Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Δημ. Κρεμαστινός στη Χαλκίδα σε ημερίδα για τη στεφανιαία νόσο και την καρδιακή ανεπάρκεια

Ο πρώην υπουργός υγείας και ένας από τους επιφανείς καθηγητές καρδιολογίας της Ευρώπης,κ. Δημ. Κρεμαστινός, έρχεται στη Χαλκίδα για να πάρει μέρος σε επιστημονική ημερίδα με θέμα " Προδιαθεσικοί παράγοντες στεφανιαίας νόσου και καρδιακή ανεπάρκεια".

Την ημερίδα διοργανώνει η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 17:30 στο Αμφιθέατρο του Νομαρχαικού Μεγάρου στη Χαλκίδα (Λεωφόρος Χαϊνά 93).

Συντονιστές θα είναι:

Κρεμαστινός Δημήτριος, καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας
Μαντάς Ιωάννης, συντονιστής διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΓΝΝ Χαλκίδας

Επίσης, θα μιλήσουν:

Λεκάκης Ιωάννης, καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Ηλιοδρομίτης Στάθης, αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Φιλιππάτος Γεράσιμος, αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Παρασκευαϊδης Ιωάννης, αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Τσούγκος Ηλίας, Καρδιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης Β' Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

«Την πιστολιά την άκουσαν όλοι, αλλά για τον φόνο δεν ξέρει κανείς τίποτα».

Της Κατερίνας Χατόλα 

 

Το τελευταίο διάστημα, η κοινή γνώμη «βομβαρδίζεται» με ειδήσεις που αφορούν αποκαλύψεις κρουσμάτων διαφθοράς του κρατικού μηχανισμού (μίζες στο Υπουργείο Ανάπτυξης, συμμορία στο ΙΚΑ Καλλιθέας), αποκαλύψεις για ύπαρξη πλήθους «μαϊμού αναπήρων» που λάμβαναν αληθινά επιδόματα, κλπ.

Μαζί με τα ρεπορτάζ για τα «κατορθώματα» και τα παράνομα αποκτήματα των αποκαλυφθέντων και συλληφθέντων, προβάλλονται και δηλώσεις ή συνεντεύξεις αρμοδίων υπουργών (εντός της αρμοδιότητας των οποίων συνέβησαν τα «παρατράγουδα»), οι οποίοι περιγράφουν, σχολιάζουν  και ελεεινολογούν την κατάσταση και απαριθμούν τα μέτρα που ελήφθησαν για «να μπει επιτέλους το μαχαίρι στο κόκκαλο». Αναμφισβήτητα, κορυφαίος στην δραματική παρουσίαση τέτοιων γεγονότων υπουργός, είναι ο κύριος Λοβέρδος, το βλέμμα και το ύφος του οποίου δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες στους τηλεθεατές ότι, ο άνθρωπος την έχει πάρει πολύ «επί πόνου» την όλη ιστορία.
Ωραία και διδακτικά όλ’ αυτά, όμως κάτι λείπει απ’ όλες αυτές τις ιστορίες, κάτι που, χωρίς αυτό, δεν υπάρχει λογική εξήγηση. 

70.000 ευρώ για τις στολές των... δέκα (!) Δημοτικών Αστυνομικών!

Κι όμως! Αυτό το ποσό ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο για την αγορά νέων στολών, για τα μόλις δέκα άτομα που είναι στη Δημοτική Αστυνομία! Με άλλα λόγια, για να ντυθεί ο κάθε δημοτικός αστυνομικός της Ξάνθης, θα ξοδευτούν... 7.000 ευρώ!

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άφαντη η Διαύγεια στη ΔΕΥΑ Κύμης Αλιβερίου - Έχει δημοσιεύσει μόνο δυο αποφάσεις!

Μέχρι σήμερα, 26 Μαρτίου 2012, έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος (15 Μαρτίου 2011) από τότε που οι Δήμοι έχουν υποχρέωση να δημοσιεύουν στο Δι@υγεια τις αποφάσεις των οργάνων τους και ιδίως εκείνες που συνεπάγονται δαπάνες. 




Την ίδια υποχρέωση έχουν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις. Από τις Δημοτικές επιχειρήσεις οι σημαντικότερες είναι οι Δημοτικές Επιχειρήσεις ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) γιατί διαχειρίζονται πολλά – ίσως και πάρα πολλά – χρήματα.

