Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Καστέλα: Προβληματικά φανάρια στο άγαλμα του Γοβιού

Προβληματικά είναι τα φανάρια, που υπάρχουν στη διασταύρωση προς Χαλκίδα, όπως έχεται κάποιος από Καστέλα, ακριβώς στο άγαλμα του Αγγελή Γοβιού. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία ανάβουν μόνο τα πάνω φανάρια και όχι αυτά που βρίσκονατι χαμηλά πάνω στο στύλο (στη δεξιά άκρη της φωτό).
Αναγνώστης μας πληροφόρησε ότι επί μήνες άναβε μόνο το κόκκινο στο στύλο, οπότε ο πρώτος στη σειρά (που δεν έβλεπε το πάνω φανάρι) μάταια περίμενε να ανάψει το πράσινο για να ξεκινήσει και τον ειδοποιούσαν οι πίσω με κορναρίσματα.

Τώρα δεν ανάβει ούτε το κόκκινο και πρέπει να κοιτάνε ψηλά οι οδηγοί για να καταλάβουν τι ανάβει (πράσινο ή κόκκινο). Καλά, τόσο δύσκολο είναι να επισκευάσουν τα φανάρια στο στύλο, για να λειτουργούν κανονικά;

Η Χαλκιδέα E. Αρσένη σπάει τη σιωπή της: Η σχέση μου με τη Μενεγάκη ήταν καθαρά επαγγελματική!

Το ότι δε θα ξαναδούμε την Χαλκιδέα Έλενα Αρσένη στον "Καφέ" της Μενεγάκη, έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες...

Από τότε, πολλά ακούστηκαν για τους λόγους της απομάκρυνσής της, από το πάνελ της εκπομπής.

Κάποιοι είπαν ότι η "ανυπακοή" της δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό αέρα, ήταν αυτό που τελικά την οδήγησε "εκτός" του πρωινού του Alpha.

- Ποια είναι η Ελενα Αρσένη τέλος πάντων;Μεγάλωσα στη Χαλκίδα και σίγουρα με έχουν επηρεάσει τα τρελά νερά της... Κουβαλάω πολλή τρέλα. Στο σχολείο ήμουν σκανταλιάρα και σε κάποιες τάξεις καλή μαθήτρια. Ηρθα στην Αθήνα μόλις πήρα το απολυτήριό μου για να σπουδάσω στον ΑΝΤ1 δημοσιογραφία. Ημουν μάχιμη ελεύθερη ρεπόρτερ. Κάλυψα και ρεπορτάζ υπουργείων όπως του Εμπορικής Ναυτιλίας και του Δημόσιας Τάξης. Ομως άλλαξαν όλα, όταν ήρθε στο Alpha Radio ο Γιώργος Λιάγκας και με μύησε στην παρουσίαση εκπομπών. Για αρκετές χρονιές κάναμε την εκπομπή «Τι βλέπεις». Μετά συνεργάστηκα με τον Θανάση Βισκαδουράκη. Αργότερα με τον Αντώνη Σρόιτερ κάναμε την εκπομπή «Λόγω της ημέρας» και το ίδιο διάστημα συνεργαζόμουν το πρωί στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Τώρα, τα δύο τελευταία χρόνια είμαι τυχερή που συνεργάζομαι με την ομάδα της εκπομπής «ΟΛΑ»!
Τι έχει να πει η ίδια; Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή της ΕΔΩ

Έρευνες της αστυνομίας σε όλη την Στερεά και Εύβοια

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε σε όλη την περιφέρεια η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα. Συγκροτήθηκαν 21 συνεργεία και ελέγθησαν 1427 άτομα και 1.069 οχήματα.
Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΓΑΔΠ Στερεάς Ελλάδας:

Από την 20:00 ώρα της 11-08-2011 έως την 02:00 ώρα της 12-08-2011 πραγματοποιήθηκαν στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.
Συγκροτηθέντα συνεργεία: (21) συνεργεία Τροχαίας-Τάξης-Ασφάλειας Συμμετείχαν: (73) αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες των υφιστάμενων Αστυνομικών Διευθύνσεων. Ελέχθησαν : (1.427) άτομα
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...