Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Περλεπέ: Nα διασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας της Ηλεκτρομηχανικής Kύμης

Η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το μέλλον της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του εργοστασίου για την ευρύτερη περιοχή και ζήτησε από τον αρμόδιο Υφυπουργό κύριο Κ. Σπηλιόπουλο τη συνέχιση της λειτουργίας του και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η βουλευτής, πρέπει να εξασφαλισθεί η λειτουργία της Η/Μ και γι’ αυτό απαιτείται να χαρακτηρισθεί και να αποτελέσει «Εργοστάσιο Βάσης», ώστε να υπάρξει και προοπτική ανάπτυξής του.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ενώπιον των βουλευτών του νομού και του Σωματείου Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής που έλαβαν μέρος στη συνάντησή, ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν προς τα τέλη Οκτωβρίου.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Προσάραξε τούρκικο φορτηγό πλοίο..

View of the city of Chalkida, GreeceImage via WikipediaΣε αβαθή κάτω από την γέφυρα της Χαλκίδας, προσάραξε σήμερα το μεσημέρι, το Φ/Γ «UGURS» σημαίας Τουρκίας, με πλήρωμα 12 αλλοδαπούς ναυτικούς, μετά από στιγμιαία παύση λειτουργίας του πηδαλίου.

Το «UGURS», είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Χαλκίδας με προορισμό τη Βάρνα Βουλγαρίας, κενό φορτίου, ενώ από την προσάραξη δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Enhanced by Zemanta

Ήθελε να ... τσεπώσει την ΔΕΗ!


Λεφτά με κομπίνα ήθελε να βγάλει ένας 46χρονος στην Χαλκίδα. Έχοντας την πληροφορία πως ένας 36χρονος είχε πρόβλημα με την ΔΕΗ τον πλησίασε και άρχισε να του πουλά φούμαρα. Του είπε πως μπορεί ο ίδιος να τακτοποιήσει το οικονομικό θέμα προς την επιχείρηση και μάλιστα με το .... αζημίωτο! Στην αρχή του πήρε 800 ευρώ. Το θύμα δεν τον υποπτεύθηκε στην αρχή. Αργότερα όμως όταν άρχισε να του ζητά και άλλα χρήματα, τότε πήγε στην ασφάλεια Χαλκίδας. Προσημείωσε 1000 ευρώ και τα έδωσε στον δράστη κατά την συνάντηση τους σε καφετέρια. Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον δράστη.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...