Στην Εύβοια λειτουργούν τέσσερις ΔΕΥΑ, της Χαλκίδας – η παλαιότερη-, της Ερέτριας, του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης –Αγίας Άννας. Από τις τέσσερις ΔΕΥΑ της Εύβοιας, η ΔΕΥΑ Χαλκίδας έχει δημοσιεύσει στο Δι@υγεια 1123 Αποφάσεις, η ΔΕΥΑ Ερέτριας 323, η ΔΕΥΑ Μαντουδίου 209 και η ΔΕΥΑ Κύμης Αλιβερίου 2!!!

Παρότι τις προάλλες ψήφισε προϋπολογισμό του 2012, άγνωστο εάν είχε προϋπολογισμό του 2011 (για τους τρεις τελευταίους μήνες), άγνωστο πως κάνει δαπάνες – διότι κάνει- πως κάνει προμήθειες και πως πληρώνει αμοιβές και οφειλές, πάντως καμία απόφαση δεν έχει αναρτήσει στο Δι@γεια.

Μετά βγαίνουν τα πορίσματα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Ρακιτζή, του α΄ και του β΄, και μιλάνε για αδιαφάνεια και παρανομίες στους δήμους και διαμαρτύρονται γιατί θίγονται οι δημαρχαίοι. Εδώ τόσους μήνες απόλυτο σκοτάδι, πίσσα, και δεν διαμαρτύρεται κανείς!

"Μέσα από τα δικά μου μάτια" τέσσερις γενιές της Αριστεράς.

Μαρία Μπακλαβά, Λουκάς Τύμπας, Βαγγέλης Αγγέλου, Λούλα Τύμπα, Ελένη Αλατά - Καραγιάννη, Κατίνα Ψαριανού, Σπ. Παπαγεωργίου

Τρεις γενιές της Αριστεράς συναντήθηκαν για να τιμήσουν την... τέταρτη!


Στο Μπούρτζι , έγινε η συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη της ΔΗΜΑΡ και των αδελφών Δημητρίου της οικογένειας του Καπετάν Νικηφόρου, του αντάρτη που συνοδεύοντας τον Άρη Βελουχιώτη συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατίναξη  της γέφυρας του Γοργοπόταμου, της μεγάλης αντιστασιακής πράξης που έφερε πιο κοντά την ήττα τον Γερμανών στο ρωσικό μέτωπο.

Οι αδελφές του Δημητρίου, Λούλα Τύμπα και Κατίνα Ψαριανού (του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ), έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Σπύρο Παπαγεωργίου υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας της ΔΗΜΑΡ και  την Ελένη Αλατά - Καραγιάννη, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.

Η κα Λούλα Δημητρίου - Τύμπα παρουσίασε το βιβλίο της "Μέσα από τα δικά μου μάτια" που μόλις κυκλοφόρησε και σημειώνει ξεχωριστή επιτυχία.

Η Ελένη Αλατά αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καπετάν Νικηφόρου, ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε τους δεσμούς της ΔΗΜΑΡ με την αριστερή παράδοση και ο Σπύρος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στους αγώνες του λαού της Εύβοιας την περίοδο της Κατοχής και τους συνδύασε με τη σημερινή κατάσταση.

"Το βιβλίο της Λούλας Δημητρίου - Τύμπα είναι χρήσιμο αλλά και απαραίτητο για την ιστορία της Αριστεράς" τόνισε ο Βαγ. Αγγέλου κλείνοντας την εκδήλωση.

To “Πλοίο της Ειρήνης» στον Πειραιά - «Για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά»

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε σήμερα, γύρω στις 11 το πρωί, προερχόμενο από Ιταλία, το ιαπωνικό «Πλοίο της Ειρήνης», στο οποίο επιβαίνουν 1.000 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και επιζώντες τού Ολοκαυτώματος της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε μετά την αλλαγή φύλου του συζύγου

Οι Barry και Anne Watson παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2002, ως άντρας και γυναίκα.


Εννέα χρόνια αργότερα, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους, με την διαφορά ότι αυτή τη φορά ήταν γάμος γυναίκας με γυναίκα, καθώς ο Barry είναι πλέον μια γυναίκα που ονομάζεται Jayne.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καλαμάρια - γίγαντες στο Αιγαίο

Δύο τεράστια καλαμάρια, σπάνιοι επισκέπτες στις ελληνικές θάλασσες, βρέθηκαν μέσα σε 48 ώρες στη Σάμο και στους Λειψούς.


