Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΦΩΤΟ-Η κηδεία του Νίκου Παππά στην παραλία της Κύμης



Το τελευταίο αντίο είπε πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς στο Ναύαρχο Νίκο Παππά, παρουσία τιμητικού αγήματος, στην παραλία της Κύμης.

Η ταφή του έγινε σε οικογενειακό τάφο.
 





Πηγή: kimiforum.gr

"Οδεύει" προς την τελευταία κατοικία του στη Κύμη ο Νίκος Παππάς

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ναύαρχο Νίκο Παππά, ο οποίος όπως απεβίωσε την Παρασκευή τα ξημερώματα. 

Ο κυβερνήτης Ν. Παππάς κηδεύτηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού, ενώ μετά την εξόδιο ακολουθία του η σωρός του «αιώνιου κυβερνήτη» του ΒΕΛΟΣ θα μεταφερθεί με πομπή στο Τροκαντερό, όπου βρίσκεται το πλοίο.

Η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κύμη σε λίγο.

Στην κηδεία του παρέστησαν ο επιχειρηματίας, κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο πρώην υπουργός, Γεράσιμος Αρσένης, η πρώην υπουργός και σύζυγός του Λούκα Κατσέλη, καθώς και πλήθος Αθηναίων πολιτών.

"Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς": Δεν μας εκπροσωπεί ο Καρακικές


Το "Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς" με ανακοίνωσή του αναφέρει  ότι "δεν εκπροσωπείται από τον Μάκη Καρακικέ" που ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος στην θέση του Κ. Κουρκούτη.

Η Ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης του Αυτοδιοικητικού κινήματος, η παράταξή μας δεν εκπροσωπείται από τον Μ. Καρακικέ που ορκίσθηκε πρόσφατα, χωρίς να μας ενημερώσει και παρά τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί σε διαδοχικές συνελεύσεις, λόγω κυρίως της υποστήριξης του στην ισοπεδωτική και νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική.

Το Αυτοδιοικητικό κίνημα είναι μια ανοιχτή συλλογικότητα πολιτών που συναντιούνται σε αγώνες που αναπτύσσονται στις περιοχές της Στερεάς και δημιουργούν δίκτυα συνεργασίας και αλληλεγγύης. Συγκροτήθηκε και λειτουργεί από ενεργούς πολίτες με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Η συνέλευση αποτελεί το κυρίαρχο σώμα της παράταξης.

Η προγραμματική μας θέση για εναλλαγή των εκπροσώπων μας υλοποιήθηκε σε μια κρίσιμη στιγμή που η περιφέρεια και η χώρα συνθλίβονται λόγω της μνημονιακής επέλασης. Η απώλεια του Κ. Κουρκούτη, που είχε επιλεγεί όπως και η Δέσποινα Σπανούδη μέσα από συνέλευση και οι αντιδημοκρατικές προβλέψεις του Καλλικράτη που αναγνωρίζουν τις περιφερειακές παρατάξεις μόνο ως εκλογικούς συνδυασμούς, δημιούργησαν τις συνθήκες που επέτρεψαν στον Μ. Καρακικέ να αγνοήσει τις αρχές που συνομολόγησε και να καταλάβει τη θέση του εκπροσώπου της παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο. Τον καλούμε έστω και εκ των υστέρων να αναθεωρήσει την απόφαση αυτή, θεωρώντας ότι δεν είναι τα αξιώματα που τιμούν τους ανθρώπους αλλά οι άνθρωποι που τιμούν τα αξιώματα με τις αξίες και την συμπεριφορά τους.

Στους πολίτες που ψήφισαν το Αυτοδιοικητικό κίνημα και σε όλους όσους συναντηθήκαμε υποστηρίζοντας τους αγώνες τους στη διετία που προηγήθηκε, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες και παρούσες συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε, να παρακολουθούμε και να κρίνουμε όσα γίνονται στην Περιφέρεια. Να παλεύουμε μαζί για ένα καλύτερο, πιο φωτεινό μέλλον, με δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη".

Ο Μάκης (Σεραφείμ) Καρακικές είναι Οδοντίατρος-Ορθοδοντικός, πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Βοιωτίας. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. Της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (2003-2009). Στην ενασχόλησή του με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης περιλαμβάνονται και τρεις θητείες ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λιβαδιάς (1990-1992). Είχε εκλεγεί με το "Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεας".

Τα ίδια και χειρότερα από τον... Γιάννη Λεμπέση !

Πάρα πολλοί ήταν οι φίλοι  – σημαντικοί άνθρωποι του λαϊκού τραγουδιού – που τίμησαν με την  παρουσία τους χθες το βράδυ, σε ένα  γραφικό ταβερνάκι στο Κερατσίνι, όπου ο συμπατριώτης μας Γιάννης Λεμπέσης παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ογδοο.gr . 


Ο δίσκος έχει τον τίτλο τα ίδια και χειρότερα, αλλά για τον Γιάννη Λεμπέση τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού ο δίσκος του γίνεται ανάρπαστος.

Ένας δίσκος προσεγμένος στην κάθε του λεπτομέρεια και συμμετέχουν μαζί με τον Γιάννη Λεμπέση, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο μοναδικός Γιώργος Μαργαρίτης η Αηδονόλαλη Σοφία Κολλητήρη και άλλοι.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ δεν μπορούσε να λείπει και μας έστειλε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση που πιστεύουμε να γίνει και στη Χαλκίδα.




ΧΑΛΚΙΔΑ: Εντυπωσιάζει το «Όνειρο του Ρο»

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το θεατρικό έργο «Το Όνειρο του Ρο» που παίζει το Θέατρο της Χαλκίδας στο θέατρο Παπαδημητρίου. 

Εκατοντάδες μικροί θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα της Κυριακής 7 Απριλίου, καθώς και τις δύο σημερινές πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία.


Τα ...γράμματα Μαίρη Γαλάνη (Ρο), Νίκη Παππά (Βήτα, Ύψιλον), Κωνσταντίνα Πολυδώρου (Ψι),Σταυρούλα Δεμερτζή (Όμικρον) και Γιώργος Μπένος (Κάπα), οι ...τόνοι Δέσποινα Κολιοβέτα(Δασεία) και Ζωή Λιβανίου (Ψιλή), καθώς και ο γραμματοφάγος Γιώργος Ανδριώτης δίνουν ρεσιτάλ στη σκηνή.


Οι παραστάσεις συνεχίζονται για το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά, τη Δευτέρα 8, την Τρίτη 9, τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου θα δοθούν διπλές παραστάσεις για τα σχολεία στις 9.15 και στις 11.30 το πρωί.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...