Επειδή:

Α) Οι μέχρι σήμερα παραλείψεις, καθυστερήσεις αλλά και ανεπαρκείς ενέργειες των διοικήσεων της  εταιρείας έχουν προφανείς στόχους  – μεταξύ των άλλων – την  απαξίωση και το κλείσιμο του εργοστασίου  αλλά και την ψυχολογική καταρράκωση και παραίτηση των εργαζομένων

Β)  Επειδή κάποια μεγαλοστελέχη  διαδίδουν δεξιά και αριστερά ότι η επιχείρηση δεν ανήκει στον αμυντικό τομέα, αλλά στο πολιτικό

Γ) Οι εργαζόμενοι είναι  μέχρι σήμερα απλήρωτοι για όλο  το 2013

Ερωτώνται οι κκ. Υπουργοί:
Ανήκει η αναφερόμενη επιχείρηση στην αμυντική βιομηχανία της χώρας ή αποτελεί συνηθισμένη επιχείρηση παραγωγής καταναλωτικών αγαθών;
Αν ναι, προτίθεστε να στηρίξετε τη λειτουργία και βιωσιμότητα της με όρους και προϋποθέσεις που να ενισχύουν την ανάπτυξη της εθνικής βιομηχανίας αμυντικού υλικού καθώς και τον απεγκλωβισμό των αμυντικών αγορών από κυκλώματα μεσαζόντων και επιτήδειων προμηθευτών που προωθούν ξένα συμφέροντα;
Προτίθεστε να ελέγξετε το ΔΣ της εταιρείας για τις κωλυσιεργίες και  εκ του πονηρού αδικαιολόγητες καθυστερήσεις για τα θέματα άμεσης πληρωμής των εργαζομένων και συμμετοχής της εταιρείας σε διαγωνισμούς που τρέχουν;


Ο ερωτών βουλευτής

Βαγγέλης Αποστόλου"

Ο Αναγνωστάκης για τους οικοδόμους και τον ΟΑΕΕ

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης με αφορμή έγγραφο του  Συλλόγου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων  Χαλκίδας και Περιχώρων, που αφορά  την ύπαρξη ειδικού λογαριασμού του ΙΚΑ, για την πληρωμή των αποδοχών αδείας και του επιδόματος αδείας.

«Βιωσιμότητα Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών».

Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο βουλευτής Εύβοιας  της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρης Αναγνωστάκης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση  σχετικά με τη βιωσιμότητα λειτουργίας του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Η ερώτηση έγινε στη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς κρίνεται πως  η προωθούμενη ρύθμιση για  εξόφληση οφειλών προς τον Οργανισμό, αποκλείει πολλούς επαγγελματίες από τη δυνατότητα υπαγωγής σε αυτήν.


Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης, που βιώνει ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών, ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός, αν υπάρχει η πρόθεση να αποσυνδεθεί η θεώρηση βιβλιαρίων, από την ασφαλιστική ενημερότητα και αν υπάρχει η πρόθεση γενίκευσης παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όλους τους ελευθεροεπαγγελματίες χωρίς προϋποθέσεις. 

“Fausto Coppi – Σιρκουΐ ποδηλατών Χαλκίδας”

Στα πλαίσια των αθλητικών  του δράσεων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος  Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), με την συνεργασία του αθλητικού ομίλου Θησέας και με την ενεργό συμμετοχή των ποδηλατών Χαλκίδας, διοργανώνει την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας: “Fausto Coppi – Σιρκουΐ Χαλκίδας”, που θα διεξαχθεί σε κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI.

Η διαδρομή   του Σιρκουί θα είναι στην περιοχή του Κολυμβητηρίου, στο Πάρκο Λαού (εκκίνηση/τερματισμός) και περιλαμβάνει τις οδούς: Ήρας – Αντιγόνου – 28ης Οκτωβρίου – Αρεθούσης – Αλιβερίου, συνολικής απόστασης 1960μ.

Το  πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Ώρα 10:00: ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ εντός της αγωνιστικής διαδρομής (Με κληρώσεις δώρων των χορηγών).

Ώρα 11:00: Σιρκουί Μάστερ Α-Β-Γ και ΟΠΕΝ (όλες οι κατηγορίες) 30χλμ. (15στροφές).