Σύμφωνα με το δίκτυο παρατήρησης του Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος», που τα κατέγραψε, πρόκειται για καλαμάρια του είδους Ommastrephes bartramii, τα οποία απαντώνται συνήθως στον Ειρηνικό Ωκεανό και σπανίως εμφανίζονται στη Μεσόγειο και μάλιστα στο Αιγαίο.

Το πρώτο, ένα καλαμάρι μήκους 1,63 μ. και βάρους 9 κιλών, εντοπίστηκε νεκρό στις 8 Μαρτίου, κοντά στην παραλία Κοκκάρι της Σάμου, από μέλη της ομάδας Αυτοδυτών Σάμου. 
 

Δείτε εδώ όλα τα γκολ (234!) που έχει σημειώσει ο Μέσι μέχρι σήμερα (video)

O Λιονέλ Μέσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ηγετική φυσιογνωμία της υπερπρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα, έχει σημειώσει 234 γκολ στη σύντομη μέχρι στιγμής καριέρα του, αφού είναι μόλις 24 ετών!


Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα γκολ που έχει σκοράρει μέχρι σήμερα! Χρονολογικά και σε σειρά τα "θύματά" του ένα-ένα.

TO VIDEO ΕΔΩ

Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί της Χαλκίδας δίνουν το αίμα τους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στα πλαίσια της ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας και της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου, πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας από τις 8:30 – 13:00.


Έχοντας υπόψη τη μεγάλη ζήτηση αίματος, απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους στην Τράπεζα αίματος του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

Επίθεση από το σκύλο του δέχτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Στο νοσοκομείο για ράμματα μεταφέρθηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, όταν δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο του το σκύλο, ράτσας πίτμπουλ. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Διαδικτυακές, εθνικιστικές αθλιότητες σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια σπίλωσης του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ο οποίος κατηγορείται ψευδώς από διάφορα site και blogs που συνήθως φιλοξενούν ακροδεξιές και εθνικιστικές απόψεις, ότι αφαίρεσε την ελληνική Σημαία από το πρωθυπουργικό γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου. 

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιο είναι το πραγματικό δίλημμα των επερχόμενων εκλογών ;

Του Κώστα Χαϊνά

Νομίζω ότι αυτές οι εκλογές έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όπως όλα δείχνουν είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστεί το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, έτσι όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, με την εναλλαγή των δύο κομμάτων εξουσίας.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στη Βουλή για πρώτη φορά ενδέχεται να περάσουν την πόρτα της ίσως και δέκα κόμματα. Μάλλον καλό είναι αυτό. Ίσως περνάμε σε μια νέα εποχή. Στην εποχή των Κυβερνήσεων συνεργασίας. Ας μάθουμε να συζητάμε και να συμφωνούμε σε κάποια πράγματα και να τα κάνουμε πράξη. Και σε Κυβερνητικό επίπεδο. Είδαμε τι έκαναν στη χώρα οι λεγόμενες «ισχυρές» αυτοδύναμες Κυβερνήσεις του δικομματισμού.
Ποιο όμως είναι το πραγματικό δίλημμα αυτών των εκλογών ; Για κάποιες δυνάμεις είναι το δίλημμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο μνημόνιο.

Έπεσαν οι πρώτες αποβολές για τις μούντζες στην παρέλαση

Με τρεις μέρες αποβολή τιμωρήθηκαν έξι μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Γαλατσίου για το άνοιγμα της παλάμης προς την εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Υπάρχουν λύσεις για τα δημοτικά ραδιόφωνα

"Υπάρχουν λύσεις για τα δημοτικά ραδιόφωνα" τονίζεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ και επισημαίνεται:


"Να βρούμε μαζί τη λύση για τα δημοτικά ραδιόφωναΤα δημοτικά ραδιόφωνα δημιουργήθηκαν το 1987 ως απάντηση στο κρατικό μονοπώλιο των ερτζιανών, με τον «Αθήνα 9,84» να είναι το «πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο». Ακολούθησαν την ίδια χρονιά, η δημοτική τηλεόραση και τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, ο «Ξένιος», τα δημοτικά ραδιόφωνα της Λειβαδιάς, της Χαλκίδας, και τα διαδημοτικά ραδιόφωνα της Αττικής «Δίαυλος», «Ράδιο 5»,”9.31Τικ- Τακ στα FM με τη συνεργασία πολλών όμορων δήμων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βρέθηκε κρεμασμένος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο πρόεδρος του Α.Ο Σπερχογείας, Πέτρος Γεωργανάς, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.


