Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Tο ΣτΕ επικύρωσε την οριστική παύση στην προϊσταμένη του ΙΚΑ Αλιβερίου που "έφαγε" 36.064 ευρώ από το δωρόσημο




Tο Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης που επιβλήθηκε στην προϊσταμένη εσόδων του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αλιβερίου, η οποία υπεξαίρεσε το ποσό των 36.064 ευρώ από το δωρόσημο των εργατοτεχνικών οικοδομών και ζημιώνοντας με το επίμαχο ποσό τον πρώτο ασφαλιστικό φορέα της χώρας. Να σημειωθεί ότι όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση, η επίμαχη προϊσταμένη επέστρεψε το υπεξαιρεθέν ποσό.

Αναλυτικότερα, η επίμαχη προϊσταμένη εσόδων, η οποία παράλληλα εκτελούσε και καθήκοντα αναπληρώτριας ταμία, προέβαινε σε επαναπληρωμή ποσών δωροσήμου κατόπιν αλλοίωσης παλαιών επιταγών, σε διπλή πληρωμή δωροσήμων, κ.λπ., ενώ αναλάμβανε από μόνη της τον έλεγχο, κλείσιμο και «δεματοποίηση» του δωροσήμου καθησυχάζοντας τον διευθυντή της ότι δεν είχε προκύψει κανένα πρόβλημα.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο στις 8.12.2005 την έκρινε ένοχη των πειθαρχικών παραπτωμάτων της παράβασης καθήκοντος κατά τον Ποινικό Κώδικα ή άλλους ειδικούς νόμους, της χρησιμοποίησης της υπαλληλικής ιδιότητας προς εξυπηρέτηση συμφερόντων της ίδιας και της χαρακτηριστικώς ανάξιας για υπάλληλο διαγωγής εντός υπηρεσίας και της επιβλήθηκε η ποινή της οριστικής παύσης.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας στη συνέχεια έκριναν προσήκουσα την ποινή που της επιβλήθηκε και απέρριψαν την προσφυγή της.


ΠΑΟΚ – ΕΡΜΗΛΙΟΣ: Ξεχώρισαν η αγωνιστικότητα και ο.. "επαγγελματισμός" των παιδιών


Ο ποδοσφαιρικός  αγώνας των ακαδημιών της κατηγορίας ΜΠΑΜΠΗΝΙΑ 2006 – 2008 ΠΑΟΚ – ΕΡΜΗΛΙΟΣ έληξε με αποτέλεσμα 10 – 3 υπέρ του ΠΑΟΚ. 

Το αποτέλεσμα δεν έχει μεγάλη σημασία, όσο η αγωνιστικότητα και ο.. "επαγγελματισμός" των παιδιών  που ήταν άριστοι. 


Ο αγώνας έγινε  στης εγκαταστάσεις του  ΕΡΜΗΛΙΟΥ στην Κάνηθο. 

Θερμά συγχαρητήρια οι προπονητές και των δυο ομάδων γιατί απέδειξαν ακόμη μια φορά την δουλειά που κάνουν.

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ: Δεύτερη μέρας επιτυχίας για το Θεατρικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού συλλόγου Κανήθου

Μεγάλη επιτυχία είχε και η χθεσινή  θεατρική παράσταση ΔΟΝ ΚΑΜΙΛΟ που  ανέβασε για δεύτερη μέρα το Θεατρικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Η επιτυχία αναγνωρίστηκε από τους πάντες και χειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες θεατές που τίμησαν άλλη μια παράσταση του Πολιτιστικού συλλόγου Κανήθου

ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ






LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...