Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Στήριξη στους απολυμένους του Παπουτσάνη


Καμία απόλυση, καμία ποινικοποίηση των αγώνων!

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Παπουτσάνη από την πρώτη μέρα της απεργιακής του κινητοποίησης. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι

Βαγγέλης Αποστόλου: Πρωτοφανής λειτουργία του απεργοσπαστικού μηχανισμού της Παπουτσάνης α.β.ε.ε.

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αστυνομική Δ/νση Εύβοιας, όπου κρατούνται 6 εργαζόμενοι της Παπουτσάνης α.β.ε.ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η Διοίκηση της Παπουτσάνης α.β.ε.ε. επέλεξε παραμονές Χριστουγέννων να προχωρήσει στην απόλυση 6 εργαζομένων.

Χαλκίδα: Οι ληστές πήραν μέχρι και τις τσάντες των υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ!

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι ολοκλήρωσαν το χτύπημα στο σούπερ μάρκετ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...


Η ληστεία έγινε χθες βράδυ (23-12-2013) σε σούπερ μάρκετ της Χαλκίδας και συγκεκριμένα λίγο πριν το κλείσιμο στις 20:55.

Τραγωδία στην Αρτάκη παραμονές των Χριστουγέννων - Μπήκε στην αποθήκη και του ''κόπηκαν'' τα γόνατα!

Ο επιστήθιος φίλος του, πήγε στο σπίτι όπως κάθε απόγευμα - Λίγα λεπτά αργότερα οι φωνές του ξεσήκωναν μια ολόκληρη περιοχή...


Ήταν χθες το απόγευμα (23-12-2013) όταν πήγε στο σπίτι του για να καθίσουν. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν πήρε καμία απάντηση. Άρχισε να τον φωνάζει αλλά και πάλι τίποτα. 

8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ απεργών στου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ - Συγκέντρωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χαλκίδας

Σήμερα 24/12/2013 για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι εργαζόμενοι στον Παπουτσάνη με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης βρίσκονται σε απεργία για τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο. 


Στα πλαίσια της απόφασής τους οι εργαζόμενοι πήραν μέτρα για τη περιφρούρηση της απεργίας με τη μαζική τους παρουσία στη πύλη του εργοστασίου. Στο πλευρό τους και τη πρώτη μέρα της απεργίας και σήμερα βρέθηκαν αλληλέγγυα δυνάμεις από πρωτοβάθμια ταξικά σωματεία της περιοχής (Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο μετάλλου, Συνδικάτο τροφίμων ποτών κα).

Η πιο συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Για πρώτη φορά μονάδες και σχολείο με ειδικές ανάγκες, παρουσίασαν χθες Δευτέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου Χαλκίδας, μια συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...