Σαν κεραυνός έπεσε στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και στην κοινωνία της Σπερχογείας Μεσσηνίας .

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ΕΥΔΑΠ έκοψε το νερό από τους Γιατρούς του Κόσμου

Μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε 50 χώρες του πλανήτη γιατρεύοντας άρρωστους ανθρώπους και προσφέροντας νερό στη δίψα τους αλλά από σήμερα οι Γιατροί του Κόσμου έμειναν οι ίδιοι χωρίς νερό. Είναι απίστευτο αλλά αληθινό. 


Η ΕΥΔΑΠ διέκοψε την υδροδότηση των γραφείων των Γιατρών του Κόσμου επειδή καθυστέρησαν να πληρώσουν τον τελευταίο λογαριασμό όπως αναφέρουν οι ίδιοι και στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέο ΔΣ στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου.

Ύστερα από ψηφοφορία, η σύσταση του ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παλαιολόγος Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Κατσινόπουλος Αναστάσιος
Γραμματέας: Κιούσης Δημήτριος
Ταμίας: Τσάλας Στέλιος
Αν.Γραμματέας: Μπουρνούς Νικόλαος
Μέλη: Δρακούλης Ιάκωβος
Σίμωσης Περικλής
Κόλια Σοφία
Κουγιάννου Αικατερίνη

Σ. Ψάλτης: Κινδύνευσε να καεί από φωτιά που πήρε το ξενοδοχείο που μένει!

Ο Στάθης Ψάλτης και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης “Αχαρνείς” έζησαν δύσκολες στιγμές όταν, σήμερα το πρωί, ξέσπασε φωτιά στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση από τους δασκάλους την Πέμπτη

Αποχή από το μάθημα για τέσσερις ώρες αποφάσισε η Διδασκαλική Ομοσπονδία για την Πέμπτη, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ.


Η απόφαση αφορά στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αλλά η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τους εργαζόμενους και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, εφόσον με απόφαση των Νομαρχιακών Τμημάτων, αποφασιστούν ανάλογες δράσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κοιμάσαι λίγο ή πολύ; Κίνδυνος για την καρδιά

Όταν πρόκειται για την υγεία της καρδιάς τους, οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στον πολύ και στον λίγο ύπνο. 


Σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα  η οποία διαπίστωσε ότι οι ενήλικες που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες και αυτοί που κοιμούνται περισσότερο από οκτώ ώρες το βράδυ, κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρδιολογικά προβλήματα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καρδιολόγο Ρόχιτ Αρόρα της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Σικάγο, που παρουσίασαν τα σχετικά ευρήματα στο συνέδριο του Αμερικανικού Κολλεγίου Καρδιολογίας στην ίδια πόλη, ανέφεραν ότι ο ανεπαρκής ύπνος αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό και έμφραγμα

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΔΗΜΑΡ: Ιερή διαδικασία οι εκλογές -Να μην εκφυλιστούν σε επίπεδο πεζοδρομίου

"Οι εκλογές είναι για μας μια ιερή διαδικασία της δημοκρατίας που δεν πρέπει να υποβαθμίζεται από προσωπικά μίση ούτε να εκφυλίζεται σε επίπεδο πεζοδρομίου"

Αυτό τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας σε ανακοίνωσή της και θεσπίζει κανόνες δεοντολογίας. Στην ανακοίνωση   αναφέρονται τα εξής:

Εμείς τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς Ευβοίας αισθανόμαστε την υποχρέωση, στην επερχόμενη προεκλογική περίοδο να δεσμευτούμε σε μία σειρά από κανόνες δεοντολογίας που πιστεύουμε, θα βελτιώσουν τον πολιτικό πολιτισμό όλων μας.

