Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ανεργία στη Στερεά Ελλάδα: Εφιαλτική πρωτιά - Γροθιά στο στομάχι!

Ο εφιάλτης ακούει στο όνομα ανεργία, που αγγίζει το 23%....Τι έχετε να απαντήσετε "Κύριοι της εξουσίας" στους νέους της Στερεάς? - Αν δεν μπορείτε να βγάλετε από το τέλμα αυτόν τον τόπο, πηγαίνετε στα σπίτια σας και αφήστε τους νέους ανθρώπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και τις τύχες τους...

Οι νέοι έχουν χορτάσει όλα αυτά τα χρόνια από βαρύγδουπες δηλώσεις και προεκλογικές υποσχέσεις για ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς και για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τα νούμερα όμως έρχονται να διαψεύσουν, για άλλη μια φορά, όλους εκείνους που παίζουν με το μέλλον των παιδιών μας και με την τύχη αυτού του τόπου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), η ανεργία στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, έχει πάρει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις και αγγίζει το 23%.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αγωνία για 60 χρονο στα Θαρούνια

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Αλιβερίου, όταν ένας 60 χρονος έπεσε σε χαντάκι 20 μέτρων.
Γύρω στην μία το μεσημέρι χτύπησε το τηλέφωνο της πυροσβεστικής και με τρεμάμενη φωνή ένας κάτοικος από τα Θαρούνια είπε ότι ένας συγχωριανός του, έπεσε σε ένα μεγάλο χαντάκι. Δεν χρειάστηκε όμως η επέμβαση της πυροσβεστικής μιας και οι συγχωριανοί του, έπεσαν μέσα και τον έσωσαν. Προτίμησαν να βιαστούν μιας και τα Θαρούνια απέχουν 20 λεπτά από το κλιμάκιο του Αλιβερίου. Ο άτυχος άντρας είχε πάει να κάνει αγροτικές δουλειές στο σημείο και για άγνωστο λόγο έπεσε στο χαντάκι. Το θετικό είναι ότι μετέφεραν γρήγορα τον άτυχο άντρα στο κέντρο υγείας Αλιβερίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άτυχου άντρα είναι ικανοποιητική.
evianews.com

KYMH: H θάλασσα ''τρώει'' τον δρόμο - Δείτε το βίντεο!

Τον σταυρό τους κάνουν όσοι περνούν από το σημείο και εύχονται να μην θρηνήσουμε θύματα - Για την ώρα οι αρμόδιοι αδιαφορούν...

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, αν λίγο ξεχαστείς θα πέσεις μέσα στην θάλασσα! Κανένας δεν κάνει κάτι για αυτό. Η δεξιά πλευρά του δρόμου στο ρεύμα προς Κύμη έχει πάθει καθίζιση.

Μάλιστα δεν φαίνεται καλά, αφού υπάρχει μία πρόχειρη σήμανση και αν ξεχαστείς, σίγουρα κινδυνεύει η ζωή σου. Και βέβαια η κατάσταση είναι δυσκολότερη το βράδυ.

Αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρήται μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Η αιτία είναι τα κύματα της θάλασσας που λίγο λίγο καταστρέφει το οδόστρωμα. Δείτε το βίντεο του evianews.com ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...