Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στη Χαλκίδα, μίλησε για τον μεγάλο του έρωτα


Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήρθε στη Χαλκίδα και μίλησε για τον  μεγάλο του έρωτα ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ σε μια ξεχωριστή εκδήλωση του Λυκείου  Ελληνίδων στο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ. 

Ο μοναδικός καλλιτέχνης έγινε θερμά δεκτός από τις Χαλκιδέες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα και απέσπασε το χειροκρότημα των πάντων.


Για το πώς κατάφερε να συνδυάσει την ήρεμη οικογενειακή ζωή με την καριέρα αλλά και πως θα αντιδρούσε αν τα παιδιά του γίνονταν ηθοποιοί, μίλησε πρόσφατα  ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Δεν γίνεται διαφορετικά. Απαιτεί ηρεμία και ισορροπία αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την τέχνη του», λέει. Κι όμως αν οι δυο γιοί του – 24 και 20 χρόνων-αποφάσιζαν να γίνουν ηθοποιοί, εκείνος θα στεναχωριόταν.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα. Εγώ δεν θυσίασα τίποτα. Ίσως είμαι τυχερός, ίσως να κατάλαβα αρκετά νωρίς πώς πρέπει να κινηθεί κανείς στο χώρο για να μην υποφέρει. Δεν μπήκα σε πειρασμούς οικονομικούς, έχτιζα σιγά σιγά τα θεμέλια για να πατήσω αργότερα. Είχα την πολυτέλεια των επιλογών. Τα παιδιά των καλλιτεχνών όμως μπορεί να αδικηθούν σε μια σύγκριση, ακόμη κι αν είναι καλύτερα από το πρωτότυπο».

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ


«ΥΠΑΡΧΩ» από την Εύβοια στη Νέα Ιωνία και το Νέο Ηράκλειο.


Για μια ακόμη φορά, την Κυριακή 3/2/2013, ο σύλλογος φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Εύβοιας «ΥΠΑΡΧΩ», παραβρέθηκε σε κοπή πίτας του όμορου συλλόγου Νέας Ιωνίας - Νέου Ηράκλειου.

Ακόμη μια εκδήλωση τιμής στον μεγάλο λαϊκό βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του  Πολιτιστικού Πολύκεντρου Ηρακλείου που φιλοξένησε την εκδήλωση. Από τους επώνυμους φίλους ξεχωρίσαμε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Μανιάτη, τον Γιώργο Λεβιδιώτη (μουσείο Στέλιου Καζαντζίδη Παλλήνης) τον μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Ατραϊδη κ.α.

ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

«Στη ροή των νερών και των καιρών» από δύο Ευβοείς συγγραφείς


Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «Φίλοι του Γ. Σκαρίμπα» και ο «Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Χαλκίδας» σας προσκαλούν … «Στη ροή των νερών και των καιρών» των Δημήτρη Θ. Αρβανίτη και Δημήτρη Παπαχρήστο, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδας  από τους δύο Ευβοείς συγγραφείς  και τους: 

Ευάγγελο Αποστόλου, βουλευτή,
Δημήτρη Χρήστου, δημοσιογράφο,
Κωνστ. Μπαϊρακτάρη, δάσκαλο, συγγραφέα και
Παναγιώτη Τσιμπιδάκη, δάσκαλο, ποιητή.

Μουσική πλεύση:
Ηλιάνα Ηλιοπούλου, πιάνο
Άντα Αραβίδου- Κουρμπέτη, Κώστας Κουρμπέτης, τραγούδι

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
Λίλιαν Ζλακώνη

Ο Πρόεδρος των «Φίλων Γ. Σκαρίμπα»
Κωνστ. Μπαϊρακτάρης

Ο Πρόεδρος των «Δασκάλων και  Νηπιαγωγών Χαλκίδας»
Άρης Αυξωνίδης

Συνελήφθη στα Ψαχνά καταζητούμενος της Interpol


Συνελήφθη στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, ένας 42χρονος υπήκοος Καναδά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 16-10-2012 αγγελία διεθνών αναζητήσεων της INTERPOL των Η.Π.Α..

Σύμφωνα με την ανωτέρω αγγελία, ο 42χρονος διώκεται για απάτες, φοροδιαφυγή και λοιπά αδικήματα που διέπραξε, μαζί με άλλους συνεργούς του, κατά τα έτη 2009 έως και 2011 στο Ανατολικό Τμήμα της Πολιτείας της « VIRGINIA » και σε άλλες περιοχές των Η.Π.Α..

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Χαλκίδας.

Enhanced by Zemanta

Η ΔΗΜΑΡ Ευβοίας κόβει την πίτα της

Η Δημοκρατική Αριστερά Ευβοίας οργανώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδι στην "Οδό Ονείρων", Τσιριγώτη 6 στη Χαλκίδα. 
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν αρκετά μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.

Είσαστε όλες και όλοι προσκεκλημένοι για να διασκεδάσουμε με καλή μουσική, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε

Χαλκίδα: Ο ύποπτος θόρυβος στο ασφαλιστικό γραφείο, έφερε την αστυνομία έγκαιρα!


Ήταν δύο τα ξημερώματα και το πυκνό σκοτάδι είχε πέσει σε όλη την γειτονιά...

Ούτε ένα φως δεν ήταν αναμμένο σε σπίτι λόγω της προχωρημένης ώρας. Δεν ακουγόταν το παραμικρό και αυτό, όπως φαίνεται, εκμεταλλεύτηκαν δύο 50χρονοι από την περιοχή που αποφάσισαν να ''γδύσουν'' ένα ασφαλιστικό γραφείο.

Σύμφωνα με το evianews.com όμως, έκαναν θόρυβο και μάλιστα ξύπνησαν τους γείτονες που αμέσως επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και έπιασαν στα πράσα τους δράστες πριν κλέψουν την επιχείρηση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...