Ώρα 11.50 Παρουσίαση ομάδων Ανδρών Ελιτ

Ώρα 12:00: Σιρκουί ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΙΤ 45χλμ (22στροφές).

Στο Σιρκουί, που θα ζωντανέψει ξανά μετά από πολλά χρόνια, την ποδηλασία στην Χαλκίδα, αναμένονται να συμμετάσχουν οι περισσότεροι των πρωταγωνιστών στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Ανδρών, από πολλά σωματεία και από τις επαγγελματικές ομάδες της Ελλάδας , καθώς και πολλοί άλλοι αθλητές στην κατηγορία Open, ανοικτή για αθλητές άνω των 19 ετών, με ή χωρίς αγωνιστικό δελτίο.

Την διεύθυνση  του αγώνα, έχει αναλάβει ο Χαλκιδέος πρωταθλητής Κώστας Χριστοδούλου, που διακρίνεται για το πάθος και την αγάπη του τόσο για την πόλη του και το ποδήλατο.
Χορηγοί του  αγώνα είναι: τα ποδήλατα Fausto Coppi, και τα προιόντα ZipVit, η Ταβέρνα Καντούρος, Σταθόπουλος Homeworks και Ποδηλάτες Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2013»

Για την πρώτη εβδομάδα του ΙΟΥΛΗ, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2013» που διοργανώνει ο  Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), καθώς και όσων γίνονται σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους…κ.ά, στην πόλη της Χαλκίδας,    έχουν ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:00  στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι)

Παράσταση: Μπαλέτου Παιδικών & Εφηβικών Τμημάτων

A΄ Μέρος  ‘‘Χορός στον Κήπο των Θαυμάτων’’

Β΄ Μέρος  ‘‘Το Χαμόγελο της Τζοκόντα’’, υπεύθυνη δασκάλα Δούκα-Πολύζου Μίνα

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:30 στην Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι)

Η Δημοτική Σχολή Χορού, παρουσιάζει την παράσταση Μοντέρνου Χορού, με τίτλο:  ‘‘Fame’’, υπεύθυνη δασκάλα Γιαννιώδη-Διατσίδη Ξένια

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 19:30 στη Πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι)

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «Ν.ΣΚΑΛΚΩΤΑ», παρουσιάζει «Συναυλία Λαϊκής Μουσικής», με τη συμμετοχή μαθητών και δασκάλων του ωδείου.

Είσοδος Ελεύθερη

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 19:30 στη Πλατεία Μάλλιου

Η Δημοτική Σχολή  Χορού, παρουσιάζει την παράσταση FLAMENCO με τίτλο ‘‘Αναμνήσεις – Recuerdos’’, υπεύθυνη δασκάλα Θωμά-Καλαμακίδη Κατερίνα

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:00 στην Πλατεία Νότη & Άννας Καπνίση, Αγ, Κωνσταντίνος (εργατικές κατοικίες)

Παράσταση «Καραγκιόζη», από το θέατρο σκιών του Θανάση Σπυρόπουλου

Είσοδος Ελεύθερη

Μουσικοχορευτικές Γέφυρες Κρήτης - Πόντου

Οι Σύλλογοι Εύβοιας, Κρητών «Ο Ψηλορείτης» και Ποντίων «Οι Κομνηνοί», σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), παρουσιάζουν την εκδήλωση λαογραφικού χαρακτήρα με τίτλο: «Μουσικοχορευτικές Γέφυρες ΚΡΗΤΗΣ – ΠΟΝΤΟΥ».

Κρητικοί και Πόντιοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διάσωση της κοινής τους παράδοσης.

Η επιθυμία εκείνων που ζητούσαν να γίνει μία κοινή εκδήλωση των συλλόγων των Κρητικών και των Ποντίων στην Χαλκίδα πρόκειται να ικανοποιηθεί.