Θα προσπαθήσουμε ο προεκλογικός μας αγώνας να έχει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα για την πόλη και το νομό. Θα τυπώσουμε τον μικρότερο δυνατό αριθμό φυλλαδίων, δεν θα πετάμε φυλλάδια στους δρόμους ούτε θα κολλάμε αφίσες, παρά μόνο στα σημεία που θα μας υποδείξουν οι Δήμοι. Δεν θα βάψουμε τοίχους με συνθήματα ή γκράφιτι.

Δεν θα προκαλέσουμε ηχορύπανση εγκαθιστώντας εξωτερικές ηχητικές εγκαταστάσεις ή κορνάροντας με αυτοκίνητα. Οι πόλεις μας είναι ήδη επιβαρυμένες με ηχορύπανση που δημιουργεί προβλήματα σε όλους μας που ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτές.

Καταλαβαίνουμε ότι η Χαλκίδα αλλά και οι περισσότερες πόλεις του νομού αντιμετωπίζουν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα. Δεν θα αποκλείσουμε δημόσιους χώρους και δρόμους και με κανένα τρόπο δεν θα συμβάλλουμε στην επιδείνωση του κυκλοφοριακού.

Θα σεβαστούμε την προσωπική ζωή, την τιμή και την υπόληψη όλων των υποψηφίων, όλων των κομμάτων. Οι εκλογές είναι για μας μια ιερή διαδικασία της δημοκρατίας που δεν πρέπει να υποβαθμίζεται από προσωπικά μίση ούτε να εκφυλίζεται σε επίπεδο πεζοδρομίου

Θα προσπαθήσουμε ο εκλογικός μας αγώνας να έχει το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Το κόμμα μας έχει ήδη ζητήσει από τη Βουλή τη γενναία μείωση της επιχορήγησης των κομμάτων κατά 50% και οι βουλευτές μας έχουν αποποιηθεί τα επιδόματα συμμετοχής τους σε επιτροπές της Βουλής.

Οι παραπάνω δεσμεύσεις μας είναι το ελάχιστο δείγμα της αντίληψής μας για τη λειτουργία της δημοκρατίας. Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα προκειμένου να συμφωνήσουμε από κοινού όχι μόνο στα παραπάνω αλλά και σε άλλες πιθανώς προτάσεις προς την ίδια κατεύθυνση

31χρονη με ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο 79χρονου στην Ιχθυόσκαλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Χαλκίδας, επί της οδού Μακαρίου πλησίον της ιχθυόσκαλας, όταν Ι.Χ. όχημα με οδηγό 31χρονη συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με αναβάτη 79χρονο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο 79χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Γερμανία: Απεργία των εργαζομένων παραλύει τα αεροδρόμια

Lufthansa Boeing 747-400 (D-ABTD "Hamburg...
(Photo credit: Wikipedia)

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις του προσωπικού όλων των κατηγοριών στα γερμανικά μεγάλα αεροδρόμια με αίτημα την αύξηση κατά 6,5% των μισθών, είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν πάνω από 400 δρομολόγια της Lufthansa και Air Berlin.


Οι περισσότερες από τις ακυρώσεις αφορά πτήσεις της Lufthansa σε δρομολόγια εσωτερικού. Το γερμανικό δημόσιο, δεν συζητά ούτε το ποσοστό της αύξησης που διεκδικούν οι εργαζόμενοι, αντιπροτείνοντας αύξηση κοντά στο 4% ενώ προσφέρεται να την καταβάλλει σε δύο ισόποσες δόσεις.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σφάζονται παλικάρια στον.. Συνασπισμό!

Σφάζονται παλικάρια στον Συνασπισμό με αφορμή τις διεργασίες που γίνονται για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.


Σύμφωνα με πληροφορίες η Κουμουνδούρου συγκάλεσε προχθές «κλειστή» συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος με αποκλειστικό αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων κατά την διάρκεια της οποίας έγινε χαμός.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έπιασε την 20χρονη σύζυγο του στο κρεβάτι με 70χρονο κι έναν ακόμη νεαρό

Είχε υποψίες ότι η 20χρονη σύζυγος του «νυχτοπερπατάει». Ούτε που φανταζόταν όμως με ποιόν τον απατούσε. Όταν την παρακολούθησε δεν πίστευε στα μάτια του. Την έπιασε στα «πράσα» με έναν 70χρονο κι έναν νεαρό.

Το ροζ σκάνδαλο συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες, την μικρή κοινωνία κωμόπολης της Λέσβου.

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...