Οι δύο σύλλογοι ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν μία ξεχωριστή μουσικοχορευτική παράσταση, με τον τίτλο: «Μουσικοχορευτικές γέφυρες Κρήτης-Πόντου». Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τον τίτλο της εκδήλωσης, στόχος της θα είναι η ανάδειξη των κοινών στοιχείων που έχουν οι Κρητικοί και οι Πόντιοι στη μουσική και στο χορό.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 8,30 μ.μ. στο θέατρο "Ορέστης Μακρής| στο Πάρκο Λαού , Πόντιοι και Κρητικοί τολμούν  μία νέα αρχή. Αποφάσισαν να συνεργάζονται σε πολιτιστικό επίπεδο και όχι μόνο, έτσι ώστε να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα και να περνούν τα μηνύματα που θέλουν, μέσα από την ανάδειξη της παράδοσης, των ηθών και των εθίμων τους. 

ΧΑΛΚΙΔΑ: Παιδική Θεατρική Παράσταση «ΧΑΪΝΤΙ»

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:00  στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού)


Παιδική Θεατρική Παράσταση «ΧΑΪΝΤΙ» το κορίτσι των Άλπεων. Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει τη νέα ποιοτική παραγωγή για τους μικρούς μας φίλους γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Γενική είσοδος: 10€

(Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικός Κινηματογράφος REX, ώρα: 10:00-14:00 & 19:00-22:00)

Λίγα λόγια…

Η Χάϊντι…. ο  Πήτερ…. ο παππούς και η κατσίκα…. μας ταξιδεύουν στα Αλπικά τοπία….και σε πολύ απλές καθημερινές χαρές της ζωής…. Η αγάπη, ο αλτρουισμός, ο σεβασμός, η εκτίμηση είναι έννοιες που διδάσκονται μέσω της παράστασης με τον πιο γλυκό, χαμογελαστό, ξένοιαστο τρόπο…. Το μοναδικό τρόπο της Χάϊντι….!!!!

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έκθεση Ζωγραφικής – Χαρακτικής, με τίτλο: «Κύπριοι Νέοι Δημιουργοί».

Με τη συμπαράσταση του  Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Νεολαία Ομοσπονδίας Κυπριακών  Οργανώσεων Ελλάδας, ο Σύλλογος Κυπρίων  Εύβοιας και σε συνεργασία με τις  Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού Κύπρου «Σπίτι της Κύπρου», παρουσιάζουν στην πόλη μας την έκθεση Ζωγραφικής – Χαρακτικής, με τίτλο: «Κύπριοι Νέοι Δημιουργοί».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην ισόγεια  αίθουσα του Δημαρχείου «Αριστοτέλης» (παραλία χαλκίδας) και τα εγκαίνια θα γίνουν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:00.

Διάρκεια  έκθεσης: 1 – 7 Ιουλίου.

 Ώρες  λειτουργίας: Καθημερινά 11:00-14:00 & 18:00-22:00

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 20:00  αίθουσα «Αριστοτέλης (Δημαρχείο, παραλία)

ΧΑΛΚΙΔΑ: «Τα παιδιά θα ‘ρθούνε στις Οχτώ» στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού)

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ, ώρα 21:00  στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού) θα ανέβει η Θεατρική Παράσταση «Τα παιδιά θα ‘ρθούνε στις Οχτώ».

 Πρόκειται για την πετυχημένη κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασιλική Ανδρίτσου, Αλέξανδρος Ρήγας

Γενική είσοδος: 10€

Η υπόθεση..

Ένα ζευγάρι παντρεμένο, πρώην ερωτευμένο, βρίσκεται φυλακισμένο και εγκλωβισμένο στο υπόγειο play room του ίδιου τους του σπιτιού, από 2 ληστές, που την ίδια στιγμή τους αδειάζουν τον επάνω όροφο του σπιτιού τους. Παράλληλα, οι ίδιοι, «αδειάζουν» τις ψυχές τους, αλληλοκατηγορούνται, αλληλοαπειλούνται, θυμούνται, φοβούνται, απελπίζονται, ελπίζουν, χαμογελούν, μέσα από τις αγωνιώδεις προσπάθειες μιας ολόκληρης νύχτας να βρουν τρόπους διάσωσης και διαφυγής.

Γιατί έτσι είναι  η ζωή, έχει χιούμορ και μία  «άρρωστη» οπτική της δικαιοσύνης. Όταν κάποιοι μας ληστεύουν, μας  ξυπνάνε και τότε είναι που σηκωνόμαστε από τα κρεβάτια μας και μπορούμε όρθιοι, πια, ν’ αγωνιστούμε…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...